Arklar benmde çarım çalındı ....!!!Sweetdreams
- mavikartal
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Arklar benmde çarım çalındı ....!!!Sweetdreams
Bu Arada Yanlış Yazmışım Çarım ÇALINMADI SİLİNDİ ...!!!!!
- mavikartal
- İskele Babası
mavikartal yazdı:Arklar benim carım silineli 2 hafta oluyor. Ve bu 2 haftadır sileni arastırıyorum . Ablam ( Kızılkuş , Paşaxqizem...)
Beraber aramaya başladık. Aslında 3 şüphelendiğim war . Zaten şifremiz 3 kişide wardı .
1. Özkan ( Doğuxpusuu ) :
Özkanda 1 aydır şifremiz war we ona çok güweniyoruz . Onun yapması imkansız yapsaydı 1 ay beklemez hemen yapardı yani yapması İmkansızz. Ve Özkan'ı uzun süredir tanıyoruz yani Ablam tanıyor ben sadece Doğux loncasında olduğum zaman tanıyordum. Ve o iyi bir insandır ...
2. Serkan ( Mariachi , Kodak ve HHaRRyPoteRR )
Ben Serkan'dan şüpheleniyorum çünkü 2 yıldır ablamdan şifresini istiyor ve 2 yıllık kankalar .Serkan'a biz werdiğimizde 3 gün olmuştu ve 4. gün çarlarım silindi . Serkan zaten bir şifacı istiyordu ve o üyelik de olan Paşaxinci de onun istediği şifacı her neyse bunlarla pek suçlayamam sanırm ... Asıl olan şey silindikten sonra 4 çar açılması :S 1. çarın adı Sıra , 2. çarın adı Kıvılcımda , 3. çarın adı Dikkatxpaşalara 4. car ise Kuvaimilliye... Bu çarları açıklayayım :
Kıvılcım ( Şeyma ) Serkan'ın sewgilisi weya arkadaşı . Başka kim yazabilirki kıvılcımın adını ? Kıvılcım onun sewgilisi yani silende o Serkan . Serkan 'da Eski Paşa'dır en eski çarı Darkguardini'dir Paşaxguardiniydi sanırım yanlış hatırlamıyorsam . Serkan ise Paşa'lara suç atıyor . zaten atamaz Paşa'lara çünküü paşalarda şifremiz yok Ve Zaten Ablam Paşalardan cıkmıştı ve tam isabet paşa çarlarıda silindi . Serkan ise inkar ediyor ben çalmadım diyor . Ve çalındıktan sonra serkan bi kaç bşy werdi m2 gözlük falan suçu örtmek için olabilr mi ? Bence öyle diye düşünüyorum ve aynı gün Skpyide konştular serkan ben yapmadım falan diyorrr ... Ve suçu kapamak için ablamdan para istiyor ne tesadüff . Kıvılcım da onun sewgilisi we onun adını kullanarak 1 lwl çar acılıyorlar ne tesadüfff . Serkan'a sorarsanız Kıvılcımı tanımıyor veya samimi deiller kızı o kastı o kadar ... Ve silindikten bir gün sonra Banks diye 1 lwllk çar acılıyor ve Serkan oyundan çıktığından geliyor bu çar. Sweetdreams 'ın itemlerini yansıtıyor . ve bundan sonra Vodafone diye çar acılıyor Paşaxqizem'in itemleri satılıyor Serkan da ne tesadüf oyundan çıkıyor weya oyunda olmuyor . Yuh ya bu kadar da tesadüf olmaz sanırmmm :S
3. kişi ise Gökhan yanii ( Classicx Sudemxclassic )
Bunun olması zaten imkansız yaw . adamda u zuuun süredir şifre war bnm çarımı mı silecek yok artık yani . Uzun süredir de tanıyoruz İMKANSIZZZZZZZ
Silinen Çarları : Sweetdreams Paşaxqizem Paşaxinci ( inci de o kdr rütbe mor item emek ya( )
mavikartal yazdı:Bu Arada Yanlış Yazmışım Çarım ÇALINMADI SİLİNDİ ...!!!!!
İyide aynı itemlerin olduğunu nasıl ıspatlıyacan ? Bir itemden binlerce milyonlarca var...mavikartal yazdı:
O Acılan 4 çarın fotosu . ve o İtemlerin yansıtldığı çarların fotosu var Elimde Şuan ...
NOT:Bir ölüyü fazla yıkarsan ya s*çarmış ya da oss*r*rmuş.Ayrıca iftira sadece basit insanların işidir.Bunu unutma kardeşşş...
LODOS'a Taze KAN, Teşkilata HEYECAN...
kopi
GaRaVeL
Aerrow
AeRRoW
Redcaps
Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz...
kopi
GaRaVeL
Aerrow
AeRRoW
Redcaps
Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz...
- mavikartal
- İskele Babası
Urban Phili ceket sadece Bende wardı ...!!
- mavikartal
- İskele Babası
Ve Zaten Bayan Urban PhiLi Ceket Sadece Bende war ...mavikartal yazdı:
O Acılan 4 çarın fotosu . ve o İtemlerin yansıtldığı çarların fotosu var Elimde Şuan ...
- Ozelxharekat
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Geçmiş Olsun Kardeş Ama charları Geri Alabiliyorsun Yani öyle duydum
bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir.
Saygılarla
Ykysklyprensxx (49) Teknokorsan (49) Nirvanxcobain(39)
Saygılarla
Ykysklyprensxx (49) Teknokorsan (49) Nirvanxcobain(39)
- YaLnIzKaLp
- Teşkilat Neferi
Char Seninse Elbet Alırsın.
Not : Düşmek Farz Olmuşsa Eylenmez Figan Figan Edemeyenin Hali Nicedir. Kopik İnsanları Ortaya Çıkarmak Bizim
İşimiz , İftiramı Gerçekmi Görürüz
Not : Düşmek Farz Olmuşsa Eylenmez Figan Figan Edemeyenin Hali Nicedir. Kopik İnsanları Ortaya Çıkarmak Bizim
İşimiz , İftiramı Gerçekmi Görürüz

IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)
'
- MKAKoMuTaN
- FareAdam Düşmanı
YaLnIzKaLp yazdı:Char Seninse Elbet Alırsın.
İşimiz , İftiramı Gerçekmi Görürüz![]()
MkaKoMuTaN by IIxKıBRıSLıxII
Akıllı insanlar yeni fikirleri
Normal insanlar gerçekleri
Basit insanlar ise MKA yı tartışır...
Akıllı insanlar yeni fikirleri
Normal insanlar gerçekleri
Basit insanlar ise MKA yı tartışır...
- mavikartal
- İskele Babası
Arklar Ben İkv Desteğe Bir mesaj gönderdim . Cwap gelmedi İnş gelr
- KuTSaLGeNc
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
YaLnIzKaLp yazdı:Char Seninse Elbet Alırsın.
İşimiz , İftiramı Gerçekmi Görürüz![]()
Tolga bu ARalar Forumda Epey Edebıyat Yapıyon LA HAyrola
Sizin Gibi Gençleri Oyunda da Görmek İsteriz
KuTSaLGeNc TEŞKİLATIN İLK VE TEK KUTSAL'I