Pardusxmaqicqirl yazdı:Ben Gerektiğinde Çok Güzel Yazabilirim
Olay Geyik Muahbbeti Oldumu
İstediğim Şekilde Yazacak Hakka Sahip Olduğumu düşünüyorum ...
İstediğin şekilde yazmakta serbestsin ama biraz özen göster güzelim Türkçemiz ne hale geldi.
KÜLTİGİN
Börteçinextengiz
(Lonca tanıtım sayfası ve başvuru formu için lütfen resime tıklayınız.)
xtengiz yazdı:Selamünaleyküm Öncelikle gm kardeş konuya kilit sorun çözüldü ...
Daha sonrada Sözüm Ogün Ve Sanda Pardus kardeş...
İnsan'nın ayıbını açığa çıkartmak veya onun bir yalanını gördüysen onla dalga geçmek çok ayıp birşeydir Mevlan Celaleddin Rumi'nin bir sözü vardır 'Başkalarının kusurunu örtmekte gece gibi ol.' Mevlana Hz. çok güzel söylemiş önemli birşey ki onu söylemiş.Siz şahsın ayıbını çıkartıkca orataya,ne size madalya veriyorlar ne savaba giriyorsun ne de güzel birşey yapıyorsun.
Sen kendini onunu yerine koy bi :?: belikide yalan söylemediği halde suçluyorsunuz.Bu kul hakkadır ki En büyük günahlardan birdir . Sizin Düşündüğünüz fikir şu 'Aha düşmanım düşmüş bir tekmede ben atayım' . Ben bunları sizi uyarı amaçlı yazdım sizin iyliğiniz için.Bir söz vardır 'Ne ekersen onu biçersin.' sen düşmanlık ekersen ilerde çok düşmanın olur .
Saygılarımla ...İYİ FORUMLAR
Başkasına hayvan diyen kendi sıfatını söylemiş olur ... Bunuda UNutma .
Merak etme ben GEREKEN insanın kusurlarını ayıplarını örterim ama bu İlkersavaşçı nerede bir milletin hatasını bulduysa dalga geçti birde demişsin Yalan söylemiyor suçluyorsunuz istediğin yöneticiye forum yetkililerine istediğin herkese soralım yarım saate aktarım oluyor mu
Ne ilginçtirki
charı çalan adam ne itemlere ne madenlere dokunuyor hmmm
MykonS yazdı:Merak etme ben GEREKEN insanın kusurlarını ayıplarını örterim ama bu İlkersavaşçı nerede bir milletin hatasını bulduysa dalga geçti birde demişsin Yalan söylemiyor suçluyorsunuz istediğin yöneticiye forum yetkililerine istediğin herkese soralım yarım saate aktarım oluyor mu
Ne ilginçtirki
charı çalan adam ne itemlere ne madenlere dokunuyor hmmm
Bir kere yazdığımı güzel oku belikide yalan söylemediği halde suçluyorsunuz. fark edersen yalan söyleyip söylemediğinden bahsetmemişim. Belki demişim olasılık güzel oku ilk önce .
O milletin kusurlarıyla dalga geçtiyse o onun sorunu onun yaptığını senin yapman gerekmez 30 dk da çar aktarmaya gelince olmadığın bende biliyorum ve ben orda olup olamadığına dair bir şey yazmamışım benim tepkin seinin yazdığın
İlkersavaçıyı seviyoruz
Hayvanları koruma derneği ...
Yazın.Sen Hiç bir insanı ne sebebten olrusa olsun hayvan diye adlandıramazsın adlandırırsanda bu senin seviyeni gösterir. ...
İYi FORUMLAR
KÜLTİGİN
Börteçinextengiz
İlker İnsanmış Kusura bakmayın bana hep hayvan gibi davrandığı için bende ona hayvan muamelesi yaptım k.bakmayın tengiz sanada özelden cevap yazacam dur sen
Shader yazdı:İlker İnsanmış Kusura bakmayın bana hep hayvan gibi davrandığı için bende ona hayvan muamelesi yaptım k.bakmayın tengiz sanada özelden cevap yazacam dur sen
Bekliyorum !
KÜLTİGİN
Börteçinextengiz