Silinen Karakterler Geliyor,Üretim ve Toplama Sıfırlanıyor

Eski duyuruların arşivlendiği alan
bailamo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Silinen Karakterler Geliyor,Üretim ve Toplama Sıfırlanıyor

Mesaj gönderen bailamo »

sercan61 yazdı:iyide kardesim neden sadece özel sürüm kutusu alanlar 0 laya biliyo bizde okadar plus aldık 0 lmak bizimde hakkımız deilmi bişi yapıyonuz onada kural koyuyonz pes diyorum sanki biz ikv oyuncusu deiliz. bişi yapıyonuz doğru dürüst yapın bari
/ K A T I L
SONYVAIO (pokuman)/ YALIBOYU / Skynet
Kullanıcı avatarı
xDAVUT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xDAVUT »

1 ay öncesine kadar silinen karakterler de geri geliyor dediler.
Ben 3 yldan bu yanadır üyeliklerimde plusu eksik etmemişimdir.
hatta şuan ki 2 üyeliğimde de özel kutu vardır.
Ama gel gelelim 1 aylık plus paketi olanlar neden bu özellikten faydalanamıyor.

bedava dediğiniz ilk online oyun bu mu ?
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
Kullanıcı avatarı
selam
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Mahşer

Mesaj gönderen selam »

sadece kutuyu alanlarmı yoksa internet üzerinden (mesela üyelik aldan) özel kutu e-pin alanlarda yararlanabilecekmi
Kullanıcı avatarı
Ars211
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Ars211 »

Ya bırakın arkadaşlar :=)... Yeterki plus alın yakında size Fahri GM lik bile verirler.. Oyunun içine et sonra yenilik die saçmalık üzerine saçmalık yap...
Kolay gelsin herkese
İyi Forumlar....
Resim
Meran/Arss
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

Suskunjackal yazdı:
Pekı bunu bilerek yani karekterımın ısmını sevmıyorum yada yanlış bir harf kullandım mesela o adı değiştirmek için o karekteri bilerek silip sonra 1 lvl aynı ısımde çar acıp diğer karekterimi geri kurtarmam yasak mı ?

Bu sistemin kötü niyetle kullanılmasına bir örnektir. Bu destek isim değiştirme işlemleri için yapılmamıştır. Bu durumda eğer aynı isimde bir karakter varsa karakter seviyelerini ve silinme tarihlerini kontrol ediyoruz. Yani bu şekilde isim değiştirilmesine izin verilmeyecektir.
selam yazdı:sadece kutuyu alanlarmı yoksa internet üzerinden (mesela üyelik aldan) özel kutu e-pin alanlarda yararlanabilecekmi
Evet. Nereden nasıl temin edildiğinin bir önemi yok. Tüm İKV Özel Sürüm Kutu satın alan oyuncular faydanalabilir.
xDAVUT yazdı:1 ay öncesine kadar silinen karakterler de geri geliyor dediler.
Ben 3 yldan bu yanadır üyeliklerimde plusu eksik etmemişimdir.
hatta şuan ki 2 üyeliğimde de özel kutu vardır.
Ama gel gelelim 1 aylık plus paketi olanlar neden bu özellikten faydalanamıyor.

bedava dediğiniz ilk online oyun bu mu ?

Burada neyin soru olduğunu anlayamadım.

Karakter kurtarmanın başlangıç tarihi seçilirken Plus paket yada kutunun önemi yoktur. Bu bizim sağlanan destek ile uyumlu zaman dilimi ile ilgilidir.

Bedava yani free to play oyun anlayışı, oyuna erişimde yada oyun üyeliğinde herhangi bir ücret ödenmemesidir. Oyundaki ek özellikler ücret karşılığı verilebilir diğer tüm oyunlarda olduğu gibi. Zaten İKV Plus Paket ile ayrıcalıkların satımı İKV'nin çıkışından itibaren süre gelen bir olaydır.

bailamo yazdı:
sercan61 yazdı:iyide kardesim neden sadece özel sürüm kutusu alanlar 0 laya biliyo bizde okadar plus aldık 0 lmak bizimde hakkımız deilmi bişi yapıyonuz onada kural koyuyonz pes diyorum sanki biz ikv oyuncusu deiliz. bişi yapıyonuz doğru dürüst yapın bari
/ K A T I L
Lathander yazdı:Bu konudaki tepkileri anlamakla beraber bazı noktalardaki eksik bilgleri gidermek istiyorum.

Silinen karakterin geri gelmesi bizler için sadece sistemin yaratılması ile bitmiyor. Sizden gelen bildirimler yine ayrı bir iş planı ile değerlendirilmektedir. Bu da ayrı bir iş yükü demektir. Bu sistemin gelişi güzel kullanılmaması için bazı şartların konulması kaçınılmazdı. Bizim de aklımıza ilk gelen (ki bu cümlelerim kutunun diğer Plus Paketlerden farkını soran arkadaşlara hitabendir) yıllarca Wow Pes Fifa oyunlarının yer aldığı o mağzalaralara İKV'yi taşıyan, İKV'ye sadece satış olarak değil tanıtım olarak maddi gelirden çok daha önemli olan manevi kazanç sağlayan İKV Özel Sürüm Kutusu'ndan başka bir şey olamazdı. Eğer bizim bu kararımızı maddiyatla ilişkilendiren oyuncularımız varsa normal 3 aylık plus paket ile İKV Özel Sürüm Kutu'nun fiyatlarını yanyana koyup tekrar düşünmelidir.

