5 ekim 2010 saat 20.30 sularında atılan vs de megaxsoull keybetmiştir. Daha sonra , anne emziğim düştü versene diyen cocuklar gibi yok farzımisal item aldı diyor.
Megaxsoull o kadar aciz bir insandırki. Daha ben saymadan farzımisal örs yapacağını belirtti. Antrepoya girerken soul saldırdı , sonrada bölgeye farzımisal kaçmıştır yazdı
Daha snra 2*0 öne geçti Megaxsoull
2*1 soulda tepki yok
2*2 soulda tepi yok
2*3 soulda tepki yok
2*4 hafif ağlamaklar
2*5 ten sonrada zırlamaları başladı.
Yalnızsavaşçı denen kendini bişi zanneden adam gereken yapılır dedi. Daha sonra soull çar silinmiştir dedi. 1 lwl çar açıp gelmesi söylendi, gelmedi daha sonra biz denedik böyle bir karakterin olduğu yazdı.
Megaxlerin ne halt olduğunu öğrenin , başkanları ve bir kaç düzgün üyesi dışında hçi biri adam değildir.
Süveyda ile oyundada onlarca kez yazdım.Özelliklede beni tek görünce kaçan 2 3 kişi ile dalan yalnızsavaşçı hepinizi vs ye davet ediyorum vs bekliyorum...
Haddini bil sen önce . Eğer derdin hasanlaysa hasana atıp tut kadirin kişiliğini sorgulamak senin beyin kapasiteni aşar . Kullandığın hitaplardan cocuk olduğun cok belli . MegaxMc 3 * 0 Farzımisal buna ne diyceksn ? Ws sonrası zırlayan siz değilmiydiniz örsüm yoktu gel tekrar atalım parasına atalım diye.. Cocuk cocuk işler... Ne foto var ne bişey
Bu arada ws ws diye zırlavıyorsun susturulmam kalksın büyük ihtimal haftasonuna kadar biter o zaman seninle ws atıcaz , rezil etmesine tamam ? Eğer paraya muhtacım diyorsan 30 50 m gibi miktarlarada atabiliriz ? Ulaş sen bana gerisini dert etme
Bildiğim kadarıyla hakemler tarafsız olur ? Ya tarafsızlığın tanımı değişmiş yada birileri gene avukatlık yapıyor?
Önemli Not:(Lafım, üstüne alınması gerekenedir. Mega loncasını savunmak gibi bir gayem yoktur.)
Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
Öncelikle bu konuyu açan süveyda isimli charın sahibi sanırım..Ws atıldı sonuc belli,kimin char sileceği belli.
Tryagain yazdı:Bildiğim kadarıyla hakemler tarafsız olur ? Ya tarafsızlığın tanımı değişmiş yada birileri gene avukatlık yapıyor?
Önemli Not:(Lafım, üstüne alınması gerekenedir. Mega loncasını savunmak gibi bir gayem yoktur.)
Arkadasın dediğine tamamen katılıyorum.Forumda parazitlik yapmayı kes.Birde bu ws'yi Megaxsoull attı Megax loncası değil.Bu loncayı kirletme hakkına ne sen ne de başka birisi sahip değil.Laflarını bilde konus.Adamlıgı bize ögreteceğine yani ögretmeye calısacagına biraz da kendine bak.Kullandıgım ifadelerden dolayı bazılarınız sanabilir ki soull'un yenildiğini itiraz ediyorum.HAYIR,yenilen Megaxsoull charını silecek olan da Megaxsoull.Bu tamamen onun şahsi iradesine kalmış birşey..Bizim onun charını silme gibi bi yetkimiz yok..Laf yaparken gideceği yerleri hesaplayıp yapın..!![/i]