Başkalarına "ima" ettin diyerek suçlamaya, -belkide suçlama ağır olabilir- yada yermeye çalışan olarak kendi klandaşlarını da "tecrübe" testine-kendince- tabii tutarken nasıl tarafsızlık bekliyorsun ? Yazım tarafsız değildi evet ama bu, kazananın yanında bulunduğum için değil, yerimi belli ettiğim içindir. Ayrıca etkinliğe senin tabirinle "tecrübeli" arkadaşlarının girmesi karşı tarafı alakadar etmiyor malesef ki...Katılanlara şöyle bir bakıyorum da arz arkadaşlar alınmasın ama benim gözümde "gerçekten tecrübeli" diyebileceğim hiç bir arkadaşı göremedim. Öncelikle Vipx Kholpashalix Deathx... gibi belki de hiç bir lonca üyelerinin olmayışı bu duruma işarettir. He gel gelelim ismet konusuna, ismeti kesenler de, Grup bölgelerinde ilkleri başaranlar da bu saydığım loncalar. Lodoslarda da gayet organize gruplaşmalar var. Bunu inkar edemeyiz. Fakat bunu kullanarak karşıdakilere bir şeyler ima etmeye çalışmak ne denli doğrudur tartışılır. Umarım yeterli cevabı almıştır alması gerekenler.
Gün, tebrik etmek yada "post(mesaj) yazmadan geçme" günüdür. Son olarak; İsmetin konumu ile Handan'ın konumunu karşılaştırmanı ve tekrar sentezlemeni öneriyorum. Ayrıca "İlkler" yada sonlar önemli değil. Önemli olan sürekliliktir. Burada da ne kadar sürekli olunduğu bellidir...
Gelelim sanaSlyrapxottoman yazdı:
Klandan ''BEACHIMSU'' nun yazdıklarına bakılırsa . . .
Lodos Klanının Nasıl kazandığı acıkca ortada .
Bu fotoyu ıncelemeden koyan Senturk'e de tesekkur edıyorum
Daha sonra güya bize çalışan sivri zeka faremize %3 can eklenmesiyle aslında bize zararı olmuştur. O anı görüntülüyememiş olabilirim fakat bunu da pek az kişinin fark ettiğine eminim. Yani sen hiç merak etme iş verilen ne iş yapacağını biliyor