İkv Özel sürüm kutusu ile alakalı.
İkv Özel sürüm kutusu ile alakalı.
Arkadaşlar bu ikv özel sürüm kutusu online olarak nasıl alınır? Adresleri yazmayın biliyorum
nasıl sipariş verildiği hakkında ayrıntılı bilgi verebilecek arkadaş varmı?
Re: İkv Özel sürüm kutusu ile alakalı.
İKv özel sürüm KUtusu saçmalıktır PLus paket neyınıze yetmıyor da Kutu belası çıktı
- Parthenious
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Senin kutuyla ne alıp veremediğin bakayım arkadaş bi anlatyoRgun1 yazdı:İKv özel sürüm KUtusu saçmalıktır PLus paket neyınıze yetmıyor da Kutu belası çıktı
ΡΛЯΤΗЭИЮUS
Kardeş kafanmı iyi sen almak istemiyor olabilirsin ama ben almak istiyorum ancak teknosada yok mecbur online alıcaz onuda nasıl alıcaz anlatmalarını istedim. herkesin düşüncelerine saygılı olmayı dene 
- Parthenious
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Arkadaşım D&R kargo dahil 18,70 e kapına yolluyor. AYrıca daha var satan da burdan bulamazsan onu da araştırırım sana. Bi bak buraya.Byilginc yazdı:Kardeş kafanmı iyi sen almak istemiyor olabilirsin ama ben almak istiyorum ancak teknosada yok mecbur online alıcaz onuda nasıl alıcaz anlatmalarını istedim. herkesin düşüncelerine saygılı olmayı dene
Kod: Tümünü seç
www.dr.com.tr
ΡΛЯΤΗЭИЮUS
Kardeş buraya üyemi olacağız nasıl sipariş veriliyor onu bi anlatsanParthenious yazdı:Arkadaşım D&R kargo dahil 18,70 e kapına yolluyor. AYrıca daha var satan da burdan bulamazsan onu da araştırırım sana. Bi bak buraya.Byilginc yazdı:Kardeş kafanmı iyi sen almak istemiyor olabilirsin ama ben almak istiyorum ancak teknosada yok mecbur online alıcaz onuda nasıl alıcaz anlatmalarını istedim. herkesin düşüncelerine saygılı olmayı dene
[/b]Kod: Tümünü seç
www.dr.com.tr
Byilginc yazdı:Arkadaşlar bu ikv özel sürüm kutusu online olarak nasıl alınır? Adresleri yazmayın biliyorumnasıl sipariş verildiği hakkında ayrıntılı bilgi verebilecek arkadaş varmı?
http://www.ikvonline.net/ikv-ozel-surum ... 24693.htmlByilginc yazdı:Byilginc yazdı:Arkadaşlar bu ikv özel sürüm kutusu online olarak nasıl alınır? Adresleri yazmayın biliyorumnasıl sipariş verildiği hakkında ayrıntılı bilgi verebilecek arkadaş varmı?
Linkte Bulunan Fan Sitesinden Yararlanabilirsin.