asilaz yazdı:EVET ADALETSIZ BIR SEKILDE GERİ GELIYOR [merhaba kolay gelsın 1.09.2010 tarıhınde sılınen carımla ılgılı bılgı vermıstım uyelıgımde 3 aylık plus yukluydu ve emek verıdgım ejderımı urettıgım bır car bır anda sılındı sımdı gerı verılıcek dıyorsunuz ama sartlar koymusunuz hAngı uyelıkte olursak olalım bız ıstanbuloyun altında toplanmıyormuyuz plus yuklerken kutu ıstıyorsunuz kırsal bolgelerde kutu bulamayn ınsanlar var kutunuz daha karlıya geldıgı halde bız kutu bulamayıp 3 aylık abonelıge 30 tl verıyoruz verdıgımız halde dıslanıyorsan dıycek soz yok bana br suprız olacak duyuruları takıp edın dıye gerı donus yaptınız takıp ettım sonuc bu sımdı kutu sart sobe uyelıgı sart sacmalık ozmn sız kendı uyelerınıze ozel hızmet verıyorsunuz mor ıtemler saheserler dusuruyorsunuz ayrımcılık yapıyorsunuzkı bu tur sartları gundeme getırdınız dıycek bır sey yok karakterımın adı (Sonxasi) aynı karakterı bastan actım bana artık net bır bılgı verırın (karakter gerı getırılmesı bolumune bıle ulasamıyoruz bu demektırkı mynet uyelerı ttnet uyelerının soz hakkı yok mynetlede gorstum verılen cvp sızı başlarından savmak ıcın sızı bıze yonlendırıyorlar yapabılıcegımız hıc bır sey yok denılıyor nasıl oluyor bu ıs sımdı yonetıcılerın ve bu olay basındna gecmıs arkadaşlarında destegını beklıyorum.
Karakter iade formuna ulaşmak için Sobee üyeliği kullanmanız gerekmiyor. Destek tüm üyelikleri kapsamaktadır. Üyelik tiplerinden Mynet'i seçtikten sonra üyeadı@mynet.com ve şifre şeklinde giriş yaparak forma ulaşabilirsiniz.
Normal plus paketin üzerine 3aylık özel paket yükledim
şimdi 4 aylık plus abonesiyim
Yeni GBM 0-B yi kullanamıyorum
Yeni GBM 0-B yi kullanabilmek için 12 aylık özel paketmi kullanmam gerekir?
CIZIK yazdı:Normal plus paketin üzerine 3aylık özel paket yükledim
şimdi 4 aylık plus abonesiyim
Yeni GBM 0-B yi kullanamıyorum
Yeni GBM 0-B yi kullanabilmek için 12 aylık özel paketmi kullanmam gerekir?
Konunun ilk mesajından alıntırdır :
İKV Kutu Özel Sürüm ile plus paket yükledim ama hala İKV Kutu Özel Sürüm olması gerektiğini söylüyor?
Evet. İKV Kutu Özel Sürüm ile yükleme yaptıktan 1 gün sonra Kutu ayrıcaklıklarından yararlanabilirsiniz.
Hayat,fırtınanın geçmesini beklemek değildir ki !...
Yağmurda dans etmeyi becerebilmektir...
Hellriders yazdı:Uzun süredir beklediğimiz silinen karakterler, Üretim ve Toplama puanlarının sıfırlanması çok iyi oldu böylece Fahri bey deki reçetelerinde çözüm yolu açılmış oluyor bu yenilik için teşekkürler tüm camia ya hayırlı olsun.
çünkü çevremdekiler bu oyuna karşı oynatmıyorlar yinede oynuyorum bide para verdiğimi öğrenirlerse bu bir oyuncu kaybı daha demek oluyor + gelirde çünkü her ay mobil ödeme ile alıyorum 2 hesabıma kutu almak için satış noktalarına gittiğimdede bulamıyorum getirtmeye kalksam kimin adresini verebilirimki hepsi karşı
bu durumda ben madur kalıyorum çünkü plus alıyorum oyunuma karşı gelenler olmasına rağmen destek oluyorum peki neden madur olan yine ben oluyorum en az 3 aylık plus ödenmiş olsun eyw dicemde nie kutu şartı koyuyorsunuz bari her yere ulaşdığından emin olun öyle kural koyun
BODRUMDA HALA YOK Yönetici gönderilmişdir demesine rağmen