Öncelikle Selamın Aleyküm Bu Konuuyu Açmıyakcatım Ama Sonunda AÇtırdılar .... Takio -sARIÖLüm Karaölüm - Kızılşaman OrtakLıgı Var Dı bilirsiniz.. Her seyimiz Ortaktı ... Ben Selo Gelince Her seyimi Ona yatırdım Param felan kalmadı en fazla 50 mL param cıkardı .. Emrahın Hiç yoktu ... Sonra Kp kastık para yaptık bişeyler ürettik... Dedim Kızılşaman Abimize Latif Basacam Mazemeyi Hazırladık.. Emrah Direk Kendine Bastı Agzımı açmadım.. Kızılşaman Oyunu bıraktı Çarlarını Sildi Gitti..Onu Da geçtim 2 gündür bi sallatı Söz Konusuydu aramızda bi gün sabah oyuna girdim savaşcımın üzerinde 12 mL para bide yücleen halit ceket var ... 180 mL werdigimiz ceketi we bütün paraları madenleri alıp Şifresini degiştirmiş Ve ÖZLEM ablamıza ben oyunu bırakıyorum demiş. gitmiş Onlara verecegimi verdim Demiş.. Benden Giden Bişey Olmas Kendine yapar .. ha benim cok kez bişeylerim gitti umrumda olmadı olmazda hiç bir zaman ... bana teek koyan itemlerim calındı diye zamanında kanka diyen adamın gel babaliye para vereyim diye Salakca konuşmalarıdır.....
Sana Diyorum Kyfgfb ... sıgınaktaydım Görewe Cagırdın işim var diye gelmedin diye Selamı Kestin....Bana laf yapamazsın...yaptırmam..bunu biL.
Thedoctor .. Seni Dost Bİlirdim ... Oyuna Geldin az Selam verdin sonra selamı kestin ibonun bi tarafları kalmıs dedin... Rahat ol benim bi yerimin kalktıgı yok
Ve Son Sırada Yeniçerixiksirci : yasin .. Sen hiç Bi zaman dostLuktan siLmedim silemedim silemem de ... sen ne dersen de. duymamazLıktan gelirim ... .sen sattın beni 2 tane degeri 5 para etmez adama... ! neyse bu konuyada yorum yapmanı istemiyorum..
Şimdi Gelelim.. ! Şu Meseleye Takio nEYimi alırsa alsın ben yıkılmam bişey Olmam benim itemim param olsun olmasın... ! sorun deqil.. Dostlarım var yeter.. ! başta Ayan..3 Senedir Dostum .. En Ufak Bi hatamız olmadı birbirmize Demekki SOrun bende DegiL sizde .. ! Neyse Konu Gereqinden Fazla Yerlere Saptı ..
Ama Sunu unutma Takiooooooooo Keser Döner Sap Döner Gün qeLir Hesap Döner KoçumMmM

Hadin Eywallah..