Bu noktada İKV Özel Sürüm Kutu'ya ulaşma imkanı zayıf olan oyuncularımız için alternatif kanalların sağlanması için elimizden geleni yapacağız. Şu an www.uyelikal.com'dan İKV Özel Sürüm Kutu için sipariş verebilirsiniz.

İyi forumlar.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kullanıcı avatarı
Laz61
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Cihanı Hükümran

Mesaj gönderen Laz61 »

Amanın amanın uyarı verip verip duriler gene amaçsız bunlar ne oyunda bi amaçları var nede forumda bitik ikv Kapatılsın ikv artık
Resim
[KUKLACI]

ADIBENDESAKLI

Belki Hiç Birşey Yolunda Gitmedi Ama Hiçbir Şey De Beni Yolumdan Etmedi!"
''Che Guevara''
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

Laz61 yazdı:Amanın amanın uyarı verip verip duriler gene amaçsız bunlar ne oyunda bi amaçları var nede forumda bitik ikv Kapatılsın ikv artık
Açık açık küfür ediyorsunuz. Uyarıyoruz. Bundan daha normal bir şey olamaz.

Eğer bir tepkiniz varsa ve tepkinizin muhatap alınmasını istiyorsanız lütfen öncelikle bu tepkinizi dile getirirken
kontrolünüzü kaybetmeyiniz. Bu dünya içindeki herhangi bir şey size küfür etme hakkı vermez.

Bizlerin yorumlarını ve bilgilendirmelerini lütfen takip ediniz.

Bizi maddiyatla suçluyorsunuz.

İKV Özel Sürüm Kutu bizler için maddiyat değildir. Eğer halen bu kavranamamışsa bizi üzer. Eğer bunun maddiyatçı bir yaklaşım olduğunu düşünenler varsa, 3 aylık İKV Plus Paket ile İKV Özel Sürüm Kutu (içinde 3aylık Plus Paket var) fiyatlarını yanyana koysun ve tekrar düşünsün.

İKV Özel Sürüm Kutu ve onun için getirilen hiç bir yenilik maddi bir yaklaşım olamaz. İKV Özel Sürüm Kutu'nun bizler için ne olduğunu ve neden önemsediğimizi bilmeyen oyuncularımız lütfen bu konuya tekrar baksın.

viewtopic.php?f=46&t=29191

İyi forumlar
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kullanıcı avatarı
essperanza
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen essperanza »

Ben mynetten sobeye aktarmıştım hesabımı mynet kullanıcıyken sildiğin çarlarıda alabilcek miyim ?
Resim Resim
ResimResim
Safequard Megaxesper MeGaXBrüTaL MeGaxeSPeRaNZaA
Kullanıcı avatarı
BriqAnd
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen BriqAnd »

Arkadaşlar Lütfen Lathander den başkası Yazmansın Buna. Çünkü Harbiden insanın Kafasına Takılan Bi Sorun Ve Çözülmesi İçin Uğraşıcam. Öncelikle 28 Eylül saat: 23.00 ve 29 Eylül Saat Gece 1.00 Satleri Arası Bir Anlık Sinirle Sildiğimiz Charların Geri Alınması İçin Uğraşıoru Tamı Tamına 14 char Sildik. Şimdi 2 uyeliğin 3 aylık plus paketi vardı zaten onalrı alabiliorum ama geriye kalan 3 uyeliğin plus Paketi Yok ve onları Ticketliyemiorum Şimdi Ben İkv Özel Sürüm Paketini Alırsam Dier 3 hesabımdaki Charlarıda Geri Alabilirmiyim Yoksa Alamazmıyım? Buna Bi Cevap Arıyorum...

Şimdiden teşekürler Getirdiğiniz Yenilikler Cok Guzel ve Eskiden Oyuna bakan Yoktu Ama Bu Aralar Oyun Git Gide Güzelleşiyor Gm lerin İlgisi Artıyor Bu Konumdanda Teşekür Ederiz Size Tekrardan Emeğinize Sağlık.

Ve Sorunun Cevabını En Kısa Zamanda Lathanderden Bekliyorum. =)

Sefa.
Resim
IAlBaYI & DyBBriqand
Ben bana Kendim için Lazımımm..!
Kullanıcı avatarı
JuSTLoV
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Wan Te D

Mesaj gönderen JuSTLoV »

Slmlar Öncelikle Çok Güzel bir düşünce olmus fakat ben TTNET ABONESİYİM Benim Plus Aylık otomatikmen Faturama yansımaktadır.Kutu aldım almadım deil Fakat Kutuyu Arkadasıma Hedie ettim.Stokta Yaptım Destekte verdim bence Adil diil. Hadi Sobee Ve Mynet için olsun ama TTNET Ayrıcalıklı olması gerek ,ben Her ay plusumu yüklüyorum ama Otomatik ödeme olarak Faturama yansıyor ben o zaman nie bu hesabıma kutu yükliyim bence saçma olur.Bu konu hakkında Arif BEY siz ve Diger Sobee yetkilileri objektif bakmalıdırlar.
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Resim
Resim

“Eski Duyurular” sayfasına dön