Silinen Karakterler Geliyor,Üretim ve Toplama Sıfırlanıyor
- trapzone1
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Silinen Karakterler Geliyor,Üretim ve Toplama Sıfırlanıyor
yine kutu istiyor yıne pluslular ayrıcalıklı ıkv büyürken küçülüyor yazık ..
:twisted: :twisted: :twisted:
eski biR dost < IITRABZONLUII >
- KankaXzeus
trapzone1 yazdı:yine kutu istiyor yıne pluslular ayrıcalıklı ıkv büyürken küçülüyor yazık ..
:twisted: :twisted: :twisted:
Son derece katıLıyoRum Kardeşim ..
Gulasor

€min .. !
BeLaX .

€min .. !
BeLaX .
- trapzone1
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
teşekkürler bu böyle giderse ikv cok oyuncusunu kaybedıcek bırıncısıde ben olucam . :evil:
eski biR dost < IITRABZONLUII >
- KankaXzeus
Erdogan :!: Durduk yere konumu kilitLiyorsun hakLı degıLmıyım ? Ha Plus paket ne oLmus ıkısınıde Parası size geLiyor haLa sizin için Daha iyi dioRsunuz Ben plus paketimden memnunum . ÖzeL süRüm kutusu niye aLayım ki Gercekden ayrıcaLıgın bu kadaRı maddiya ta dayaLı degıl diorsunuz ama daha fazLa yaLan söyLemyin Lütfen. KapaTırsanız paatın Hesabımı . burada dogruLarı söyLüoruz . Ha bunu Sadece pLus paket yapsanız ne faRk eder ? İkv ye cok büyük yRdım edeRsınız dıoRsunuz bırde saten Biz bu güne kadaR oynadıgımz kadar etmişiz yaRdımı 1 yıLdır pLus aLıyoruz . Merak etmeyin bu böyle giderse çok oyuncu kaybedek İKV . ! :twisted:
Gulasor

€min .. !
BeLaX .

€min .. !
BeLaX .
Selam Sefa,BriqAnd yazdı:Arkadaşlar Lütfen Lathander den başkası Yazmansın Buna. Çünkü Harbiden insanın Kafasına Takılan Bi Sorun Ve Çözülmesi İçin Uğraşıcam. Öncelikle 28 Eylül saat: 23.00 ve 29 Eylül Saat Gece 1.00 Satleri Arası Bir Anlık Sinirle Sildiğimiz Charların Geri Alınması İçin Uğraşıoru Tamı Tamına 14 char Sildik. Şimdi 2 uyeliğin 3 aylık plus paketi vardı zaten onalrı alabiliorum ama geriye kalan 3 uyeliğin plus Paketi Yok ve onları Ticketliyemiorum Şimdi Ben İkv Özel Sürüm Paketini Alırsam Dier 3 hesabımdaki Charlarıda Geri Alabilirmiyim Yoksa Alamazmıyım? Buna Bi Cevap Arıyorum...
Şimdiden teşekürler Getirdiğiniz Yenilikler Cok Guzel ve Eskiden Oyuna bakan Yoktu Ama Bu Aralar Oyun Git Gide Güzelleşiyor Gm lerin İlgisi Artıyor Bu Konumdanda Teşekür Ederiz Size Tekrardan Emeğinize Sağlık.
Ve Sorunun Cevabını En Kısa Zamanda Lathanderden Bekliyorum.
Sefa.
Bu konudaki sorununu lütfen bize Soru-Cevaptan iletir misin.
Böylece doğru bir iletişimle doğru bir çözüm üretme şansımız olur.
Elbetteki isteğimiz size destek olmaktadır.
iyi forumlar dilerim.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
JuSTLoV yazdı:Hatırlatma Açıkmala yapılmadıda.JuSTLoV yazdı:Slmlar Öncelikle Çok Güzel bir düşünce olmus fakat ben TTNET ABONESİYİM Benim Plus Aylık otomatikmen Faturama yansımaktadır.Kutu aldım almadım deil Fakat Kutuyu Arkadasıma Hedie ettim.Stokta Yaptım Destekte verdim bence Adil diil. Hadi Sobee Ve Mynet için olsun ama TTNET Ayrıcalıklı olması gerek ,ben Her ay plusumu yüklüyorum ama Otomatik ödeme olarak Faturama yansıyor ben o zaman nie bu hesabıma kutu yükliyim bence saçma olur.Bu konu hakkında Arif BEY siz ve Diger Sobee yetkilileri objektif bakmalıdırlar.
Byjuzzky yazdı:Erdogan :!: Durduk yere konumu kilitLiyorsun hakLı degıLmıyım ? Ha Plus paket ne oLmus ıkısınıde Parası size geLiyor haLa sizin için Daha iyi dioRsunuz Ben plus paketimden memnunum . ÖzeL süRüm kutusu niye aLayım ki Gercekden ayrıcaLıgın bu kadaRı maddiya ta dayaLı degıl diorsunuz ama daha fazLa yaLan söyLemyin Lütfen. KapaTırsanız paatın Hesabımı . burada dogruLarı söyLüoruz . Ha bunu Sadece pLus paket yapsanız ne faRk eder ? İkv ye cok büyük yRdım edeRsınız dıoRsunuz bırde saten Biz bu güne kadaR oynadıgımz kadar etmişiz yaRdımı 1 yıLdır pLus aLıyoruz . Merak etmeyin bu böyle giderse çok oyuncu kaybedek İKV . ! :twisted:
Burada İKV Özsel Sürüm Kutu'nun istenmesi ve diğer aboneliklerden ayrılması kesinlikle maddi bir yaklaşım değildir.
İKV Özel Sürüm Kutu, sahip olduğu manevi değer ile diğer aboneliklerden farklı bir misyonu vardır.
Bunu anlamak için Genel Etkileşim'de yer alan Neden İKV Özel Sürüm Kutusu Tercih Etmeliyim konusunu inceleyebilirsiniz.
Teşekkürler.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
bende katılıyom
Kurtbeyi
Aynı dili konuşanlar değil aynı duyguyu paylaşanlar anlaşabilir
Türk esir olmaz Türk korkmaz Türkün düşmanı Türk olmaz
Bu vatan bizim BİZİM kalacak!!!
Yiğitlik ölmedi hala yaşıyor!!
KURTBEYİ
Aynı dili konuşanlar değil aynı duyguyu paylaşanlar anlaşabilir
Türk esir olmaz Türk korkmaz Türkün düşmanı Türk olmaz
Bu vatan bizim BİZİM kalacak!!!
Yiğitlik ölmedi hala yaşıyor!!
KURTBEYİ
Uzun zamandır beklenileni gerçekleştiği için ikv ye teşekkürler artık fahri beyde reçetelerini satıp işlerini yoluna koyabilir bizlerde nadide eşyalarımızı üretebiliriz. 
Hayat,fırtınanın geçmesini beklemek değildir ki !...
Yağmurda dans etmeyi becerebilmektir...
Yağmurda dans etmeyi becerebilmektir...
EVET ADALETSIZ BIR SEKILDE GERİ GELIYOR [merhaba kolay gelsın 1.09.2010 tarıhınde sılınen carımla ılgılı bılgı vermıstım uyelıgımde 3 aylık plus yukluydu ve emek verıdgım ejderımı urettıgım bır car bır anda sılındı sımdı gerı verılıcek dıyorsunuz ama sartlar koymusunuz hAngı uyelıkte olursak olalım bız ıstanbuloyun altında toplanmıyormuyuz plus yuklerken kutu ıstıyorsunuz kırsal bolgelerde kutu bulamayn ınsanlar var kutunuz daha karlıya geldıgı halde bız kutu bulamayıp 3 aylık abonelıge 30 tl verıyoruz verdıgımız halde dıslanıyorsan dıycek soz yok bana br suprız olacak duyuruları takıp edın dıye gerı donus yaptınız takıp ettım sonuc bu sımdı kutu sart sobe uyelıgı sart sacmalık ozmn sız kendı uyelerınıze ozel hızmet verıyorsunuz mor ıtemler saheserler dusuruyorsunuz ayrımcılık yapıyorsunuzkı bu tur sartları gundeme getırdınız dıycek bır sey yok karakterımın adı (Sonxasi) aynı karakterı bastan actım bana artık net bır bılgı verırın (karakter gerı getırılmesı bolumune bıle ulasamıyoruz bu demektırkı mynet uyelerı ttnet uyelerının soz hakkı yok mynetlede gorstum verılen cvp sızı başlarından savmak ıcın sızı bıze yonlendırıyorlar yapabılıcegımız hıc bır sey yok denılıyor nasıl oluyor bu ıs sımdı yonetıcılerın ve bu olay basındna gecmıs arkadaşlarında destegını beklıyorum.
İleri gitmen için bazen geri dönmen lazım...
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ KHoLPaHaLixJuLy (^)Ejder asa Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ANARRES (^)Ecel getiren-(^)Latif Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ KHoLPaSHaLixEzRa (^)asab-ı kehf Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ KHoLPaHaLixJuLy (^)Ejder asa Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ANARRES (^)Ecel getiren-(^)Latif Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ KHoLPaSHaLixEzRa (^)asab-ı kehf Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
- AmiR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Lonca: KHoLPaSHaLi
İkv özel paket satmaya devam etsin.
şu güncellemeden sonra, ne yolla olursa olsun Plus alımı bitmiştir.. normal plusla kutu plus farkını bizler sizlerden daha iyi biliyoruz ve hesabımızıda yeri gelince yaparız..!!!! Bizlere fiyat farkından bahsetmeyiniz !!!
Sizlere ikv kutu alarak büyük destek veren oyuncularınız, her zaman destek verecektirki.. Lakin geride kalan havale, mobil ödeme, ttnet otomatik ödeme ve online kredi karti ile alınan pluslarıda dışarda bıraktığınız için ayrı bir oyun havası kattınız.
Çalışmalarınızda başarılar..
şu güncellemeden sonra, ne yolla olursa olsun Plus alımı bitmiştir.. normal plusla kutu plus farkını bizler sizlerden daha iyi biliyoruz ve hesabımızıda yeri gelince yaparız..!!!! Bizlere fiyat farkından bahsetmeyiniz !!!
Sizlere ikv kutu alarak büyük destek veren oyuncularınız, her zaman destek verecektirki.. Lakin geride kalan havale, mobil ödeme, ttnet otomatik ödeme ve online kredi karti ile alınan pluslarıda dışarda bıraktığınız için ayrı bir oyun havası kattınız.
Çalışmalarınızda başarılar..
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"
Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar
CW
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"
Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar
CW