bu kişiliksiz adam adam desek ynlış olur adam olmayan kişi büyücüsü ile qel vs diyor kabul ediyorum 5 m sine vs de bn kaziniyorum adama bn dondurma atıyorum adam diyorqi senin dondurman zihnimi tuttu sayilmaz bu diyor sonra qel bida diyorum arz sancakta beqle diye bu defa savaşçisi ile qeliyo qel bununla vs diye sen önce hazırqi 5 m yi verde savaşcınlada atarız koçum forma foto koymayı bilmiyorum eğer illaki foto isteyen varsa msn ye qelsin...
Byxmen
işte Kankaxsinga ve Kankaxcarizma
Re: işte Kankaxsinga ve Kankaxcarizma
Sen önce ws atmayı ögrende gel olayı en baştan anlatayıma arkadaşlar..
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
[Raiders Of AnatoLia]
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
belli oluyo vs atmasını öğrenmesi olan kişi.hem artisleniyon büyücün ile 5 10 15 20 m sine diye sonrada vs atmasını bilmiyon diyon sen nasıl adamsın
Beril madeninde oturyorum geldi Byxmen charıyla madenden kalk filan bende bişey yazmadım yok alf atıyo koç filan diyo şöyle böyle filan madeni çektim dedin terbiyesizlik yapma.Sonra gel ws ye dedi bende savaşçıma gel dedim miktar söyle yeter dedim.Yok bunla illa bunla sen bana bunla laf attın ( yusuf yusuf çekio) neyse tmm gel 5m sine dedim ..Sonra arada mesafe olmıcak dedi. Oha dedim onuda kabul ettim. Sonra sakınma açtı oturdu fullendi . bana diyo moda geç ilk modada ben girdim. Sonra o zmaan mesafe filan yakınsa durdurma kullnamasın herşey onun istedigi gibi mi olcak..Durdurma attı zihin tutuldu eksti yok 5m mi ver sen önce adam gibi ws atmayı ögren hem büyücüyüm hem mesafe yok herşey istedigi gibi olucak kendine güveniyorsan savaşçıma gel..Beni bilen bilir 5m için elin veletlerine laf olamam sen kendini küçültmeye devam et..Beni tanıyan arkadaşlarım biliyorlar kimin ne oldugunu...
[Raiders Of AnatoLia]
[Raiders Of AnatoLia]
Ben sana savaşçıma gel miktar söle diyorum yok illa bunla o zmana büyücünle gel diyorum yok büyücüm yok tabi adil olmaz hem mesafe yok hem savaşçula olma yok ilk modada ben geçiyorum o zmaan durdurmada olamsın gel durdurma olmadan.
[Raiders Of AnatoLia]
[Raiders Of AnatoLia]
-
- Salgın Koruyucusu
lan arada mesafe yoqmuydu bn saten moda qeçtiğimde ilk sen elektrik attn sorna yanına qeldim durdurma attım zihnin tutuldu bnde seni kestim daha ne uzatıyon yoq böle vs atılmazmış arada mesafe yoqmuş zihnimi tuttu dondurman filan filan bunlar bni baqlamaz vs sonucu qim yendi bn madem öyle bi halin vardı kabul etmiyeydin kardeşim vs teqlifimi sonucta qim yndi bn o zaman vereceksin paramı hadi parayı boşver. önce adam ol adam
-
- Salgın Koruyucusu
sen haticeye denil neticeye baq vs yi bn yendiysem paramı vereceksin öle savaşçılar ile qelmeler öle artislik yapamazsın madem öyle bi halin vardı vs teqlifimi kabul etmezdin olur biterdi.yoq daha yusuf yusuf muşta korkuyomuşumda lan ateş olsan kendini yakarsın.
Byxmen-Colloqa-LaStMoHiCaaN
Byxmen-Colloqa-LaStMoHiCaaN
5m için kendini satıcaksın lan nerdeyse yazdıkalrını koysana foto olarak dediklerini aradaki mesafeyi bi göster kim dedi ilk mdoa sen geç ilk elektirigi ben armışım lan atmasam dalmıcak mıydın erkek gibi sölesene beşitmiydik gel durdurma kullanmıcaksan savaşçıma gel deyince yazdıkalrını koysana foto olarak .... düzenbazlarala ugraşıyorum yaptıgın terbiyesizlikleri koysana madendeyken bana adam ol diyosun sen adam mısın?
[Raiders Of AnatoLia]
[Raiders Of AnatoLia]
Ya kaybol git ben seni modda yakalıcam 5 canın olcak kesicem ver 5m yi kimin kesildigine bakarsak yandık bu gün beni kaç kişi 4 canla kesti sölesin onlarda öle bi saçmalık mı var herşeyi kuralına göre yapıcaksın..
[Raiders Of AnatoLia]
[Raiders Of AnatoLia]