Sefa kardeşim çar hesabının çalınmasına çok üzüldüm. Bu sıralar çar silinmesi ve hesap çalınması nüksetmeye başladı. Bunların yolu bilinmiyormu ? Tedbir almak önleyemezmi ?
Bu pc kullanımını iyi bilenler bu hırsızlara karşı nasıl tedbir alınacağını belirleyebilirmi, bunları anlatıp diğer insanları bilgilendirebilirmi ? Bu konuyu sunucuda bir sorun olarak lonca toplantılarına taşısak faydası olurmu ? Bu seçenekleri düşünüp bir şeyler yapmak lazım.
ben ağabeyin olarak hesabın çalınsada pes etmeni kabul ve hoş görmüyorum helede seni börteçine görmeye başlamışken. Börteçine mücadeleyi bırakmaz yenilgiyi kabul etmaz hele de kesinlikle kaçmaz. Seninde kaçmayacağını biliyorum ilk tepki olarak bu kararı versende mücadeleye döneceksin, çünki artık Börteçinesin...
***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: ***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)

[right]Arif YAMAN[/right]
Saolasın riamax kardeşim oyun bırakmadım hala kasacam sobee üzerinden artık ben çarlara degil 11m param gitti ona üzülüyorumTheRiamax yazdı:Bu arada geçmiş olsun faysbok en kısa zamanda kimseye muhtaç olmadan toparlayacağına inanıyorum senin.
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

yok çarlar silinmedi sadece çalındı sonra ne oldu bilmiyorumIcha yazdı:genel etkileşim bölümünde "silinen çarlarla" ilgili açıklamayı bu yönde sıkıntı yaşayan(mış olan) arkadaşlarımızın derdine derman olur belki diye umutlanarak hatırlatırım...yarın sabah saat 9:30 dan itibaren o çarlara geri dönüş yapılabilir anladığım kadarıyla...
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

Saolasın Mertkan sobeeyle devam edecemMertkan yazdı:Sefa kardeşim geçmiş olsun öncelikle.. Oyunu bırakmak yerine mücadele etmeyi denesen daha güzel olur çünkü düşmanlarımızın tavırları ortada sobee üyeliğinde yeni karakter aç ve kimsenin üstüne gülmesine fırsat verme nacizhane tavsiyem...
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

Saloasın usta arık sobeeyle yola devam olan 11 m parama oldu tüm itemlerimi satmıştımustax66 yazdı:Sefa kardeşim çar hesabının çalınmasına çok üzüldüm. Bu sıralar çar silinmesi ve hesap çalınması nüksetmeye başladı. Bunların yolu bilinmiyormu ? Tedbir almak önleyemezmi ?
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

sobeden devam yeni çar açtım Börteçinexkolpa
En son faysbok tarafından 05 Eki 2010 14:10 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

artık üyeligim sobee den oyuna devam ediyom
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

Karakterleri aktarmayı deniyicem
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

Hadi hayırlısı kabul oldu şimdi cevap bekliyorum
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR