Amansız Kıyım

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Tryagain
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: Amansız Kıyım

Mesaj gönderen Tryagain »

Katılanlara şöyle bir bakıyorum da arz arkadaşlar alınmasın ama benim gözümde "gerçekten tecrübeli" diyebileceğim hiç bir arkadaşı göremedim. Öncelikle Vipx Kholpashalix Deathx... gibi belki de hiç bir lonca üyelerinin olmayışı bu duruma işarettir. He gel gelelim ismet konusuna, ismeti kesenler de, Grup bölgelerinde ilkleri başaranlar da bu saydığım loncalar. Lodoslarda da gayet organize gruplaşmalar var. Bunu inkar edemeyiz. Fakat bunu kullanarak karşıdakilere bir şeyler ima etmeye çalışmak ne denli doğrudur tartışılır. Umarım yeterli cevabı almıştır alması gerekenler.
Başkalarına "ima" ettin diyerek suçlamaya, -belkide suçlama ağır olabilir- yada yermeye çalışan olarak kendi klandaşlarını da "tecrübe" testine-kendince- tabii tutarken nasıl tarafsızlık bekliyorsun ? Yazım tarafsız değildi evet ama bu, kazananın yanında bulunduğum için değil, yerimi belli ettiğim içindir. Ayrıca etkinliğe senin tabirinle "tecrübeli" arkadaşlarının girmesi karşı tarafı alakadar etmiyor malesef ki...

Gün, tebrik etmek yada "post(mesaj) yazmadan geçme" günüdür. Son olarak; İsmetin konumu ile Handan'ın konumunu karşılaştırmanı ve tekrar sentezlemeni öneriyorum. Ayrıca "İlkler" yada sonlar önemli değil. Önemli olan sürekliliktir. Burada da ne kadar sürekli olunduğu bellidir...

Slyrapxottoman yazdı:Resim
Klandan ''BEACHIMSU'' nun yazdıklarına bakılırsa . . .
Lodos Klanının Nasıl kazandığı acıkca ortada .
Bu fotoyu ıncelemeden koyan Senturk'e de tesekkur edıyorum ;)
Gelelim sana :) Etkinlik öncesinde GM'lerinde anonsladığı üzere hile-karşı klana saldırmak,vs vs..- adına bir şey yapmaya kalkışan cezalandırılacak dendi. Ve öyle de oldu da. Nitekim biz kobay fareyi kesmeye 99 canda başladık. Çünkü Arzlar'dan bazıları bir takım kuralları ihlal etmeye kalkmışlardı. Sonrasında senin kastettiğin sivri zeka böyle bir halt yemiş. Biz işin heyecanıyla anlamadık, fakat bu davranışı karşı tarafın zaten şamanlarla uğraştığı bir zamandaydı. Bu asla bir mazeret değil.

Daha sonra güya bize çalışan sivri zeka faremize %3 can eklenmesiyle aslında bize zararı olmuştur. O anı görüntülüyememiş olabilirim fakat bunu da pek az kişinin fark ettiğine eminim. Yani sen hiç merak etme iş verilen ne iş yapacağını biliyor :) Son olarak; "İncelemeden koymak" gibi bir şey söz konusu değil. Gerekli gördüğüm yerleri sansürledim :lol: Bu soruyuda başka sorular gibi bekliyordum. Zafere gölge düşürmeye çalışma :P :lol: 8-)
Resim

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
Kullanıcı avatarı
Slyrapxottoman
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Slyrapxottoman »

Ortada bir zaferin olmadığını bütün meran biliyor ;)
Neyse tartışmayalım Hersey ortada :)
Resim

~~Barış~~
Kullanıcı avatarı
ferhatbaba
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ferhatbaba »

Slyrapxottoman yazdı:
Slyrapxottoman yazdı:Resim
Klandan ''BEACHIMSU'' nun yazdıklarına bakılırsa . . .
Lodos Klanının Nasıl kazandığı acıkca ortada .
Bu fotoyu ıncelemeden koyan Senturk'e de tesekkur edıyorum ;)
Arz charım dedıği de ''Megaxrelaxxefendyy'' . . .
Onunda zaten ne kadar karaktersız bırı oldugunu butun meran bıLıyor :)
Bunlara baktıktan sonra Lodosları tebrık edecek bırsey olmadıgına ınanıyorum .
HAKSIZMIYIM...

helperin ailesi belli diiL :D
BizDe geri Vites OLmazzz 5 vitesi iLeri ;)

FeRHaT SüSeN

Resim

! sɹǝʇnq ʞǝʇ ɹiq ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ iʞuɐs
Kullanıcı avatarı
ferhatbaba
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ferhatbaba »

ezildiniz işte olm aglamayn :D
BizDe geri Vites OLmazzz 5 vitesi iLeri ;)

FeRHaT SüSeN

Resim

! sɹǝʇnq ʞǝʇ ɹiq ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ iʞuɐs
Kullanıcı avatarı
kfat4
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kfat4 »

Ayrıca etkinliğe senin tabirinle "tecrübeli" arkadaşlarının girmesi karşı tarafı alakadar etmiyor malesef ki...
Kendinle çelişiyorsun. Bir-iki grubun yenilgi göstermesini tüm klana genelleyerek gerçekten de beni gülümsetiyorsun :) Neyse bu son cevabım olsun tartışma çıkarmak istemiyorum konuda.
KORLEG
ZÜLKARNEYN

“Genel Sohbet” sayfasına dön