GENEL AF BAN YEMİŞ ÇHARLARA AF GELMESİNİ İSTİYORUZ !!!
GENEL AF BAN YEMİŞ ÇHARLARA AF GELMESİNİ İSTİYORUZ !!!
BAZEN ELİMİZDE OLMAYAN NEDENLERDEN DOLAYI HERHANGİ BİR KONUDA YORUM YAPARIZ YADA ANİDEN BİR SİNİRLENMEMİZDE ARGOLU YADA KÜFÜRLÜ KONUŞURUZ ARTIK BUNUN OLMAMASINI EN İÇTEN DİLEĞİMLE SÖYLİYORUMÇOĞU ARKADAŞLARIMIN BENİM KANAATİMDEDİR LÜTFEN İLGİLENİN YA YORUM YAZIN YADA BU İŞİ HALLEDİN

Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ
*RoAşK*
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: GENEL AF BAN YEMİŞ ÇHARLARA AF GELMESİNİ İSTİYORUZ !!!
ne qüzel küfüret küfüret qenel af çıksın 
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
BİZ İSTİYORUZ GENEL AFFI 999 GÜN BAN YEDİK ARTIK GM KADROMUZ ÇOK ÇALIŞIYOR OYUNCULARIMIZI DİNLİYOR VE SEVİYOR ONLARIN İŞLERİYLE İLGİLENİYOR BEN ÖYLE TAHMİN EDİYOM BU İŞİDE HALLEDECEKLER

Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ
*RoAşK*
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
yağcılarda inecek war..x5ve yazdı:BİZ İSTİYORUZ GENEL AFFI 999 GÜN BAN YEDİK ARTIK GM KADROMUZ ÇOK ÇALIŞIYOR OYUNCULARIMIZI DİNLİYOR VE SEVİYOR ONLARIN İŞLERİYLE İLGİLENİYOR BEN ÖYLE TAHMİN EDİYOM BU İŞİDE HALLEDECEKLER
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
YAV SUS 2 DAKKA 

*RoAşK*
-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
mitmet yazdı:yağcılarda inecek war..x5ve yazdı:BİZ İSTİYORUZ GENEL AFFI 999 GÜN BAN YEDİK ARTIK GM KADROMUZ ÇOK ÇALIŞIYOR OYUNCULARIMIZI DİNLİYOR VE SEVİYOR ONLARIN İŞLERİYLE İLGİLENİYOR BEN ÖYLE TAHMİN EDİYOM BU İŞİDE HALLEDECEKLER
Aynen katılıyorum. Burası Türkiye Başsavcılığı değil. Küfür et, milleti rezil et sonra gel özür dile. Sizin gibileri ilk önce gidin Allah'tan af dileyin.mitmet yazdı:ne qüzel küfüret küfüret qenel af çıksın
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
siz bimaden çekemiyonuz diye anabacı din iman katın küfürlere sonrada yazın genel afdiye oldu canlarım üstünede bi neskafe yollasınlar başka bi arzunuz 
Kurtbeyi
Aynı dili konuşanlar değil aynı duyguyu paylaşanlar anlaşabilir
Türk esir olmaz Türk korkmaz Türkün düşmanı Türk olmaz
Bu vatan bizim BİZİM kalacak!!!
Yiğitlik ölmedi hala yaşıyor!!
KURTBEYİ
Aynı dili konuşanlar değil aynı duyguyu paylaşanlar anlaşabilir
Türk esir olmaz Türk korkmaz Türkün düşmanı Türk olmaz
Bu vatan bizim BİZİM kalacak!!!
Yiğitlik ölmedi hala yaşıyor!!
KURTBEYİ
Bir kere 999 gün ban cezasını almak da baya marifet istiyor. Çok büyük şeyler yapmış oluyorlar ceza alanlar. Böyle oyunculara af çıkması çok saçma.
- Leqendxkinq
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
mitmet yazdı:ne qüzel küfüret küfüret qenel af çıksın
°±° Lєqєηd кiηq °±°
RoWxLeqeNd
RoWxLeqeNd