Kardeş,m şöyle kessenize yeşili
1tank
1 şifa
4 büyü
tank yeşili koşturucak büyücüler vuracak her 5 canda bir büyücüler menzil atacak bu kadar basit
kadimide siz bulun artık !
DİKKAT !!! Kadim'i kaçırma olayı üzerine...
- serserixmustafa
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: DİKKAT !!! Kadim'i kaçırma olayı üzerine...
umarım öle olur benimde şansım işte tam bizim sıramızdı adamlar kaçırdı canı 5di şerefsizlere bak vede en yüksek puanı atan 3 üncü bizim guruptu ve şunu unutmayın önemli olan kadim deil bizim zormu alırım olay biter paramı yok nakit istemediğim kadar para var ama ben sadce kendi görevim için gitmedim oraya hem arkadaşlarım için hemde gitmişken şu görevi haledeyim dedim bunu yapan insanlar çekmiyor devrimm vede çocuk resmen 5 yaşındaki çocuk bunu yapar ancak.
OXDİLYARASIOX
DİLYARASI.............2489 İYLEŞTİRME...............
DİLYARASI.............2489 İYLEŞTİRME...............
- asillsoylu
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Arkadaşlar orada bir konu açılmış konu ve foto her şeyi anlatıyor sizin anlattığınız konulara bakın gereksiz yorumlar yapmış bir kaç kişi ..Biz kadimi ilk defa kesmiyoruz ki ta ilk kadim geldiğinden beri bu sunucuda kadim kesiyoruz .Kadimde herkes saatlerce emek harcıyor ki toplanarak yapılan en önemli görevlerden biri. ve bir kaç kişinin gelipte oradaki onlarca kişinin emeğini hiçe sayarak kadimi kaçırmak emek hırsızlığı değilde nedir ??...... yorumu size bırakıyorum .....
valla bizim içimiz rahat eger hak yediysek ve yiyosak
allah belamızı versin bu kadar agır söylüyorum ...biz orada görev yaparken herkesin görevi olsun diye amaçlıyoruz...ve haksızlık olmaması için elimizden geleni yapıyoruz....he sunuda söylüyorum bir kaç çapulcuyada papuc bırakmayada niyetimiz yok....gene belirli günlerde kadim kesilmeye devam edilecektir
valla bizim içimiz rahat eger hak yediysek ve yiyosak
allah belamızı versin bu kadar agır söylüyorum ...biz orada görev yaparken herkesin görevi olsun diye amaçlıyoruz...ve haksızlık olmaması için elimizden geleni yapıyoruz....he sunuda söylüyorum bir kaç çapulcuyada papuc bırakmayada niyetimiz yok....gene belirli günlerde kadim kesilmeye devam edilecektir

ASİLsoyluASİL[49] -- ASİLsoyluREİS[49] -- Soyluasil[49] -- Efendixsedat[49] -- İlkgözağrım[49] -- Asillsoyluxşifa[49] -- ASİLsoyluREIS[49]
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: S E A
Yasını 8 ile çar nan spaDavuTT yazdı:haha 4 defa kesmiş ./alkış... bn ne diom adam ne dio yaa elinden yaratık alınan tank tank deildir diom adam bana 4 kez kesdi acemi deiliz dioyaşını 4 ile çarp kaç kez kesdiğimi hesabla
elimin altındaki eti size veririm ben
bu bnm konuma msj yazma bnm adımım olduğu konulara cwp yazma bunu ben kullanıodum şimdide bana karşı kullanılıo![]()
![]()
daha öncelerdende biliorum devrim seni
sıkılma sen

SİNCE 2007...
Anlamıyormusunuz düşünün 1 dakikada kadimin canı 95 de 5 gruba söz anlatıcana sadece 1 gruba söz anlatıyorsun bunu ugulayın !
Devrim'de bir keresinde kadimi kaçırmaya çalışmıştı.Kabul eder mi kabul etmez mi bilmem ama.Ben gördüğümü söylerim.Kadimde her zaman kavga olur ama kaçırmak en büyük ayıptır.

