DİKKAT !!! Kadim'i kaçırma olayı üzerine...

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Pulpfiction
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

DİKKAT !!! Kadim'i kaçırma olayı üzerine...

Mesaj gönderen Pulpfiction »

Resim

5 Ekim salı akşamı 4 kadim kesiminden sonra ( ki ne kadar grup varsa hepsine kesilecekti) Exbela ve Boğazınyargıcı isimli karakterlerin yapmış olduğu milletin hakkını yeme olayını yukarıdaki resimde kanıt olarak sizlere sunuyoruz.... Bilin tanıyın bu karakter(siz)leri !!!
Ayrıca yine Boğazınyargıcı'nın söylemiş olduğu Devriimm'in sadece kendi arkadaşlarına kestiği iddiası olayı var... Bu çok komik çünkü düşünün kadimde 12 grup var her grupta 6 kişi eder 72 kişi hadi diyelim dolu dolu 10 tanesi Devriimm'in arkadaşı.... Eee geriye kalan 62 kişi pençe almıyor mu =) Devriimm o kadar kadim kesti kaç aydır bu sebepten bölgelere giremedi... neyse zaten bilen bilir kimin ne olduğunu...

Not: Kadim görevi 8 Ekim cuma akşamı hangi grupta kaldıysa devam edicektir... Kimsenin hakkı yenmez YENEMEZ..!
Resim Resim
Kullanıcı avatarı
asillsoylu
İskele Babası
İskele Babası

Re: DİKKAT !!! Kadim'i kaçırma olayı üzerine...

Mesaj gönderen asillsoylu »

evet arkadaşlar anlatılanlar tamamen dogrudur fazla birşey sölemek istemiyorum çünkü.. 2. kez bu şekilde yapılan birşeydir bu orda kadimde bulunan karakterler (arkadaşlar) o kadar emek harcanıyor ve vakit kaybı oluyor bu konuya duyarsız kalmıycagınızı düşünüyorum saygılar.........
Resim

ASİLsoyluASİL[49] -- ASİLsoyluREİS[49] -- Soyluasil[49] -- Efendixsedat[49] -- İlkgözağrım[49] -- Asillsoyluxşifa[49] -- ASİLsoyluREIS[49]
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen DavuTT »

demekki tank tank deilmiş elinden yaratık alınabilen tankın kadimde ne işi var :D
...
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen bilinmez »

zaten o kdr kişiyle kadimmi olur

Bi bu sunucuda eski yöntem var.
Kullanıcı avatarı
Pulpfiction
İskele Babası
İskele Babası

Kod: Tümünü seç

DavuTT » 06 Ekm 2010 08:22
demekki tank tank deilmiş elinden yaratık alınabilen tankın kadimde ne işi var :D 
yukarı bak ik mesajda ne yazıyor oku 4 kesimden sonra... kaldı ki bu işi ilk defa yapmadığımız gibi son defa da yapmıyoruz... Böyle gereksiz cevaplar yazarak milletin gözünde iyice düşmemenizi tavsiye ederim... Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş DavuTT anladın sen onu...

bilinmez » 06 Ekm 2010 10:15

En iyi bilinen yöntem en sağlam yöntemdir! ayrıca eskiler her zaman iyidir... ne varsa eskide var ;)
Resim Resim
Kullanıcı avatarı
Devrim02
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Devrim02 »

Davut mumkunse benım adımın gectıgı konulara yorum yazma lütfen.
*Devriimm...[49]

*Devrimm...[49]

*ALaYıNaDEvRiM...[49]

*Devrimşifaa...[49]

Resim
Dürüstlük Pahalı Bir Mülktür Ucuz İnsanlarda Bulunmaz...
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen bilinmez »

Pulpfiction yazdı:

DavuTT » 06 Ekm 2010 08:22
yukarı bak ik mesajda ne yazıyor oku 4 kesimden sonra... kaldı ki bu işi ilk defa yapmadığımız gibi son defa da yapmıyoruz... Böyle gereksiz cevaplar yazarak milletin gözünde iyice düşmemenizi tavsiye ederim... Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş DavuTT anladın sen onu...

bilinmez » 06 Ekm 2010 10:15

En iyi bilinen yöntem en sağlam yöntemdir! ayrıca eskiler her zaman iyidir... ne varsa eskide var ;)

Yenisi eskiden sağlam anonim anonim sözler söylemeyin siz kendizi bu yöntemle kral sanıyorsunuz !
Kullanıcı avatarı
sehabe09
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen sehabe09 »

Tamamen haklısınız Devrim.Orda kacıranlar şeref yoksunu ve iftiracının tekidir.
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen DavuTT »

haha 4 defa kesmiş ./alkış... bn ne diom adam ne dio yaa elinden yaratık alınan tank tank deildir diom adam bana 4 kez kesdi acemi deiliz dio :D yaşını 4 ile çarp kaç kez kesdiğimi hesabla ;) elimin altındaki eti size veririm ben

bu bnm konuma msj yazma bnm adımım olduğu konulara cwp yazma bunu ben kullanıodum şimdide bana karşı kullanılıo :D :D :D daha öncelerdende biliorum devrim seni ;) sıkılma sen
...
Kullanıcı avatarı
Pulpfiction
İskele Babası
İskele Babası

Bu laubali cevap tarzına karşılık sana gerisin geri bir iki laf söylememek için zor tuttum kendimi ama yapamadım samimiyetime inan.

Hatırla daha geçen günlerde 2 şifa yeşili keselim mi diye bana soruyordun hatta gidip deneme bile yapmıştık iyide bunun amacı nedir dediğimde isim yapmak diye cevap vermiştin. İşte senin varolma sebebin bu zaten sadece isim yapmak, gereksiz polemik yaratmak.

Elinden yaratık alınan tank tank değildir diyorsun ama saçmaladığının sende farkındasın... Daha kadime yeni başlamışsın ama adamlar gelip büyü atıp nara ile kaçırıyorlar tek başına ne yapabilirsin ?
Hadi diyelim tuttun üstünde, 100 enerjiden kesilene kadar bu riziko ile uğraşmaya gerek var mı, orda bekleyen insanların vaktine yazık değil mi ?

Yani var ya konuşuyorsunuz ama birşey söylemiyorsunuz malesef... Helal olsun aynen devam edin şakşakçılarınız çok zaten...
Resim Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön