Silinen Karakterler Geliyor,Üretim ve Toplama Sıfırlanıyor

Eski duyuruların arşivlendiği alan
afurkia9
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Silinen Karakterler Geliyor,Üretim ve Toplama Sıfırlanıyor

Mesaj gönderen afurkia9 »

Arkaşlar Ben Gnclikxfurqi Benmde Cgarım Sişndi Kurtarmam Lazım İçinde 1 Aylık Pls Vardı Kutu Yoktu Lütfen Arkaşlar Yardım Edin
Kullanıcı avatarı
trapzone1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen trapzone1 »

tebrıkler kardesım cok haklısın [GM] ler oyuna özen göstermıyor madem kutu ıstıyorsunuz makınaya terzı fahrıdekı reçetelerı kımyacı fılan ypında mıllet ordan uretsın nadıde esyaları . Ama sız ılla ktu alın dıyosunuz herşey para deıldır .
herşey para ıse kutu almadan oynanmasın oyun bu gıdıısle cok oyuncu kaybedılece kbunu hep soyluyorum 1 . ben olucam ıyı forumlar

• eski biR dost < IITRABZONLUII >
          • KankaXzeus
[/color]
Kullanıcı avatarı
adalet35
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen adalet35 »

yazıklar olsun ...
İşlemci Markası AMD
İşlemci Teknolojisi AMD Phenom™ II
işlemci Numarası X6 6100
İşlemci Hızı 3.4 GHz
Hafıza (RAM) Kapasitesi 8 GB
Ekran Kartı Markası NVIDIA GT220
İşletim Sistemi windows 7 ultimate 64 Bit Tr
yoRgun1
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen yoRgun1 »

merhabalar yeni güncelleme için öncelikle teşekkür ederim .

ama bunun haksızlık oldugunu dusunuyorum ben baya plus almıs bır ınsanım ama adam 19 tl ye bır kutu alıyor benden daha ayrıcalıklı oluyor varmı böyle bısey söyleyın allahınıza kurban .

sadece kutu ıle sıfırlanıcak uretımler başka yolu yok dıyorsanız cok oyuncu kaybedersınız ..

yada size önerım terzı fahrıdekı reçeteleri demırcıdekı saheser sılahlar gıbı olursa zırhcı zorunlulugu kalkarsa oyunda eskı duzen yerıne gelır onuda yapamayız dersenız oyunculara 1 kerelıgıne de olsa uretım sıfırlama sansı verınız .. özen göstermenızı dıler bunu gerçeğe çevırmenızı arz ederım ...

bu arada demek istediğiniz oyun sadece kutu alanlar için zevkli olucak anlamına gelıyor bunuda unutmayın
En son yoRgun1 tarafından 06 Eki 2010 15:20 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
adalet35
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

yoRgun1 yazdı:merhabalar yeni güncelleme için öncelikle teşekkür ederim .

ama bunun haksızlık oldugunu dusunuyorum ben baya plus almıs bır ınsanım ama adam 19 tl ye bır kutu alıyor benden daha ayrıcalıklı oluyor varmı böyle bısey söyleyın allahınıza kurban .

sadece kutu ıle sıfırlanıcak uretımler başka yolu yok dıyorsanız cok oyuncu kaybedersınız ..

yada size önerım terzı fahrıdekı reçeteleri demırcıdekı saheser sılahlar gıbı olursa zırhcı zorunlulugu kalkarsa oyunda eskı duzen yerıne gelır onuda yapamayız dersenız oyunculara 1 kerelıgıne de olsa uretım sıfırlama sansı verınız .. özen göstermenızı dıler bunu gerçeğe çevırmenızı arz ederım ...
++
İşlemci Markası AMD
işlemci Numarası X6 6100
İşlemci Hızı 3.4 GHz
yoRgun1
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen yoRgun1 »

İSTANBULKARTALIB

Üretim ve Toplama Puanlarının Sıfırlanması

Üretim ve toplama puanlarının da sıfırlanabilmesi oyunumuzun ilk sürümünden bu yana oyuncularımızın istediği bir özelliktir. Bu özellik artık sizler için hayata geçirilmiştir. Bu ayrıcalığı da İKV Özel Sürüm Kutu almış oyuncularımıza bir teşekkür olarak sadece onların faydalanabileceği şekilde hazırlamış bulunmaktayız.

normal plus alanlara teşekkür yok mu onlarda para harcıyor ? + onlara verdiğiniz özellikler yetmedimi fazla tecrube alıyorlar krakter kasarken klan da fazla karızmaları var klanda fazla klan parası alıyorlar grup bölgelerınde % 50 şansları var ermeydanındada öyle sunuculara kalabalık olsa bıle hemen gırıyorlar yetmıyor mu bu ??

açıklama beklıyorum KUTUSU OLMAYANLARI KÜÇÜMSEMEYİN GÜN GELİR DEVRAN DÖNER .
En son yoRgun1 tarafından 06 Eki 2010 15:31 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
adalet35
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

yok abisi olurmu illa kutu olcak normal plus olsada yetmiyo arkadaşlara kutu diye böldüler oyuncuları 2 ye yakında extra kutu çıkıcak o daha güzel olucak ondada 1 kere üretime tıklıyosun 2 üretilmiş elbise geliyor torbaya
İşlemci Markası AMD
işlemci Numarası X6 6100
İşlemci Hızı 3.4 GHz
Kullanıcı avatarı
Hammerx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Hammerx »

Karakterim silindikten sonra aynı isimden bir başka karakter daha açtım. Bu karakterimi kurtarmama engel mi?

Hayır. Karakterinizi yine de kurtarabilirsiniz. Bize mevcut isim kurallarına uygun ve sunucunuzda kullanılmayan bir karakter adı bildirdiğinizde eski karakterinizi size yeni adı ile iade edebiliriz.

bu kural altaki destekdeki ile uyşmyor açıklama yaapr msınız.!

Kod: Tümünü seç

http://www.istanbuloyun.com/Support.aspx?SupportTypeId=11
*Resim*
yoRgun1
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen yoRgun1 »

adamların umrunda değiliz üşenip bir cevap bile yazmıyorlar bu yönetımden ne beklersın sen yaw :D yazık ya yazık mılletın plusa verdıgı paralara yazık hiç düşünmüyorlar kı bızede böyle yapsalar ne yaparız dıye
Kullanıcı avatarı
Parthenious
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Parthenious »

Yapılan yenilikler için tebrik ederim.

Kullanım şartları da gayet yerinde..

Şimdi birçok arkadaşımız tepki gösteriyor bu konuya ama biraz düşünürseniz oyunumuzun gelişmesi ve güzelleşmesi için 19,90 a değmezmi ? Diğer çin işi oyunlarda herşey para!! İkv de kullandığınız Rolleri gerçekleştirmek için bile para vermeniz gerek. O oyunları emsal bile göstermek istemiyorum ama bizim oyunumuzda bir yenilik olup, buna bir şart koyunca havalara çıkmamanız gerekir. Her ay plus alıyorum diyen arkadaşlar 3 aylık E-pin bulunan Özel sürüm kutuya 19,90 vermezsiniz, bunun yerine 36 lira 3 ayda luk paket verirsiniz. Hem sizin için hem oyunumuz için faydalı bir olay aslında bu yenilik..

Bu 1-2 günlük bir etkinlik değil sonuçta. Plus paketiniz sona erince Özel sürüm kutu alırsınız sorun biter. Oyun hayattınız boyunca beklediğiniz bir yenilik gelmiş.. Bence buna değer..
ΡΛЯΤΗЭИЮUS

“Eski Duyurular” sayfasına dön