Üyelik al sorunu
Üyelik al sorunu
Üyelik aldan sobee nin 30 günlük ikv plus pketlerinden aldım parasını yatırdım eve geldim ve havale bildirdim 1:30 saat oldu hala aktivasyon kodu ortada yok sorun ne olabilir ?? Gönderdiğim banka hesap no doğru kontrol ettim.
http://www.speedtest.net/result/662844479.png
Re: Üyelik al sorunu
Bunu sorun olarak gorme uyelikal.com sabah 9 akşam saat 10 a kadar hizmet veriyor canlı destek hattı var sitede telefon var iletişim bolumunde msn'leri var uyelikal@uyelikal.com msn adresleri email adresleri var sorun degıl uyelikal.com adresinden yaptıysan hıcbır zaman sorun cıkmaz ufak tefek sorunlar olsada uyelıkal.com hallediyor ben kac yıldır oradan alıyorum ok
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Kayı Alpleri
kardeş bende makbuza epin yazmamıştım yani gönderen notunu boş bırakmıştım ama üyelikalda alırken ptt1234.. karışık rakamlar çıkıo ALTTA nt yazın dio ya oraya saati tarihi ve makbuza epin yazdığımı söledim aslında makbuza yazmmaıştım ne olcak bilmiom boşa gitti para sanırım 2saat oldu gelmediersel1905 yazdı:Üyelik aldan sobee nin 30 günlük ikv plus pketlerinden aldım parasını yatırdım eve geldim ve havale bildirdim 1:30 saat oldu hala aktivasyon kodu ortada yok sorun ne olabilir ?? Gönderdiğim banka hesap no doğru kontrol ettim.
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
üyelikala msj atmıştım msn den cvp geldi en kısa zamanda ikv epin gelecektir önce okunması lazımmış bekleyelim
- byprens
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: M İ R
- zebani27
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Arkadaşım bende alıyorum ordan ilk aldığını vermiyor 2.defa bir daha yaparsan geliyor o gelen ilk gelmeyen olmuş oluyor 2. si içeride bekliyor oke yaralı olmuştur saygılarımla...
ROWxİRONMAN
SıRaDaNıM , AmA ÖN SıRaDaN . . .
Bildiğini bilenin,arkasından gidiniz.
Bildiğini bilmeyeni,uyandırınız.
Bilmediğini bilene,öğretiniz.
Bilmediğini bilmeyenden,kaçınız.
KONFUÇYÜS
SıRaDaNıM , AmA ÖN SıRaDaN . . .
Bildiğini bilenin,arkasından gidiniz.
Bildiğini bilmeyeni,uyandırınız.
Bilmediğini bilene,öğretiniz.
Bilmediğini bilmeyenden,kaçınız.
KONFUÇYÜS
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
2sipraiş vermiştim dün ayrı ayrı hala gelmediler
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
acaba ptt ye 12 lira verip evden 3-4 sipraiş verince epin gelirmi gelirse beleşe gelmiş olmazmı bi sistemi ar mı
Saolasın bende aradım destek hattını dedikleri şu henüz epin kodları gelmemiş bunu gönderen ikv sanırım yönetim bi el atmalı bencebyprens yazdı:stoklarında epin kalmadığı için yarın sabahı bekleyeceksiniz
http://www.speedtest.net/result/662844479.png
- xJoKeRx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
BaşLicam boyLe işe ya haLa kod qeLmesnı bekLıyoruz 1 qun oLdu haLa qeLmedı 
Xjokerx-Kaosteamxjoker-Jonturkxjoker-Kaosteamxjokerr
єSкidєη Saςıηıη 1 тєLiηє zaяaя qєLSє, ćaηıмı Fєda єdєяdiм.Şiмdi ıяzıηa qєςSєLєя Siqaяaмı γaкaя Sıяaγa qєςєяiм..!
єSкidєη Saςıηıη 1 тєLiηє zaяaя qєLSє, ćaηıмı Fєda єdєяdiм.Şiмdi ıяzıηa qєςSєLєя Siqaяaмı γaкaя Sıяaγa qєςєяiм..!