Silinen Karakterler Geliyor,Üretim ve Toplama Sıfırlanıyor
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: byHMF
Re: Silinen Karakterler Geliyor,Üretim ve Toplama Sıfırlanıyor
Yha Kardeşim bizim şehrimizde ikv özel kutusu satan yer yok HAKsızlık bu bu ne biçim bi adalet heeey İKV DESTEK SORUMLULARI size sesleniyorum. Burası Tokat ÖZEL KUTU İSTİYORUZ...
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
kutumu daha karlı oluyor yoksa normal plusmu soruyorum...
Ayrıca bulunduğum yerde kutu YOK onu bıraktım o alış veriş merkezleride YOk.
Bu toplama ve üretim sıfırlaması için o kutu şartını kaldırın birşey yaptınız eyw güzel bir şey ama tam bizim istediğimiz gibi bir çözüm ya da kendi adıma konuşayım benim istediğim gibi bir çözüm DEĞİL...
Ayrıca bulunduğum yerde kutu YOK onu bıraktım o alış veriş merkezleride YOk.
Bu toplama ve üretim sıfırlaması için o kutu şartını kaldırın birşey yaptınız eyw güzel bir şey ama tam bizim istediğimiz gibi bir çözüm ya da kendi adıma konuşayım benim istediğim gibi bir çözüm DEĞİL...
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
- astalavista
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Yaw onu bunu bırakında kaybolan nadıde eşyalar ne olucak onu düşünün :mrgreen: Son başvuru dolmadan oncee mail i attım ama hala Gelmedi nadide eşyam :| Bugun benim başıma gelen yarın sizin başınıza gelebilir dikkat edinn
Sanırım o eşyayı hıç bir zaman elde edemiyecem
NAdide eşyaları kurtarma projesi de unutulmuş gitmiş ne yazikki...
...
Astalan
XxASTALANxX
AsTaLaNxxİnTiKaM
Astalan
XxASTALANxX
AsTaLaNxxİnTiKaM
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Kardeşim kutuyu alan alır almayan plusunuda paşa paşa alıyo zorlamak ne demek yahu..
2 senedir takır takır alıyorum plusumu zorlamı aldırıyosunuz peki ? Kutuya zorlama amacınız nedir gönüllü olan alır ama zorlamayla satıcagınız kutu sayısı 50 de hadi taş patlasın 100
Bunlar bi anlık alcak ama bu oyun bi anlıkmı ileriyide düşünün biraz ben şahsen plus alımını iptal ettim bu ay son benle birlikte 14 arkadaşımda iptal etti aynen 1 sene 1.5 sene 2 senedir takır takır alan kişiler..
Yönetim oyunun sürekliliğini düşünürsen biraz sadece bi anlık değilde sürekliliği daha çok şey yaparsınız emin ol..
Ama ben bu kutu işlemini halen bi hata olarak görüyorum ve düzeltilmesinide temenni ediyorum.
2 senedir takır takır alıyorum plusumu zorlamı aldırıyosunuz peki ? Kutuya zorlama amacınız nedir gönüllü olan alır ama zorlamayla satıcagınız kutu sayısı 50 de hadi taş patlasın 100
Bunlar bi anlık alcak ama bu oyun bi anlıkmı ileriyide düşünün biraz ben şahsen plus alımını iptal ettim bu ay son benle birlikte 14 arkadaşımda iptal etti aynen 1 sene 1.5 sene 2 senedir takır takır alan kişiler..
Yönetim oyunun sürekliliğini düşünürsen biraz sadece bi anlık değilde sürekliliği daha çok şey yaparsınız emin ol..
Ama ben bu kutu işlemini halen bi hata olarak görüyorum ve düzeltilmesinide temenni ediyorum.

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
Cok buyuk bir lutufta bulunmussunuz,bravo dogrusu,yillarca ikv ye gonul vermis arkadaslara yapmis oldugunuz yenilikte plus sarti ile avantaj saglaniyor olmasi gercekten buyuk bir incelik olsa gerek.sayet birgun gercekten emek veren oyuncularinizi onure etmek isterseniz yaptiginiz bir yenilikte ucret(plus)talep etmeden yapin tesekkurunuz ancak ozaman gecerli olur.ayrica uretim puanlarinin sifirlanmasi tamamen sizin hatanizdan kaynaklaniyordu cunku bir cok oyuncu uretimi 39 seviyeye gore esit dagitmisti yeni recetelerde yaptiginiz hatalar bu yeniligin gereksinimine neden olmustu bunun duzeltilmesine yonelik itirazlar kabul olmayinca bir cok arkadas cozumu sifirdan karakter acarak bulmustu.simdi cok gec gelen bir calismayi plus alim sartiyla bize bir lutufmus gibi sunuyor olmaniz gercekten takdire sayan bir davranistir.yine bizi yaniltmadiniz tebrikler
M&B
- astalavista
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Lütfen bir yönetici soruma cevap verebilirmiastalavista yazdı:Yeri değil...Biliyorum ama Bizim durduk yere kaybolan nadide eşyalarımız ne olucak..Ben gerekli maili gerektiği gunde maili atmıstım.1 ay oldu ama hala kaybolan esyamdan bir haber yok :? Ne bir gelen kutusu var,Nede eşyam...1 ay oldu hala mail bekliyorum...Elinizdeki son basvurular dolmadan basvuru yapmıştım...Ama hala çıt yok.... acaba durduk yere kaybolan nadide eşyalarımız arada kaynadımı :?
...
Astalan
XxASTALANxX
AsTaLaNxxİnTiKaM
Astalan
XxASTALANxX
AsTaLaNxxİnTiKaM
- oligarshi
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Aldem
Yazıklar olsun yönetim sizden bu kadar Büyük bi adaletsizlik beklemezdim KUTU alıyorlar diye hediye ymiş meğer bu yıllardır plus alıyoruz ...
29 lira ya sms ile plus aldım Ben neden 0 layamıyorum üretimimi Tek kelimeyle ADALETSİZLİK
ikv özel sürüm kutu > Normal pluslu > plussuz oyunun amacı buymuş meğer kutu çıkarttılar kutununda altında bi plan yatıyormuş demek
Yazıklar olsun
29 lira ya sms ile plus aldım Ben neden 0 layamıyorum üretimimi Tek kelimeyle ADALETSİZLİK
ikv özel sürüm kutu > Normal pluslu > plussuz oyunun amacı buymuş meğer kutu çıkarttılar kutununda altında bi plan yatıyormuş demek
Yazıklar olsun
* Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.
2007 - ?
2007 - ?
- xDarkiMMortaLx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
Desteğe karakterimin 1 eylül tarihinden önce silinip silinmediği konusunda mesaj attım eğer karakterim geri getirilebilecekse İKV Özel Sürüm Kutusu yükleyecektim.Fakat yönetimden Karakter Kurtarma Başvurusu bölümünden karakter listesini öğrenebileceğime dair mesaj geldi.O bölüme de kutu yüklenmeden girilmiyordu ve bende yüklemek zorunda kaldım.Umarım karakterim geri gelir.Lathander yazdı:Eğer üye adınızı bize iletmişseniz bu üye adında kurtarılabilecek karakterleri size seviyesi ile beraber göndeririz. Sizde buna göre iKV Özel Sürüm Kutu yüklemesi yapıp yapmama kararını alabilirsiniz.bilall yazdı:Benım talebim az evvel Destek ilede paylaştım umarım bir cevap alırım. Benım karakterım 01.09.2010 tarıhınden önce sılındı ve ben IKV özel sürüm kutu sunu alsam bile benım ışıme yaramayacagı gıbı boşuna almış olurum. Çunku karakterım yaklaşık 4-5 önce silindi ve sılındıgı gunden ıtıbaren ıkv destek ıle ıletışım ıçerısındeyım.
Cevap verılmesını rıca edıyorum.
Teşekkürler.
Mesajlarınız çelişkili sayın yönetim...
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
Kurtlarxjunior yazdı:Kardeşim kutuyu alan alır almayan plusunuda paşa paşa alıyo zorlamak ne demek yahu..

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
İşte beklediğim haber buydu Lathander Teşekkür ederim.Lathander yazdı:Eğer üye adınızı bize iletmişseniz bu üye adında kurtarılabilecek karakterleri size seviyesi ile beraber göndeririz. Sizde buna göre iKV Özel Sürüm Kutu yüklemesi yapıp yapmama kararını alabilirsiniz.bilall yazdı:Benım talebim az evvel Destek ilede paylaştım umarım bir cevap alırım. Benım karakterım 01.09.2010 tarıhınden önce sılındı ve ben IKV özel sürüm kutu sunu alsam bile benım ışıme yaramayacagı gıbı boşuna almış olurum. Çunku karakterım yaklaşık 4-5 önce silindi ve sılındıgı gunden ıtıbaren ıkv destek ıle ıletışım ıçerısındeyım.
Cevap verılmesını rıca edıyorum.
Teşekkürler.