Katılıyorum.atabey yazdı:Merhabalar
Yazin cok uzun, bir o kadar sürükleyici ve de güzel.
Bir saniye .
Re: Bir saniye .
Mecid
- lodossovalyesi
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Çok Güsel Yazmışın Kardeşim Ellerine Sağlık Yalnız Kim oldugunu Merak Ettim 
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
- gkhnsckn
- Sahaf Yardımcısı
BuRSaSpoRLu yazdı:güzelmi ş benim hikaytemi anlatayım kurtlar vadisi desek daha iyi olur
şuan liseye geçiorm ve 5i nci sınıfta başladım oyun maceramı anlatayım
Ben 5 e giderken çok oyun tutkunuydum Gta felan oynardm arkadaşlarımda hep knight oynardı bilgisayarın b sini bilmiodm sadece msn yi biliyordum birgün dayımlar la asmerkeze gidicektik dayım bak sna oyun buldm biz gelene kadar yüklensin dedi oyunda açıkçası her zaman yazın güç kurmuşumdur kışları pek oynanamışmdır 6 ıncı sınıf hariç neyse konuya gelleim oyuna 5 inci sınıftaki arkim semih gel yaratık kesek dedi bnde tamam dedim oyundan hoşlanmaya başlamıştm ama gıcık olduğum dayım beni geçiyordu o 29 olmuştu yaz ayllarında hep kendimi ona görev konusunda yardım ettirdim oda beni kastı bn oyundan zevk alıodm ama item düzemiyordum birgün büyücülük fikri aklıma geldi o zamanlar kankam deatsboys vardı büyücümü kastım ratexinoxtu bir gün selim asa reçetesi düştü herkeze çok ucuza üretiyordum bir kendime gelmiyrdu parayı kırınca ilk asamı yaptım sora bir gün yazlıktan döndüğümde 1 gün bursadaki evimde kaldım o gün şans eseri 4 tane selim eşya düşürdüm çarım iyileşti tabi savaşçı sırasıdır dedim Tabi bu büyük küçük ism şeyleri kalktı bnmde son çarlarım GRAND exinox ratexinox kaldı Kankaxrexil çarını kuzenimle açtm sora Kankaxi n lonca olduğunu öğrendim Kankaxuasman loncaya davet etti loncaya girdim ardından meteor açıldı Meteorda lodoslarla kavga ederken küfür ederdim çarım ban yemişti 6 ya gidiodm ama ozamanlar aşırııııııı oyun bağımlısıydım 7 gün dayanamazdm Grandı aldm elime kasmaya başladım Büyücü merakım gene başlamıştı ..
2 .bölümü de yazıcam..
Devam edicem demişşin açıkçası merakla bekliyorum.
JacksoN [(^)Ejder Asa]
- marazizmir
- Cin Avcısı