Arklar benmde çarım çalındı ....!!!Sweetdreams

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
mavikartal
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Arklar benmde çarım çalındı ....!!!Sweetdreams

Mesaj gönderen mavikartal »

Arklar benim carım silineli 2 hafta oluyor. Ve bu 2 haftadır sileni arastırıyorum . Ablam ( Kızılkuş , Paşaxqizem...)
Beraber aramaya başladık. Aslında 3 şüphelendiğim war . Zaten şifremiz 3 kişide wardı .

1. Özkan ( Doğuxpusuu ) :
Özkanda 1 aydır şifremiz war we ona çok güweniyoruz . Onun yapması imkansız yapsaydı 1 ay beklemez hemen yapardı yani yapması İmkansızz. Ve Özkan'ı uzun süredir tanıyoruz yani Ablam tanıyor ben sadece Doğux loncasında olduğum zaman tanıyordum. Ve o iyi bir insandır ...

2. Serkan ( Mariachi , Kodak ve HHaRRyPoteRR )
Ben Serkan'dan şüpheleniyorum çünkü 2 yıldır ablamdan şifresini istiyor ve 2 yıllık kankalar .Serkan'a biz werdiğimizde 3 gün olmuştu ve 4. gün çarlarım silindi . Serkan zaten bir şifacı istiyordu ve o üyelik de olan Paşaxinci de onun istediği şifacı her neyse bunlarla pek suçlayamam sanırm ... Asıl olan şey silindikten sonra 4 çar açılması :S 1. çarın adı Sıra , 2. çarın adı Kıvılcımda , 3. çarın adı Dikkatxpaşalara 4. car ise Kuvaimilliye... Bu çarları açıklayayım :
Kıvılcım ( Şeyma ) Serkan'ın sewgilisi weya arkadaşı . Başka kim yazabilirki kıvılcımın adını ? Kıvılcım onun sewgilisi yani silende o Serkan . Serkan 'da Eski Paşa'dır en eski çarı Darkguardini'dir Paşaxguardiniydi sanırım yanlış hatırlamıyorsam . Serkan ise Paşa'lara suç atıyor . zaten atamaz Paşa'lara çünküü paşalarda şifremiz yok Ve Zaten Ablam Paşalardan cıkmıştı ve tam isabet paşa çarlarıda silindi . Serkan ise inkar ediyor ben çalmadım diyor . Ve çalındıktan sonra serkan bi kaç bşy werdi m2 gözlük falan suçu örtmek için olabilr mi ? Bence öyle diye düşünüyorum ve aynı gün Skpyide konştular serkan ben yapmadım falan diyorrr ... Ve suçu kapamak için ablamdan para istiyor ne tesadüff . Kıvılcım da onun sewgilisi we onun adını kullanarak 1 lwl çar acılıyorlar ne tesadüfff . Serkan'a sorarsanız Kıvılcımı tanımıyor veya samimi deiller kızı o kastı o kadar ... Ve silindikten bir gün sonra Banks diye 1 lwllk çar acılıyor ve Serkan oyundan çıktığından geliyor bu çar. Sweetdreams 'ın itemlerini yansıtıyor . ve bundan sonra Vodafone diye çar acılıyor Paşaxqizem'in itemleri satılıyor Serkan da ne tesadüf oyundan çıkıyor weya oyunda olmuyor . Yuh ya bu kadar da tesadüf olmaz sanırmmm :S

3. kişi ise Gökhan yanii ( Classicx Sudemxclassic )
Bunun olması zaten imkansız yaw . adamda u zuuun süredir şifre war bnm çarımı mı silecek yok artık yani . Uzun süredir de tanıyoruz İMKANSIZZZZZZZ

Silinen Çarları : Sweetdreams Paşaxqizem Paşaxinci ( inci de o kdr rütbe mor item emek ya :(( )
Kullanıcı avatarı
mavikartal
İskele Babası
İskele Babası

Re: Arklar benmde çarım çalındı ....!!!Sweetdreams

Bundan 1 Ay gibi bir zaman önce de Serkan'ın Forumda Hırsız oLduğunu Görüp İnanmamıştık :S :S :S . Keşke İnansaydık yaw Artık Öğrenin Serkan'ın Nasıl Bir İnsa Olduğunu Sırtınızdan wurur Sizii :?

Sweetdreams
Paşaxqizem
Paşaxinci SiLinmştir
[*]
Kullanıcı avatarı
YaLnIzKaLp
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen YaLnIzKaLp »

Geçmiş Olsun Üzüldüm Karakter'lerinin Silinmesine Fakat Önceden Olsa Bir Bardak Su İçti Benim Gibiler Sanada Tavsiye Ederdik :) Ama Artık Öyle Değil.

Şimdi Silinen Karakterini Geri Alabilirsin.
[color=#BF0000]Nocomment[/color] yazdı: Silinmiş karakterimi nasıl kurtarabilirim?

Silinen karakterinize geri ulaşmak destek formları arasında bulacağınız Karakter Kurtarma formunu doldurup bize ulaştırmanız yeterlidir.

Formu göndermek istediğimde hesabımda İKV Kutu Özel Sürüm olması gerektiğini söylüyor?

Evet. Bu destekten faydalanabilmek için kurtarılacak karakterin bulunduğu üyeliğe herhangi bir zaman diliminde en az bir adet İKV Özel Sürüm Kutu yüklenmiş olmalıdır.

İKV Kutu Özel Sürüm ile plus paket yükledim ama hala İKV Kutu Özel Sürüm olması gerektiğini söylüyor?

Evet. İKV Kutu Özel Sürüm ile yükleme yaptıktan 1 gün sonra Kutu ayrıcaklıklarından yararlanabilirsiniz.

Karakter kurtarmanın seviye limiti var mı?

Hayır. İstediğiniz seviye bir karakteri gerekli başvuruları yaptıktan sonra kurtarabilirsiniz.

Kurtarılan karakter üzerinde bir değişiklik olur mu?

Hayır. Kurtarılan karakter silindiği anda üzerinde ne varsa nerede duruyorsa aynen kurtarılır, karakterde hiçbir değişiklik olmaz.

Bir karakteri birden fazla kez kurtarabilir miyim ?

Evet şu an için herhangi bir limit yoktur.

Karakter kurtarma desteği gelmeden önce silinmiş bir karakterimi kurtarabilir miyim ?

Evet bu işlem geriye dönük olarak çalışabilir. Kurtarılacak karakterler için silinme tarihi 01.09.2010 tarihi ve sonrasıdır. Şu an için önceki tarihli karakterler kurtarılamamaktadır.

Karakterim silindikten sonra aynı isimden bir başka karakter daha açtım. Bu karakterimi kurtarmama engel mi?

Hayır. Karakterinizi yine de kurtarabilirsiniz. Bize mevcut isim kurallarına uygun ve sunucunuzda kullanılmayan bir karakter adı bildirdiğinizde eski karakterinizi size yeni adı ile iade edebiliriz.
Resim
IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)

'
Kullanıcı avatarı
mavikartal
İskele Babası
İskele Babası

O forumu nerden doldurcam ?
Kullanıcı avatarı
PROFx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen PROFx »

Kod: Tümünü seç

http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
PROF PROFx PROFp Topsakallıdede
PROFı PROFi PROFö Profş PROFusta

Resim
Kullanıcı avatarı
Aerrow
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Aerrow »

Somut bir delil olmadan birilerini suçlamak doğru değil.Bunu burada yazmak hiç doğru değil.
Eğerki print,msn kouşması vb. gibi somut delilleriniz varsa gerekli merciye başvurmanızı öneririm.

NOT:Sen Genede Bir Bardak SOĞUK Su İç.İYİ Gelir.İçenler İyi Bilir. ;)
LODOS'a Taze KAN, Teşkilata HEYECAN...

kopi
GaRaVeL
Aerrow
AeRRoW
Redcaps

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz...
Kullanıcı avatarı
mavikartal
İskele Babası
İskele Babası

Arklar Resim nasıl konuluyor ona göre koyacağım
Kullanıcı avatarı
Aerrow
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Aerrow »

Resmi buraya koymanız yanlış olur.Siz direk yetkili merci ile iletişime geçerseniz daha uygun olur .
LODOS'a Taze KAN, Teşkilata HEYECAN...

kopi
GaRaVeL
Aerrow
AeRRoW
Redcaps

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz...
Kullanıcı avatarı
YaLnIzKaLp
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen YaLnIzKaLp »

Bu Adresten Bildirim Tipi : Karakter Kurtarma Başvurusu Yaparsın.
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx

Not : İTE Köpeğe Güvenip Şifre Verme Biz Zamanında Verdik Çakallara Şifreyi Kanka Bilip Ardına Bakmışızki Charlarını Silmiş 1 er Lvl Char Açmış Ardına Buralarda Laf Sokmaya Çalışmış :) Bu Arada Arkadaş Askerden
Gelsin YaLnIzKaLp hesabını ve YaLaN Hesabını Silen 2 Çakalı Somut Delillerle Ortaya Çıkarıp Rezil Edeceğim :)
Resim
IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)

'
Kullanıcı avatarı
mavikartal
İskele Babası
İskele Babası

O Acılan 4 çarın fotosu . ve o İtemlerin yansıtldığı çarların fotosu var Elimde Şuan ...

“Genel Sohbet” sayfasına dön