Estergonx lonca duyurusu

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Estergonxreis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Estergonx lonca duyurusu

Mesaj gönderen Estergonxreis »

evet lonca sistemi gerekli ama benim lonca tecrübem diğer mmporg oyunlarından kalma acaba oynadığımız diğer oyunlardaki lonca sistemi gibi olucaksa tmm kabul ama ama bu lonca sistemi ikv de nasıl bi şekil alıcak ne yapıcak orası muamma inş daha huzurlu oynamamızı sağlıycak bişekilde bizim hizmetimize sunarlarda bizde dahada keyif alarak oynarız ozaman ne bölgeyi rahatsız ederiz nede forumu yok bu bizim loncadan değildir yok şunun bizle alakası yoktur gibi inş en yakın zamanda lonca sistemine bi çare bulurlarda bizde kurtuluruz
Kaderimiz olan aşka değil de aşkıyla kaderimizi değiştirene içelim
Resim Resim
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen mitmet »

Estergonxreis yazdı:evet lonca sistemi gerekli ama benim lonca tecrübem diğer mmporg oyunlarından kalma acaba oynadığımız diğer oyunlardaki lonca sistemi gibi olucaksa tmm kabul ama ama bu lonca sistemi ikv de nasıl bi şekil alıcak ne yapıcak orası muamma inş daha huzurlu oynamamızı sağlıycak bişekilde bizim hizmetimize sunarlarda bizde dahada keyif alarak oynarız ozaman ne bölgeyi rahatsız ederiz nede forumu yok bu bizim loncadan değildir yok şunun bizle alakası yoktur gibi inş en yakın zamanda lonca sistemine bi çare bulurlarda bizde kurtuluruz
bunca yıl bekledik lonca sistemini. çok saqlam bişi olması lazım :lol:
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: <Estergon>

Mesaj gönderen intikamatesi »

artık bilemiyorum ama yönetim eskisi gibi değil oyuncular çoğunluk ne isterse onu yapıyorlar GEÇde olsa.geç olsun güç olmasın :)
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Kullanıcı avatarı
QSOMEGOSALENQ
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen QSOMEGOSALENQ »

Lonca Sistemi Oyunda ilk Işığı yanıp hala devam eden bir sistem Lonca kanalını Açıp Öylece Bıraktılar. Ama Lonca sistemi gelirse Benim görüşüm Her Lonca Lonca olamayacaktır Ve böylede olması gerekiyordur. Biraz kızışma ve biraz Uğraşma olmalıdır Diye Düşünüyorum ben. Bu Benim Görüşüm.
Ben Birini Sevmiyordum Oda beni Sevmiyordu Birgün Biryerde Randevuleştik, Ben gitmedim Oda Gelmedi Pp

SomeGİveToGİRL & QSOMEGOSALENQ & DyBGöLGe
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön