Karekterim silindiğinde pulus varmıydı onu öğrenebilirmiyiz?

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
angelona
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Jön Türkler

Karekterim silindiğinde pulus varmıydı onu öğrenebilirmiyiz?

Mesaj gönderen angelona »

Başvuru şartları:

* - Bu destek işleminden faydalanabilmeniz için karakteriniz silindiği zaman üyeliğinizde plus paket olmalıdır.
* - Aynı isimde sadece bir karakter olabilir. Kurtarılacak karakterle aynı isimde bir başka karakter olmamasına dikkat ediniz.
* - Her üyelik için toplam 4 adet karakter kurtarma hakkı vardır. Bu hakkın tamamı yada bir kısmı aynı üyelik içindeki herhangi bir karakterde kullanılabilir.
* - Kurtarmak istediğiniz karakter bulunduğu üyelik ile giriş yapınız.
* - Silinen karakterinizi geri alabilmek için üyeliğinize en az bir kere İKV Özel Sürüm Kutu yüklemiş olmalısınız. İKV Özel Sütüm Kutu'ya sahip olmak için tıklayınız.
* - 01.09.2010 tarihinden itibaren silinen karakterler iade edilebilir.
* - İade edilecek karakter için seviye şartı yoktur.
* - İadesi istenen karakter adı büyük küçük harflerine dikkat edilerek doğru şekilde bildirilmelidir.
* - İKV üyeliklerinde en fazla 4 karakter olabilir. İade talebinde bulunurken kurtarılacak karakter sayısının, bu sayıyı geçmemesine dikkat edilmelidir.

Arkadaşlar yukarda istenen şartlara göre karekterin silindiği an pulus olması gerekiyo yazıyo.Benim karekterim çalınıp silindiğinde sanırım pulus vardı bundan emin değilim olmuyada bilir.Çalınan hesabıma paketi gereksiz yüklemek istemiyorum karekterim silindiği zaman pulusu varmıydı yokmuydu bunu nasıl öğrene biliriz bileniniz varmı aceba...
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde

M.akif

GalataKULESİ

mFERNANDES

SaaTKULESİ
Kullanıcı avatarı
QSOMEGOSALENQ
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Karekterim silindiğinde pulus varmıydı onu öğrenebilirmiyiz?

Mesaj gönderen QSOMEGOSALENQ »

Bunu charları Silen Kişiye Ulaşırsan Öğrenebilirsin. Eğerki ulaşamıyorsan Yöneticiler senin ehsabına bakıp en son ne zaman plus yüklenmiş o tarihi alabilirler Yani Yetkililer İsterse yapabilirler Ki bundan Emin Değilm :=)

İkv destek formuna maıl at bir kaç defa sana gereken bilgiyi verirler ama dediğim gibi isteseler yapabilirler çabala biraz.
Olmadı oynu geriye sarıp plusuna bakıp Yeniden İleri sararlar DDD
Ben Birini Sevmiyordum Oda beni Sevmiyordu Birgün Biryerde Randevuleştik, Ben gitmedim Oda Gelmedi Pp

SomeGİveToGİRL & QSOMEGOSALENQ & DyBGöLGe
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön