Arklar benmde çarım çalındı ....!!!Sweetdreams
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Arklar benmde çarım çalındı ....!!!Sweetdreams
Ben bu çara yücelen tek item pantalon satmıştım geçmiş olsun
- mavikartal
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Classic yazdı:Bana Güvendiğin İçin Teşekkür Ederim. Zaten, Eğer Benim Sildiğimi Düşünen Varsa Diye Böyle Bir Açıklamada Bulundum. Ayrıca, Sweetdreams a Latif Yapacaktık. Kendi Çarıma Latif Yapacakken, 1-2 Malzememi Bu Çara Vermiştim. Neden Kendi Verdiğimi Malzememi Yalandan Sileyim Ki ?
Arklar Fotolardanda SErkan'ın neden sucladığımı anLayabiLirsnz . TşkLer Gökhan evet bir kaç malzemeyi sen wermştn bana zaten 2 iridden sonra üreticektm . O kdr emek boşa gitti :S. :?
Sweetdreams
Öncelikle geçmiş olsun serkan dediğin kişinin gerçek ismi İSMAİL ÇAVUŞ tur benim itemlerimi çalıp ondan sonra bölgeden ben kendini soymuşum gibi yazmıştır ben lafını dahi etmedim şerefsizligi kendisiyle kalsın ne forumda ne oyunda 1 defa bile bu mevzuyu etmedim ama senin diğer arkadaşlarına olan şüphenin gitmesi için yazmak istedim soyanda silende HHarrypotteRR - Mariachi ve başka çarları olan ismini serkan diye verip gerçek ismi İSMAİL ÇAVUŞ olan şahıstan başkası değildir ve bilgidim kadarıyla Paşalarda çarı var giden gitti gelmez geri önemli olan henüz gitmemiş olanlar dikkatli olsun varsa şifresini veren değiştirsin ve oyunda gelip ben babanım şifreni ver diyen olursa direk yasaklıya ekleyin tavsiye benden isteyen takar istemeyen takmaz ben kaybedecegimi kaybettim dahada kaybedicek bişeyim yok iyi oyunlar ...
- mavikartal
- İskele Babası
Ben Zaten diğer Şifreyi bilenlerden KEsilinle şüphelenmedm. Ama ALi Çavuş diye birisi olduğunu serkan'ın söylediğin iyi oldu. Ama Oyundakiler buna inanmak istemiyorlar. Bu Adam nasıl kendini tanıtmışsa :? Simdi ki Çarıda Kodak o çarı parayla satın aldı. Adı kirlendi ya ondan yeni bi çar aldı. İşte BÖyle insanı bile oyunda sawunan görmüştm ( Serkan ') O sawunanda kesin bu forumu okuduktan sonra fikirleri değişmiştir .
İNSANLARIN BU YÜZLERİNİ GÖRMEK ÇOK ÜZÜCÜ... ANLIYORUM Kİ BÖYLE İNSANLAR DA VARMIŞ. VE BUNA İNSAN DEMEK HATA İNSANCIK BUNLAR. SERKAN 'A GÜVENENLER ÜZÜLÜCEKSİNİZ. Ben de Basta cok güweniyordum ona item fln aktarıyorduk . Ama kücük ezik itemler aktarıyordm. Demekki iyi item aktarsaydm o anda çalıcaktı. :?
SERKAN SUAN ARZ KLANINDAN AYRILDI . ARZLARA BAKACAK YÜZÜ YOK BU YÜZDEN MARİACHİ'YE DE GİRMİYOR.
SIRA LODOS KLANINI KANDIRMAK VE LODOSLARDAN BİRŞEYLER ÇALMAK. LODOSLAR BU APTAL SERKAN ( LODOS ÇARI Kodak ' A GÜVENMEYİN ... KİM BİLİR BELKİ SİZE BAŞKA BİR İSİMLE TANITMIŞTIR KENDİNİ ...
Sweetdreams ... Caty
İNSANLARIN BU YÜZLERİNİ GÖRMEK ÇOK ÜZÜCÜ... ANLIYORUM Kİ BÖYLE İNSANLAR DA VARMIŞ. VE BUNA İNSAN DEMEK HATA İNSANCIK BUNLAR. SERKAN 'A GÜVENENLER ÜZÜLÜCEKSİNİZ. Ben de Basta cok güweniyordum ona item fln aktarıyorduk . Ama kücük ezik itemler aktarıyordm. Demekki iyi item aktarsaydm o anda çalıcaktı. :?
SERKAN SUAN ARZ KLANINDAN AYRILDI . ARZLARA BAKACAK YÜZÜ YOK BU YÜZDEN MARİACHİ'YE DE GİRMİYOR.
SIRA LODOS KLANINI KANDIRMAK VE LODOSLARDAN BİRŞEYLER ÇALMAK. LODOSLAR BU APTAL SERKAN ( LODOS ÇARI Kodak ' A GÜVENMEYİN ... KİM BİLİR BELKİ SİZE BAŞKA BİR İSİMLE TANITMIŞTIR KENDİNİ ...
Sweetdreams ... Caty
- mavikartal
- İskele Babası
mavikartal yazdı:
bunlarda göndermek istedigim resimler buyrun yorum size kalmıs........
Öncelikle Selamın Aleyküm:
-Şifreyi bilenler arasında bende vardım lakin şifreyi biliyorum bu calacagım anlamına gelmez.Epey zamandır kankay'dık bende verdim şifremi sende verdin ama bu şekilde oldu skyp dede konuştugumuz gibi tekrar buradada sölemek istiyorum ben calmadım hic birşeyinizi...
-Ayten dedi ki Özkanın latifi eceli var bizim caramı kaldı? Soruna şöyle cevap vereyim Şaheseri olan hırsızlık yapamıyormu bak burdan bn özkan hırsız demiyorum.He birde şöyle birşey var kullandıgınız kişi neden calmasın ki carınızı
.
-Calacak olan kişi belki 1 3. kişi arıyordu yani 2 kişi arasında bilinen carı 3 kişi arasında calmak %75 oranında calmadı şansı verir.2 kişi olsa 1 inden 1 i caldı % 50.
-Kıvılcım diyorsun evet bnm arkadaşım Karekter acımına Kıvılcım'da diye bi car acılmış ve bunu şöyle düşün Kıvılcım kimle iyi serkanla ben buraya Kıvılcım yazarsam Serkanın ve gizemin tanıma olasılıgı %100 ve serkana kalır suc.
-Darkxguardian'ı demişssin evet bunu calan bizim burdan birisi idi ve bunu o gün skyp'de okan sagolsun acıkladı.
-Mariachi'ye girmiyor demişsin yüzü kalmadı felan ya sen ne sacmalıyorsun İtem yok ki o carda neden gireyim şifacım varken
.
-EVET GERCEK T.C NÜFUS CÜZDANIN'DA ADIM iSMAİL DİYE GECİYOR LAKİN REALDE GERCEK İSMİ İLE OYNAMAYAN COGU İNSAN VAR VE BN GÖBEK İSMİM İLE BAŞLADIM VE KİMİNE SERKAN KİMİNE İSMAİL DEMEDİM EN BAŞTAN BERİ SERKANDI SERKAN KALDI...
Bu kadar acıklama sanırım yeterli İyi Forumlar...
Söz konusu VATAN ise gerisi teferruattır!
-Şifreyi bilenler arasında bende vardım lakin şifreyi biliyorum bu calacagım anlamına gelmez.Epey zamandır kankay'dık bende verdim şifremi sende verdin ama bu şekilde oldu skyp dede konuştugumuz gibi tekrar buradada sölemek istiyorum ben calmadım hic birşeyinizi...
-Ayten dedi ki Özkanın latifi eceli var bizim caramı kaldı? Soruna şöyle cevap vereyim Şaheseri olan hırsızlık yapamıyormu bak burdan bn özkan hırsız demiyorum.He birde şöyle birşey var kullandıgınız kişi neden calmasın ki carınızı
-Calacak olan kişi belki 1 3. kişi arıyordu yani 2 kişi arasında bilinen carı 3 kişi arasında calmak %75 oranında calmadı şansı verir.2 kişi olsa 1 inden 1 i caldı % 50.
-Kıvılcım diyorsun evet bnm arkadaşım Karekter acımına Kıvılcım'da diye bi car acılmış ve bunu şöyle düşün Kıvılcım kimle iyi serkanla ben buraya Kıvılcım yazarsam Serkanın ve gizemin tanıma olasılıgı %100 ve serkana kalır suc.
-Darkxguardian'ı demişssin evet bunu calan bizim burdan birisi idi ve bunu o gün skyp'de okan sagolsun acıkladı.
-Mariachi'ye girmiyor demişsin yüzü kalmadı felan ya sen ne sacmalıyorsun İtem yok ki o carda neden gireyim şifacım varken
-EVET GERCEK T.C NÜFUS CÜZDANIN'DA ADIM iSMAİL DİYE GECİYOR LAKİN REALDE GERCEK İSMİ İLE OYNAMAYAN COGU İNSAN VAR VE BN GÖBEK İSMİM İLE BAŞLADIM VE KİMİNE SERKAN KİMİNE İSMAİL DEMEDİM EN BAŞTAN BERİ SERKANDI SERKAN KALDI...
Bu kadar acıklama sanırım yeterli İyi Forumlar...
Söz konusu VATAN ise gerisi teferruattır!
[ Kodak / Mariachi ]
[Sobee Teşkilat]
İyi Forumlar...
İnandıkları gibi yaşamayanlar , yaşadıklarına inanmak zorunda kalırlar...
[Sobee Teşkilat]
İyi Forumlar...
İnandıkları gibi yaşamayanlar , yaşadıklarına inanmak zorunda kalırlar...
- Ottomanxempires
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Bu duruma sadece geçmiş olsun diyebilirim elimden bir şey gelmez ...

NefesAlıyorsakUmutVardır

Savaşmadan Pes Etme !

Efsaneler..... Kanla Yazılır....
Serkanla biraz konuştuk kendisi yapmadıgını söyledi benden aldıgı itemlerden bi kaç parça verdi ve kalanları en kısa zamanda verecegine dair söz verdi itemleride şaka amaçlı benden aldıgını söyledi bakalım zaman göstercek tekrar geçmiş olsun ..
- mavikartal
- İskele Babası
Serkan Özkan'ı bulastırma bu 1. Kendini sawunacak yüzün warmışşş
tebrikler ...
Serkan ( Kodak ) ARz klanı btti mi de Suan Lodos klanını dolandırmaya basladn. ryban'ın çarını çalmıssn ya önemli olan o itemlerini wermen deil. Ve o itemleri bnm çarımı calan adam werdi dediydn Snn hayatn yalan . rybanın çarının itemleriymş ... SErkan kendini sawunmak icn daha iyi seyler sölemen gerekkk
Bence sen Bizi Serkan diye kandırıyosn . Kimm bilir Belki dee İsmail değilsndir
Beni tanıyan tanır dersende sen ayıp etmş olursun ... çünkü Gisem'den baska km tanıcak seni ??
Fotolar çok acık baska bşy demiyorm iyice oku ilk yazıdığm yazıyı ... Ona Göre Yorum Yap İsmail ÇaVUş
Sweetdreams Caty
Fotolar çok acık baska bşy demiyorm iyice oku ilk yazıdığm yazıyı ... Ona Göre Yorum Yap İsmail ÇaVUş
Sweetdreams Caty
- mavikartal
- İskele Babası
He bide şu var o senn haricinde 2 kişi 1 aydır biliyor Şifreyi . Sen 3 gün bildn 4. Gün Çarlar gitti Tesadüffe Bakkkk 

Sweetdrems Caty
Sweetdrems Caty