Konunun buraya açılması doğru degil ama bu olayın herkesin duymasını istiyorum.
Oyunda şak şakcılar çok. Oyunda bazen gerilim yüksek oluyor ve bazen sinirlerimiz geriliyor.
Oyunda çhara taciz vs gibi olaylarda kafam atıyor. Ve elimde olmadan 2 söz söylüyorum sansürlü bir şekilde kimsenin olmadığı bir yerde.. O adam 1 Lvl çarla hala beni rahatsız ediyor siz benim karakterimi susturuyorsunuz..
ARTIK UMRUMDA BİLE DEGİL!!! İSTERSENİZ 1 YIL SUSTURUN GERCEKTEN SİZİN YÖNETİMİNZE HAYRANIM ..
SUCLU OLAN 2 kolunu sallayarak hala bana sataşıyor siz beni susturmakla olayı çözdünüz ya bravvoo....
Yöneticiler Sagolun..
Re: Yöneticiler Sagolun..
Benim başımada çok geldi
olağan bi durum 
İte köpeğe dalaşmaktansa çalıyı dolaşmayı tercih ediyorum
İte köpeğe dalaşmaktansa çalıyı dolaşmayı tercih ediyorum

|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|
İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
Re: Yöneticiler Sagolun..
İKV oyunu içerisinde kimsenin göremeyeceği bir yerde, sansürleyerek vs. herhangi bir diğer oyuncuya sakıncalı yani argo yada küfür içerikli sözler sarfettiğinizde, kişi eğer sizi şikayet etmişse ve metin moderasyon gerektiriyorsa moderasyona uğrarsınız. Sansürlemeniz yada kimsenin göremeyeceği bi yerde dile getirmeniz şikayet edildiğiniz halde ceza almayacağınız anlamına gelmez. Oyun içerisinde rahatsız olduğunuz karakterlere hakarete hakaretle cevap vermek yerine şikayet et butonunu kullanarak yada taciz gibi durumlarda İKV Destek Forumu üzerinden bildirim tipini Oyuncu Hata Kullanım seçerek aldığınız ekran görüntüsünü destek forumuna upload ederek ve gerekli bilgileri eksiksiz doldurarak konuyu bize ulaştırabilirsiniz.
Forum üzerinden yapılan bildirimler değerlendirilmemektedir. Bu yüzden Oyun içerisinde şikayet et butonunu kullanarak yada İKV Destek Forumu üzerinden konuyu bildiriniz. İyi Forumlar.
TWTY
Forum üzerinden yapılan bildirimler değerlendirilmemektedir. Bu yüzden Oyun içerisinde şikayet et butonunu kullanarak yada İKV Destek Forumu üzerinden konuyu bildiriniz. İyi Forumlar.
TWTY
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları