Silinen Karakterler Geliyor,Üretim ve Toplama Sıfırlanıyor
Re: Silinen Karakterler Geliyor,Üretim ve Toplama Sıfırlanıyor
ben sımdı krakterımı sılıp baştanmı kasıcam bunu mu bekliyosunuz
- bilall
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ALTINORDU
Senden böyle birşey isteyen yok, zaten böyle olmaması için uretım ve toplama puanları sıfırlanabılır dereceye getırıldı. Sadece IKV özel sürüm kutu sunu alman yeterli olucaktır o nadide ıtemlerı uretebılmen için.yoRgun1 yazdı:ben sımdı krakterımı sılıp baştanmı kasıcam bunu mu bekliyosunuz
Eğer üye adınızı bize iletmişseniz bu üye adında kurtarılabilecek karakterleri size seviyesi ile beraber göndeririz. Sizde buna göre iKV Özel Sürüm Kutu yüklemesi yapıp yapmama kararını alabilirsiniz.bilall yazdı:Benım talebim az evvel Destek ilede paylaştım umarım bir cevap alırım. Benım karakterım 01.09.2010 tarıhınden önce sılındı ve ben IKV özel sürüm kutu sunu alsam bile benım ışıme yaramayacagı gıbı boşuna almış olurum. Çunku karakterım yaklaşık 4-5 önce silindi ve sılındıgı gunden ıtıbaren ıkv destek ıle ıletışım ıçerısındeyım.
Cevap verılmesını rıca edıyorum.
Teşekkürler.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
bilall yazdı:Senden böyle birşey isteyen yok, zaten böyle olmaması için uretım ve toplama puanları sıfırlanabılır dereceye getırıldı. Sadece IKV özel sürüm kutu sunu alman yeterli olucaktır o nadide ıtemlerı uretebılmen için.yoRgun1 yazdı:ben sımdı krakterımı sılıp baştanmı kasıcam bunu mu bekliyosunuz
TRABZONDA BULUNMUYOR MALESEF
Arkadaşlar eğer online sipariş şansınız varsa (banka havaleside mümkün) www.uyelikal.com'dan D&R'dan yada Bimeks'den (şu an aklıma gelenler) satın alabilirsiniz.
Şuan ki önceliğimiz İKV Özel Sürüm Kutu'nun tedariğidir.
Bilginize.
Şuan ki önceliğimiz İKV Özel Sürüm Kutu'nun tedariğidir.
Bilginize.
İKV'den Haberdar Olun!
- bilall
- Antrepo Bekçisi
İlginiz ve hassasiyetiniz için teşekür ederım. Yarın uyelıkal.com'dan Özel sürüm kutu sıfresını alır yuklerım ve sıze IKV Destek karakter kurtarma formundan gereklı ıletışımı saglarım.
Teşekurler ıyı oyunlar
Teşekurler ıyı oyunlar
benımde sılınen charım war ama kutusu yok desteğe yollayımmı bılgılerı
- bilall
- Antrepo Bekçisi
yoRgun1 yazdı:benımde sılınen charım war ama kutusu yok desteğe yollayımmı bılgılerı
www.uyelikal.com adresinden PTT havalesi ile temin edebılırsın. Bu onlıne alım ıle bılgın oldugunu düşünuyorum ?
Bunu bize Soru Cevap'tanda iletebilirsiniz. Biz de size kurtarma imkanı olan karakterleri söyleriz. Ondan sonra İKV Özel Sürüm Kutu alıp, Karakter Kutarma başvurusu gönderirsiniz.bilall yazdı:İlginiz ve hassasiyetiniz için teşekür ederım. Yarın uyelıkal.com'dan Özel sürüm kutu sıfresını alır yuklerım ve sıze IKV Destek karakter kurtarma formundan gereklı ıletışımı saglarım.
Teşekurler ıyı oyunlar
Bu yöntemin sizin işinize daha çok gelir sanırım. Tabi ki tercih sizin.
İKV'den Haberdar Olun!
- astalavista
- Cin Avcısı
Yeri değil...Biliyorum ama Bizim durduk yere kaybolan nadide eşyalarımız ne olucak..Ben gerekli maili gerektiği gunde maili atmıstım.1 ay oldu ama hala kaybolan esyamdan bir haber yok :? Ne bir gelen kutusu var,Nede eşyam...1 ay oldu hala mail bekliyorum...Elinizdeki son basvurular dolmadan basvuru yapmıştım...Ama hala çıt yok.... acaba durduk yere kaybolan nadide eşyalarımız arada kaynadımı :?
...
Astalan
XxASTALANxX
AsTaLaNxxİnTiKaM
Astalan
XxASTALANxX
AsTaLaNxxİnTiKaM