Karakter kurtarma nedir?
Herhangi bir nedenle hesaptan silinen karakterlerin, tamamen silinmeyip arka planda saklanması diyebiliriz. Karakterin saklanması için, karakter silindiğinde üyeliğiniz Plus Paket aboneliğine sahip olmalıdır. Her hangi bir Plus Paket aboneliği yeterlidir (1 aylık 3 aylık ). Aksi takdirde, karakteriniz silindiğinde üyeliğinizde Plus Paket yüklü değilse karakteriniz eskiden olduğu gibi direk olarak silinecektir.
Eğer karakteriniz silindiğinde üyeliğinizde Plus Paket yüklü ise bu karakterin kurtarılmasını bizden talep edebilirsiniz. Silinmiş karakterin kurtarılıp tekrar üyeliğinize iade edilmesi talebinde bulunabilmek için ise, o üyelikte herhangi bir zamanda yüklenmiş en az bir İKV Özel Sürüm Kutu olmalıdır.
Bu koşulların var olma nedeni ise; bu zorlu işlemlerin kötüye kullanılmasını engellemek ve gerçekten oyunu her anlamda destekleyen oyuncularımıza teşekkür ederek onlara bir ayrıcalık sunmak istememizdir.
sayın gm ve ardaşlar
- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Re: sayın gm ve ardaşlar
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
- StylxZorabi
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
RedNight yazdı:Karakter kurtarma nedir?
Herhangi bir nedenle hesaptan silinen karakterlerin, tamamen silinmeyip arka planda saklanması diyebiliriz. Karakterin saklanması için, karakter silindiğinde üyeliğiniz Plus Paket aboneliğine sahip olmalıdır. Her hangi bir Plus Paket aboneliği yeterlidir (1 aylık 3 aylık ). Aksi takdirde, karakteriniz silindiğinde üyeliğinizde Plus Paket yüklü değilse karakteriniz eskiden olduğu gibi direk olarak silinecektir.
Eğer karakteriniz silindiğinde üyeliğinizde Plus Paket yüklü ise bu karakterin kurtarılmasını bizden talep edebilirsiniz. Silinmiş karakterin kurtarılıp tekrar üyeliğinize iade edilmesi talebinde bulunabilmek için ise, o üyelikte herhangi bir zamanda yüklenmiş en az bir İKV Özel Sürüm Kutu olmalıdır.
Bu koşulların var olma nedeni ise; bu zorlu işlemlerin kötüye kullanılmasını engellemek ve gerçekten oyunu her anlamda destekleyen oyuncularımıza teşekkür ederek onlara bir ayrıcalık sunmak istememizdir.
Surda bir haksiz lik yokmu sayin gm ben ttnet plus paketi ile her ay sinisiz diyebilecegimiz sekilde plus paket sahibiyim ve söylentiye göre yetenek sifirlamada sadece kutu ile plus paket alanlar yararlancakmis eger bu sekilde olursa bence buyuk haksizlik olur hem cok ödeyen bizler hem uygulamadan yararlanamyan biz olcagiz saygilar iyi fromlar

Bak bu konu hoşuma gitti.
Çünki ; Ben yaklaşık 1,5 sene önce Anka da iken ,
çarlarımı silmiştim.
Özel sürüm aldığımda , benim anladığım , karakterlerimi geri alabileceğim demektir.
Bilmem yanlış mı anladım.
Sabah mahmurluğu ile
Beni bu konuda aydınlatıcak biri çıkarsa çok memnun olurum.
Anka sunucusuna gideceğimden değil , bir sebeple o kadar emeği sildiğim için , şimdilerde içim acıyordu.
Neyse konu hakkında bilgilendirebilecek biri var ise bekliyorum.
Hasan , özellikle senden haberin olsun...
çarlarımı silmiştim.
Özel sürüm aldığımda , benim anladığım , karakterlerimi geri alabileceğim demektir.
Sabah mahmurluğu ile
Anka sunucusuna gideceğimden değil , bir sebeple o kadar emeği sildiğim için , şimdilerde içim acıyordu.
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KURT LONCASI
Alparslan abi karakter kurtarmada öncelikle istenilen şart karakter silinirken pluslu olması gerekiyor. Yani sen ankadaki karakterlerini sildiğin sırada sildiğin karakterinde plus paket yüklü ise ancak o zaman kurtarma isteğinde bulunabiliyorsun.AlpAykan yazdı:Bak bu konu hoşuma gitti.
çarlarımı silmiştim.
Sabah mahmurluğu ile
Talepte bulunduktan sonra karakterin iadesi için 2. şart geliyor abi o ise;
Sildiğin karakterinin hesabında her hangi bir zamanda yüklenmiş olması gereken en az 1 tane 3 aylık özel kutu plus paketi olması gerekiyor.
Yani uzun lafın kısası
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Hasan kardeşim , teşlekkürler bilgilendirme için.
Karakterleri sildiğimde 2 hesapta da plus yüklü idi.
Toplam 8 adet çar sildim.
Şimdi benim yapmam gereken ;
1 adet özel sürüm paketi almak.
O zaman çarları geri alabileceğim , herhalde.
Anka ya döneceğimden değil.
Orada ki arkadaşlara vereceğim diğer hesapları verdiğim gibi.
Tepe tepe kullansınlar
Karakterleri sildiğimde 2 hesapta da plus yüklü idi.
Toplam 8 adet çar sildim.
Şimdi benim yapmam gereken ;
1 adet özel sürüm paketi almak.
O zaman çarları geri alabileceğim , herhalde.
Anka ya döneceğimden değil.
Orada ki arkadaşlara vereceğim diğer hesapları verdiğim gibi.
Tepe tepe kullansınlar
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Sonunda anlayan 1kısı cıktı..xDKabusxmaster yazdı:"Kurtarılacak karakterler için silinme tarihi 01.09.2010 tarihi ve sonrasıdır. Şu an için önceki tarihli karakterler kurtarılamamaktadır."
Bildiriyi dikkatli okumanızı öneririm.Burada da belirttiği gibi silinen karakterlerin geri alınması sadece 1 Eylül ve sonraki tarihlerde silinen karakterler için geçerlidir.1 Eylül öncesi tarihler için şimdilik karakter kurtarma gibi bir durum yoktur.
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
- Volkanxsavas
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
RedNight yazdı:Karakter kurtarma nedir?
Anaaa ben şimdi telden ikv plus alsam 1aylık alsam.İkv özel sürüm kutu almasam çerım geri gelmezmi saçmalık bu yaw