arkadaşlar daha önceleri 12 tane transfer işlemi yapdığım için bu işi çok iyi bildiğimi düşünüyorum ve sorun bende değil
söbeden mynete transfer işlemi yapmak isdiyorum o isimdeki çarın ilk transferi bu yapmak isdediğim ve tlf güvenlik kodu geliyor ama mynete mail gitmiyor onay maili o gitmeyincede karekter aktarılmıyor bi yardımcı olursanız sevinirim...
karekter transfer edemiyorum
- Xxxisyankarxxx
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
karekter transfer edemiyorum
aLTıN GiBi KaLBiN oLSa Ne ÇıKaR ,
aYaRı DüŞüK oLDuKDaN SoNRaa...
- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Re: karekter transfer edemiyorum
[color=#FF0000][GM]Erdogan[/color] yazdı:Eğer ceza bildirimleri, destek geri dönüşleri, karakter aktarım onay epostaları tarafınıza ulaşmıyorsa bu e-posta ayarlarınız ile ilgili demektir. Bu ayarları düzenlemek için;
Epostanızın sağ üst kısmında bulunan Ayarlar seçeneğine tıklayarak aşağıdaki adımları takip ediniz.
Ayarlar - Diğer Ayarlar - Adres Engelleme kısmına gelip, Engellediğiniz Email'ler listesinden ikvdestek@sobee.com.tr adresini siliniz. Mynet E-posta, spam olarak gönderilen epostaların göndericilerini otomatik olarak bu listeye ekler. Bunun sebebi;
Ayarlar - Diğer Ayarlar - İstenmeyen Emailler (Spam) kısmında bulunan "İstenmeyen Email (Spam) olarak işaretlediğim Gönderici adresini otomatik olarak engellenenler listesine ekle" seçeneğidir. Bu seçeneği deaktif duruma getirdiğinizde bu durum ile tekrar karşı karşıya kalmazsınız.
İyi eğlenceler.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
- Xxxisyankarxxx
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: karekter transfer edemiyorum
çok tşkler sağolunnn işlemim oldu ilginiz için tşkler konuyu kilitleyebilirsiniz
aLTıN GiBi KaLBiN oLSa Ne ÇıKaR ,