ARKADAŞLAR BEN MYNET ÜYELİĞİMİ TTNET ÜYELİĞİNE DÖNÜŞTÜRMEK İSTiYORUM (HER İKİ ÜYELİĞİMDE VAR)DİYOKİ:
GİRMİŞ OLDUĞUNUZ MYNET D.....P MERAN SUNUCUSNDA BULUNMAMAKTA BU KULLANICI İLE EN AZ BİR KERE GİRİŞ YAPMIŞ OLMANIZ GEREKİYOR GİRİŞ YAPIP DENİYOM TEKRAR OLMUYOR Bİ YARDIM ETSENİZ ÇOK MEMNUN OLURUM
ABİLER Bİ YARDIM EDİN YAW
Re: ABİLER Bİ YARDIM EDİN YAW
karakterin adını harfi hafine uygun yaz hepsini büyük yazma
bide ttnet hesabına gir çık yap demek istiyolar galiba hiç aktarmadım ama bi dene
bide ttnet hesabına gir çık yap demek istiyolar galiba hiç aktarmadım ama bi dene

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]
YAPTIM AMA OLMADI
TTnet Hesabınızla bir kere Meran sunucunuza girin düzelecektir
.
Dikkat Et Sözlerin Sana İhanet Edebilir
Serdarbey
Meran'ın Muhafızı.
Serdarbey
Meran'ın Muhafızı.
* Girmiş olduğunuz Mynet kullanıcısı; d.........u Meran sunucusunda bulunmamakta. Bu kullanıcı ile sunucuya en az bir kez giriş yapmış olmanız gerekiyor.
senn dediğinide yaptım kardeş ama olmadı
senn dediğinide yaptım kardeş ama olmadı
YARDIM EDEN YOKMU
HADİ YARDIM EDEN YOKMU
- Index
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Lonca Beta
ttnet hesab adın yanı e-posta adresin çok uzunsa oluyor hala düzeltlemedi malesef tek çözüm ttnet müşteri hzmetlerini ara ve ttnet hesabının kayıtlı olduğu e-posta adresini değiştir daha kısa bir adres yap düzelecektr.
Eminönü ---> İndex

- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Kayı Alpleri
evet 1 kere girin sunucuya düzelirzorsavas5 yazdı:ARKADAŞLAR BEN MYNET ÜYELİĞİMİ TTNET ÜYELİĞİNE DÖNÜŞTÜRMEK İSTiYORUM (HER İKİ ÜYELİĞİMDE VAR)DİYOKİ:
GİRMİŞ OLDUĞUNUZ MYNET D.....P MERAN SUNUCUSNDA BULUNMAMAKTA BU KULLANICI İLE EN AZ BİR KERE GİRİŞ YAPMIŞ OLMANIZ GEREKİYOR GİRİŞ YAPIP DENİYOM TEKRAR OLMUYOR Bİ YARDIM ETSENİZ ÇOK MEMNUN OLURUM