bu kadarda adılık olmaz gmmmmm

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
hasan143
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

bu kadarda adılık olmaz gmmmmm

Mesaj gönderen hasan143 »

ıstedıgım materyallerı getır ne ıstersenız vercem dedı dedıklerını buldum ve bana ozele ejderhamı dınozormu dıyo ıksır olarak bn maden dıye kac kere dememe ragmeN madem ıstenılenı vermyecen yazma adamları umutlandırma bnde ozxele yazınca ıksır olarak ejder dedım cıkardı onu verdı gm bn maden ısterım dedıgımde ozele yazarak sen ejder ıstedın dıyo bırde guluyo gmlerde hırsız cıkdı ıkv yonetıcılerı gmlerı sız vardınız hırszı olmayan sızde cıkın hırsız kardesım vermeyeceksen yazma bolgeye ıstedıını vercem dıye ejderın yanına can ıksırı koyuyıo eztra olsun dıyo

YAZIKLAR OLSUNNNNNNNNNN :twisted:
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: #direngezi

Re: bu kadarda adılık olmaz gmmmmm

Mesaj gönderen Canceazi »

10 Tane ince deri getirdin diye ecel getiren vericek hali yok .
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
hasan143
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

hakkımı ısterım kardesım ben ıstersenın carımı banlan ıstersenın forum hesabımı erkek adam sozunun arkasında dururr adam degılsenın gıdın baska yerlere bızıde gunaha katman durduk yere gm tum meran sahır ne ıstersenız vercem dedın copgu dıyecek neden menekse cunku carım depo carı ejder ecel gıbı bırsey ısteme ımkanım yok o yuzden menekse ıstedım ama gm bey hemen verdı 2 dk durdu ıksırlerı cıkdıı sankı cok ozel ısı var acıklama barı yap mıllet bılgılensın ama tabı sız cok zekısınız ya kacmasını bılırsınzzzz :twisted:
Kullanıcı avatarı
hasan143
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

cencaızı bos bos konusma kendın bulsan yapmdıgı bırakman yazmasın o zmana ne ıstersenız vercem dıye kafamı bozma bnm sen adam yazmasın ne ıstersenız vercem dıye
madem yapdı bı hata karı gıbı kacmasın hemen acıklama yapsın bn saka yapdım fılan gıbısınden yapamaz cunku yapcak yuzu yokkk
bYmca
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen bYmca »

ne alakası var şimdi ecelide alır ejderinide alır Gm{Valheru) ne diyor ödül zor oldugu kadar da güzel ödülünü ve sayısı size bağlı fotorafını koyucam bekle :) bu arada ayıp sana gm

Canceazi :D len can burdadamı sen kess :)
Zamanxphaeton

Kağıttan bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş, kaç "Deniz Gezmiş"
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

hasan143 yazdı:cencaızı bos bos konusma kendın bulsan yapmdıgı bırakman yazmasın o zmana ne ıstersenız vercem dıye kafamı bozma bnm sen adam yazmasın ne ıstersenız vercem dıye
madem yapdı bı hata karı gıbı kacmasın hemen acıklama yapsın bn saka yapdım fılan gıbısınden yapamaz cunku yapcak yuzu yokkk
Sizin gibi insaları -insan demeye bile utanıyorum- İKV'ye almamaları lazım ;)
Resim
Colorado - Magicem

Resim
bYmca
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen bYmca »

can çok oluyosun adam orda hakkını arıyor bin kişi arasından o gelip veriyorsa ilk olarak tabiki ödülü iyi birşey olmalı foto yolda bekle
Zamanxphaeton

Kağıttan bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş, kaç "Deniz Gezmiş"
Kullanıcı avatarı
hasan143
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

can sımdı bak sabrımı tasırma nerde yasıyoz bız hakkımı arıyom bn sen olsan sen ne yapcakdın onu merak edıyom gmyle bı alakan varmı onu savunuyon sen
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

hasan143 yazdı:can sımdı bak sabrımı tasırma nerde yasıyoz bız hakkımı arıyom bn sen olsan sen ne yapcakdın onu merak edıyom gmyle bı alakan varmı onu savunuyon sen
Ben GM'i savunmuyorum ama konuşmalarına dikkat edersen GM'e yok karı gibi kaçma yok bilmemne GM istese sana veremezmi onu ;) GM'le ne alakam olcak delimisn ?
Resim
Colorado - Magicem

Resim
Kullanıcı avatarı
hasan143
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

o zaman vercek kardesım acıklama yapmadan cıkmasın kacmasın bunuda bıl sucu olmayan adam dırek nasıl cıkar bana bı sole ıyı oyunlar vb demeden onu acıkla cenceazı hem hakkımı sonuna kadar arayacam gerekırse oyunuda bırakırım ama bn kaybetmem her zaman gmler yuzunden ıkv kaybedıyo bunun bılınmesını ısterım....
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön