Yeni Güncelleme Ve Yeni Bir Adaletsizlik.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
yoRgun1
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yeni Güncelleme Ve Yeni Bir Adaletsizlik.

Mesaj gönderen yoRgun1 »

krakterımde 3 aylık plus paketı var ayrıcalıktan yararlanamıyorum boşamı bu para KUTU alın fılan demeyın Plus Paketımın zararı nasıL olucak
Kullanıcı avatarı
Quety
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Quety »

Evet Arkadaşlar .. Ben de bunu üzerine 2 konu açmış bulunuyorum .. Fakat bir tane yetkili kişi cevap vermiyor .. Arkadaşlar Bu Güncellemenin Düzeltilmesine Yönelik Aşağıdaki Metni Destek Ekibine Herkes Yollasın ..

BİLDİRİM TİPİ : Plus Paket
SUNUCU : Kendi Sunucunuz
ÜYELİK TİPİ : Kendi Üyelik Tipiniz
KAREKTERİNİZİN ADI : Kendi Karekterinizin Adı
E-POSTA : Kendi E-posta adresiniz
AÇIKLAMA :
İstanbul Kıyamet Vakti' ne 04 Ekim 2010 Pazartesi Günü gelen güncellemeden sadece İstanbul Kıyamet vakti Özel Sürüm Kutusu yükleyen oyuncular yararlanabiliyor..Bu güncelleme İstanbul Kıyamet Vakti Özel Sürüm Kutusu alımı için bir teşviktır..

1.Oyuncu : 10 kez 12 TL ' lik (Mobil Ödeme) plus alarak plus paket için 120 TL harcamıştır.
2.Oyuncu: 1 kez 19 TL ' lık (İKV Özel Sürüm) plus alarak plus paket için 19 TL harcamıştır ..

Sonuç : 2. Oyuncu (İKV Özel Sürüm alarak; ) 101 TL az ödeyerek daha ayrıcalıklı olmuştur..

Bu problem güncellemenin en kısa zamanda düzeltilmesini veya yetkililerden konuyla ilişkin açıklama yapmaları önemle arz edilmiştir..

Saygılarımla

Kendi Konum Bknz :[/color] viewtopic.php?f=46&t=39758
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Quety yazdı:Evet Arkadaşlar .. Ben de bunu üzerine 2 konu açmış bulunuyorum .. Fakat bir tane yetkili kişi cevap vermiyor .. Arkadaşlar Bu Güncellemenin Düzeltilmesine Yönelik Aşağıdaki Metni Destek Ekibine Herkes Yollasın ..

BİLDİRİM TİPİ : Plus Paket
SUNUCU : Kendi Sunucunuz
ÜYELİK TİPİ : Kendi Üyelik Tipiniz
KAREKTERİNİZİN ADI : Kendi Karekterinizin Adı
E-POSTA : Kendi E-posta adresiniz
AÇIKLAMA :
İstanbul Kıyamet Vakti' ne 04 Ekim 2010 Pazartesi Günü gelen güncellemeden sadece İstanbul Kıyamet vakti Özel Sürüm Kutusu yükleyen oyuncular yararlanabiliyor..Bu güncelleme İstanbul Kıyamet Vakti Özel Sürüm Kutusu alımı için bir teşviktır..

1.Oyuncu : 10 kez 12 TL ' lik (Mobil Ödeme) plus alarak plus paket için 120 TL harcamıştır.
2.Oyuncu: 1 kez 19 TL ' lık (İKV Özel Sürüm) plus alarak plus paket için 19 TL harcamıştır ..

Sonuç : 2. Oyuncu (İKV Özel Sürüm alarak; ) 101 TL az ödeyerek daha ayrıcalıklı olmuştur..

Bu problem güncellemenin en kısa zamanda düzeltilmesini veya yetkililerden konuyla ilişkin açıklama yapmaları önemle arz edilmiştir..

Saygılarımla

Kendi Konum Bknz :[/color] viewtopic.php?f=46&t=39758

madem daha ayrıcalıklı olduğunu kabul ediyorsun e kardeşim 120 tl ödemektense paket al daha iyi değil mi?
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

Merhaba arkadaşlar,

Daha önceden de pek çok konuda yazdım. Sizlerin görüşlerinizi takip etmeye çalışıyoruz. Her görüşü değerlendirme amacındayız. Genel etkileşimdeki bir konuyu sabitlememiz de bu isteğimizin sonucudur.
Sizlerin görüşlerini daha iyi takip edebilmemiz için lütfen bu konudan devam ediniz. Aynı görüşleri birden fazla göndermeniz sadece bizlerin sizlerin görüşlerini takip etmemizi zorlaştıracağı için tek mesajda görüş ve önerilerinizi paylşaınız.

Teşekkürler.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön