yeter artık oyunculara yaptıgınız haksızlık son verın

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
yoRgun1
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

yeter artık oyunculara yaptıgınız haksızlık son verın

Mesaj gönderen yoRgun1 »

merhabalar yeni güncelleme için öncelikle teşekkür ederim .

ama bunun haksızlık oldugunu dusunuyorum ben baya plus almıs bır ınsanım ama adam 19 tl ye bır kutu alıyor benden daha ayrıcalıklı oluyor varmı böyle bısey söyleyın allahınıza kurban .

sadece kutu ıle sıfırlanıcak uretımler başka yolu yok dıyorsanız cok oyuncu kaybedersınız ..

yada size önerım terzı fahrıdekı reçeteleri demırcıdekı saheser sılahlar gıbı olursa zırhcı zorunlulugu kalkarsa oyunda eskı duzen yerıne gelır onuda yapamayız dersenız oyunculara 1 kerelıgıne de olsa uretım sıfırlama sansı verınız .. özen göstermenızı dıler bunu gerçeğe çevırmenızı arz ederım ...

bu arada demek istediğiniz oyun sadece kutu alanlar için zevkli olucak anlamına gelıyor bunuda unutmayın
yoRgun1
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: yeter artık oyunculara yaptıgınız haksızlık son verın

Mesaj gönderen yoRgun1 »

yoRgun1 yazdı:merhabalar yeni güncelleme için öncelikle teşekkür ederim .

ama bunun haksızlık oldugunu dusunuyorum ben baya plus almıs bır ınsanım ama adam 19 tl ye bır kutu alıyor benden daha ayrıcalıklı oluyor varmı böyle bısey söyleyın allahınıza kurban .

sadece kutu ıle sıfırlanıcak uretımler başka yolu yok dıyorsanız cok oyuncu kaybedersınız ..

yada size önerım terzı fahrıdekı reçeteleri demırcıdekı saheser sılahlar gıbı olursa zırhcı zorunlulugu kalkarsa oyunda eskı duzen yerıne gelır onuda yapamayız dersenız oyunculara 1 kerelıgıne de olsa uretım sıfırlama sansı verınız .. özen göstermenızı dıler bunu gerçeğe çevırmenızı arz ederım ...

[/color]

bu arada demek istediğiniz oyun sadece kutu alanlar için zevkli olucak anlamına gelıyor bunuda unutmayın
Kullanıcı avatarı
DigitalKumSaati
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Re: yeter artık oyunculara yaptıgınız haksızlık son verın

Mesaj gönderen DigitalKumSaati »

soru, sorun ve gelişmeler için lütfen " viewtopic.php?f=46&t=39559&start=170 " adresindeki sabit konudan takip ediniz.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön