Toplama ve Üretim puanlar ile ilgili...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
KHoLpAsHaLiXLoa
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: kholpashali

Toplama ve Üretim puanlar ile ilgili...

Mesaj gönderen KHoLpAsHaLiXLoa »

Selamlar

Öncelikle belirtmek istediğim bir konu var ben otomatik ödemeyle ayda 12 tl ye plus alıyorm 3 ayda 36 tl yapar ikv özel kutusu 18 tl ve bu yeni günceleme sadece ikv özel kutu alan arkadaşlar faydalanabilecek diye bir açıklama var...
yönetime sesleniyorm ben 3 ayda 36 tl verip bu uygulamadan faydalanamıyosam bu ikv yönetiminin büyük bi ayıbı ve büyük bir skandalıdır..
alışık olduğumuz bu skandal zincirine artık son verin ben eğer bu yugulamadan faydalanamıcaksam plus almayı düşünmüyorm birdaha ve böyle düşünen bir çok arkadaşımda almayı düşünmüyor ben bu yazıyı kişisel olarak değil bir kaç arkadaşın adına yazıyorm..
vede gereken cevabı yönetimden istiyorm ??

saygılar...

KholpashalixTeam
KHoLpAsHaLixLoa
Kullanıcı avatarı
AmiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: KHoLPaSHaLi

Re: Toplama ve Üretim puanlar ile ilgili...

Mesaj gönderen AmiR »

İKV Kutu mu :D
Güldürmesin yönetim beni.. oyuncular arasında plus farkımı yapacaklar :D :D
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"

Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar

CW
Kullanıcı avatarı
Suskunjackal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Suskunjackal »

Adamlar kaç senedir yapmadı demedğinizi bırakmadınız.Şimdi yaptılar gene sorun arıyorsunuz.Sonuç ne olursa olsun üretim ve toplama puanların sıfırlanacak daha ne istiyorsunuz.
Kullanıcı avatarı
Suskunjackal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Suskunjackal »

Arka arkaya mesaj olacak kusuruma bakmayın ama ;

Lathander yazdı:Bu konudaki tepkileri anlamakla beraber bazı noktalardaki eksik bilgleri gidermek istiyorum.

Silinen karakterin geri gelmesi bizler için sadece sistemin yaratılması ile bitmiyor. Sizden gelen bildirimler yine ayrı bir iş planı ile değerlendirilmektedir. Bu da ayrı bir iş yükü demektir. Bu sistemin gelişi güzel kullanılmaması için bazı şartların konulması kaçınılmazdı. Bizim de aklımıza ilk gelen (ki bu cümlelerim kutunun diğer Plus Paketlerden farkını soran arkadaşlara hitabendir) yıllarca Wow Pes Fifa oyunlarının yer aldığı o mağzalaralara İKV'yi taşıyan, İKV'ye sadece satış olarak değil tanıtım olarak maddi gelirden çok daha önemli olan manevi kazanç sağlayan İKV Özel Sürüm Kutusu'ndan başka bir şey olamazdı. Eğer bizim bu kararımızı maddiyatla ilişkilendiren oyuncularımız varsa normal 3 aylık plus paket ile İKV Özel Sürüm Kutu'nun fiyatlarını yanyana koyup tekrar düşünmelidir.

Bu noktada İKV Özel Sürüm Kutu'ya ulaşma imkanı zayıf olan oyuncularımız için alternatif kanalların sağlanması için elimizden geleni yapacağız. Şu an www.uyelikal.com'dan İKV Özel Sürüm Kutu için sipariş verebilirsiniz.

İyi forumlar.
RedNight yazdı:Üretim ve Toplama Puanlarının Sıfırlanması

Üretim ve toplama puanlarının da sıfırlanabilmesi oyunumuzun ilk sürümünden bu yana oyuncularımızın istediği bir özelliktir. Bu özellik artık sizler için hayata geçirilmiştir. Bu ayrıcalığı da İKV Özel Sürüm Kutu almış oyuncularımıza bir teşekkür olarak sadece onların faydalanabileceği şekilde hazırlamış bulunmaktayız.
Kullanıcı avatarı
asilaz
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen asilaz »

plus ayrılacıgını gectım uyelık ayrılacılıgı bıle yapıyorlar mynet ve ttnet uyelerı sılının carı gerı alma konusunda bıle yararlanamıyor (Sonasi)
İleri gitmen için bazen geri dönmen lazım...

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ KHoLPaHaLixJuLy (^)Ejder asa Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ANARRES (^)Ecel getiren-(^)Latif Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ KHoLPaSHaLixEzRa (^)asab-ı kehf Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Kullanıcı avatarı
biinsan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen biinsan »

car silinmesinde üyelik ayrıcalığı yapılmıyor sobe , mynet , ttnet üyesi olmanız farketmiyor
Hayat,fırtınanın geçmesini beklemek değildir ki !...
Yağmurda dans etmeyi becerebilmektir...
Kullanıcı avatarı
asilaz
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen asilaz »

YAPIYORLAR KARDESIM SOBE UYELERI YARALANA BILIYOR

Kullanıcı avatarı
biinsan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen biinsan »

Erdogan 05 Ekm 2010 14:51

asilaz yazdı:EVET ADALETSIZ BIR SEKILDE GERİ GELIYOR [merhaba kolay gelsın 1.09.2010 tarıhınde sılınen carımla ılgılı bılgı vermıstım uyelıgımde 3 aylık plus yukluydu ve emek verıdgım ejderımı urettıgım bır car bır anda sılındı sımdı gerı verılıcek dıyorsunuz ama sartlar koymusunuz hAngı uyelıkte olursak olalım bız ıstanbuloyun altında toplanmıyormuyuz plus yuklerken kutu ıstıyorsunuz kırsal bolgelerde kutu bulamayn ınsanlar var kutunuz daha karlıya geldıgı halde bız kutu bulamayıp 3 aylık abonelıge 30 tl verıyoruz verdıgımız halde dıslanıyorsan dıycek soz yok bana br suprız olacak duyuruları takıp edın dıye gerı donus yaptınız takıp ettım sonuc bu sımdı kutu sart sobe uyelıgı sart sacmalık ozmn sız kendı uyelerınıze ozel hızmet verıyorsunuz mor ıtemler saheserler dusuruyorsunuz ayrımcılık yapıyorsunuzkı bu tur sartları gundeme getırdınız dıycek bır sey yok karakterımın adı (Sonxasi) aynı karakterı bastan actım bana artık net bır bılgı verırın (karakter gerı getırılmesı bolumune bıle ulasamıyoruz bu demektırkı mynet uyelerı ttnet uyelerının soz hakkı yok mynetlede gorstum verılen cvp sızı başlarından savmak ıcın sızı bıze yonlendırıyorlar yapabılıcegımız hıc bır sey yok denılıyor nasıl oluyor bu ıs sımdı yonetıcılerın ve bu olay basındna gecmıs arkadaşlarında destegını beklıyorum.

Karakter iade formuna ulaşmak için Sobee üyeliği kullanmanız gerekmiyor. Destek tüm üyelikleri kapsamaktadır. Üyelik tiplerinden Mynet'i seçtikten sonra üyeadı@mynet.com ve şifre şeklinde giriş yaparak forma ulaşabilirsiniz.

Bilginize.

Sabit konudan alıntıdır.
Kullanıcı avatarı
asilaz
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen asilaz »

arkadaşım ozel kutu ıstıyor mynet ve ttnet uyelıklerıne bısey yapamıyorlar

Kullanıcı avatarı
biinsan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen biinsan »

Özel kutu tüm üyeliklere yüklenebilmektedir
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön