<> Kurt Loncası <>

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: KURT LONCASI

Re: <> Kurt Loncası <>

Mesaj gönderen Sariyerli »

Selam Millet :D Akşam akşam acayip neşeliyim ha :D Dersanede yapılan ygs denemesinde dersane genelinde 7. oldum :D emeklerin karşılığı geliyor ufak ufak :D
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rescuer »

Sariyerli yazdı:Selam Millet :D Akşam akşam acayip neşeliyim ha :D Dersanede yapılan ygs denemesinde dersane genelinde 7. oldum :D emeklerin karşılığı geliyor ufak ufak :D
:D :D hehe :D Hayırlı olsun kanka, başarıların devamlı olur inşallah :D Hadi bakalım Odtü öğrencisi olarak mı devam edeceksin yoksa oyuna :D
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Rescuer yazdı:
Sariyerli yazdı:Selam Millet :D Akşam akşam acayip neşeliyim ha :D Dersanede yapılan ygs denemesinde dersane genelinde 7. oldum :D emeklerin karşılığı geliyor ufak ufak :D
:D :D hehe :D Hayırlı olsun kanka, başarıların devamlı olur inşallah :D Hadi bakalım Odtü öğrencisi olarak mı devam edeceksin yoksa oyuna :D
"Deniz kuvvetleri komutanlığı astsubay yüksek okulu" öğrencisi olarak inşallah :D ama bu yazdığım okulu kazanırsam oyunu tamamen bırakcağım malum İzmir'de 2 yıl yatılı okul hemde askeri eğitim oradan çıkıp 11 yıl gemilerde mecburi hizmet çalışması falan derken sıkar biraz oyun oynamak :D
TILSIM - KURT LONCASI

Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rescuer »

Sariyerli yazdı:
Rescuer yazdı:
"Deniz kuvvetleri komutanlığı astsubay yüksek okulu" öğrencisi olarak inşallah :D ama bu yazdığım okulu kazanırsam oyunu tamamen bırakcağım malum İzmir'de 2 yıl yatılı okul hemde askeri eğitim oradan çıkıp 11 yıl gemilerde mecburi hizmet çalışması falan derken sıkar biraz oyun oynamak :D
:D ohooo oyun da sensiz bizi sıkar be kanka :) ama oyun işte sonuçta senin yaşamın hakkında en iyisi olsun inşallah... Ara sıra uğrarsında bi toplu katliam yaparız artık :D
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Rescuer yazdı:
Sariyerli yazdı:
Rescuer yazdı:
:D ohooo oyun da sensiz bizi sıkar be kanka :) ama oyun işte sonuçta senin yaşamın hakkında en iyisi olsun inşallah... Ara sıra uğrarsında bi toplu katliam yaparız artık :D
2 yıl okul + 11 Yıl mecburi gemi & denizaltılarda çalışma eder 13 yıl sınavada 1 yıl var saysak eder 14 yıl :D
14 yıl sonra savaş çıkarırız tekrar kanka :D Ama polisliği kazanırsam yine buralardayım gitmem :D
TILSIM - KURT LONCASI

Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Günaydın Millet :D :D Ne iştir ya sizinki uyuyonuzmu hala bu saatte :D İnsan gelir bir selam atar şuraya :D Forumumu protesto ediyonuz anlamadım ki :D
TILSIM - KURT LONCASI

Kullanıcı avatarı
pasa
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen pasa »

Sariyerli yazdı:Günaydın Millet :D :D Ne iştir ya sizinki uyuyonuzmu hala bu saatte :D İnsan gelir bir selam atar şuraya :D Forumumu protesto ediyonuz anlamadım ki :D
Sanada günaydın dostum ben vahdet loncaya yeni katıldım beni tanımazsın :) Herkeze günaydın bu arada tekrardan :) Kendinize cici bakın :)
Kurtlarxpaşa (49 LvL Büyücü)

IIxVaHDeTxII (49 LvL Savaşçı)

Jackiexchan (49 LvL Şifacı)
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan

pasa yazdı:
Sariyerli yazdı:Günaydın Millet :D :D Ne iştir ya sizinki uyuyonuzmu hala bu saatte :D İnsan gelir bir selam atar şuraya :D Forumumu protesto ediyonuz anlamadım ki :D
Sanada günaydın dostum ben vahdet loncaya yeni katıldım beni tanımazsın :) Herkeze günaydın bu arada tekrardan :) Kendinize cici bakın :)
Malesef kardeşim senin loncaya giriş zamanın benim oyunu bırakış zamanıma denk geldiği için karşılıklı oturup tanışamadık :D Neyse sağlık olsun artık geri dönünce acısını çıkarırız :D
TILSIM - KURT LONCASI

Kullanıcı avatarı
Kurtlarxjunior
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Kurtlarxjunior »

Hasan aga bana face den veya herhangi bi yoldan acil ulaş nerelerdesin ulaşman gerek :D
Resim

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen kurtreis »

S.a Dostlar nasılsınız bu ara işler yoğun pek giremiyorum yuna foruma bir süre daha böyle devam edicek ama akabide fırtanı gibi esmeye devam edicez :)

Ha bu arada Hasan'ım seni kıramadım saldım yine bıyıkları vatana milelte hayırlı olsun :)
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...

“Lonca İletişim” sayfasına dön