Bakıyorumda yalakalar felan dolmuş buraya.Bayağı güldüm size ufak bi açıklama da benden.Biz en azından sadce kendı loncamıza kesmıoz herkes bızım için eşıttır [....Loncası ve .....Loncası farkıyla
)) gibi cocuksu cumleler kullanmıyoruz.].Ha kaç kez kestigimizi cogunuz bılır ben anlatmım.Ben 22 yaşındayım konuyu acan arkdaşta en az 25 yaşinda ki ustudur.[Carpmayı bı daha yapın karlı cıkarısnız belkı
] 1 bucuk senedır bu oyunu oynuyorum [Eminimki siz benden cok cok eskısnızdır.] beni ve arkdaşlarımı bilen bilir Kadım Kesme cok buyuk bişey dııl kadıme tank olmakta zor dııl biz sadce kesemeyenlere yada ugraşmak istemeyenlere ve kesim için bize rica edenlere yardımcı oluyoruz.
En önemlısı orda ortamı bozanları dışlayacagınıza gelmiş tankta hata arıyonuz ben buna sadce KISKANCLIK derim ve noktayı koyarım.
En önemlısı orda ortamı bozanları dışlayacagınıza gelmiş tankta hata arıyonuz ben buna sadce KISKANCLIK derim ve noktayı koyarım.
*Devriimm...[49]
*Devrimm...[49]
*ALaYıNaDEvRiM...[49]
*Devrimşifaa...[49]

Dürüstlük Pahalı Bir Mülktür Ucuz İnsanlarda Bulunmaz...
*Devrimm...[49]
*ALaYıNaDEvRiM...[49]
*Devrimşifaa...[49]

Dürüstlük Pahalı Bir Mülktür Ucuz İnsanlarda Bulunmaz...
ahh ahhh millet hala lale devrinde yaşıo yaaaa :lol: :lol: :lol:
...
Devrim02 yazdı:Bakıyorumda yalakalar felan dolmuş buraya.Bayağı güldüm size ufak bi açıklama da benden.Biz en azından sadce kendı loncamıza kesmıoz herkes bızım için eşıttır [....Loncası ve .....Loncası farkıyla)) gibi cocuksu cumleler kullanmıyoruz.].Ha kaç kez kestigimizi cogunuz bılır ben anlatmım.Ben 22 yaşındayım konuyu acan arkdaşta en az 25 yaşinda ki ustudur.[Carpmayı bı daha yapın karlı cıkarısnız belkı
] 1 bucuk senedır bu oyunu oynuyorum [Eminimki siz benden cok cok eskısnızdır.] beni ve arkdaşlarımı bilen bilir Kadım Kesme cok buyuk bişey dııl kadıme tank olmakta zor dııl biz sadce kesemeyenlere yada ugraşmak istemeyenlere ve kesim için bize rica edenlere yardımcı oluyoruz.
Ben Köşkden bu sunucuya geldim ve gördüm çok byük bir bozguna uğradım halen kadimin ilk geldiği gün gibi kadim kesiyorsunuz kendinizi kral göstermek için yeni taktiği kullanmıyorsunuz VE YENİ TAKTİK BEN 47 OLUNCA ( BÜYÜK İHTİMAL 2 ) ARZLAR OLARAK MEKANSIZLAR LODOSLAR OALRAK BENİM GRUBUM 2 GRUP KADİMİ KESİCEĞİZ KRALLIĞINIZIDA ALACAĞIZ
Arkadaşlar devrim abi'nin qörevi olmamasına raqmen herkeze kesti kaç kere.O kadar iksir uqraş saat qece 3 e kadar kadim kestiqimizi bilirim ben ya.Devrim abi sonuna kadar haklı HER ZAMAN ARKANDAYIMMM!!!
Saldırım [ (^)Latif] [ (^)Ecel Getiren]