YÖNETİM ACİL YARDIM
- Bizeheryertrabzn
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
YÖNETİM ACİL YARDIM
Aynı hesaptaki büyücü karakterime giremiyorum, savaşçı ve şifaya girerken sıkıntı yok büyüde girmeden oyundan düşüyorm sebep? Desteğe yazdım cevap yok, Oyunda GM aradım kimse yok, Plus var oyuna girememek ne kadar tuhaf değil mi?
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Nefer Team
Re: YÖNETİM ACİL YARDIM
DAHA ÖNCE BÖYLE BİR ŞEY KIMSENIN BASINA GELMEMİŞTİR GALİBA.::)
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
-
PrinceofaniL
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Nefer Team
- Bizeheryertrabzn
- İri Fare Avcısı

Dünde birinden aynı konuda klandan şikayet duymuştum ilginç olduğunu bende düşünmüştüm ama benim başıma geleceğini hiç düşünmedim 
hayır en azından bi bilgilendirme msj ı gönderin...
hayır en azından bi bilgilendirme msj ı gönderin...
- Taskopru37
- Cin Avcısı

Şimdi bi konuya değinicem..
Desteğe gönderilen maillerin cevabı vaktinde gelmiyor mu ?
Yönetim bu konuda yetersiz mi ?
Forumda çok konu görüyorum adam şikayetini ve isteğini burdan bildiriyo.. Ve atılan maillere cevap gelmemesi yada ikna edici cevapların olmaması söyleniyor..
Çarınada inş. girebilirsin..
Desteğe gönderilen maillerin cevabı vaktinde gelmiyor mu ?
Yönetim bu konuda yetersiz mi ?
Forumda çok konu görüyorum adam şikayetini ve isteğini burdan bildiriyo.. Ve atılan maillere cevap gelmemesi yada ikna edici cevapların olmaması söyleniyor..
Çarınada inş. girebilirsin..
Taşköprü
İslamcan
Kızılelma
Kızıllelma
BİR AĞAÇ GİBİ TEK ve HÜR, ve BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
İslamcan
Kızılelma
Kızıllelma
BİR AĞAÇ GİBİ TEK ve HÜR, ve BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
-
TurkDragon
- Işık Hanım'ın Elemanı

Eğer karakterinizi seçtikten sonra oyuna sorunsuz giriyorsanız, birkaç dakika sonra düşüyorsanız sorun büyük ihtimal sizdedir.
Eğer aynı hesaptaki diğer karakterlere sorunsuz girip, sadece belli bir karaktere girerken oyun kritik hata veriyorsa, hatayı aldıktan sonra oyundan çıkıp tekrar oyunu açmadan oyunun dizinindeki base klasörü altında olan istanbul_oyun.html dosyasını destek formundan gönderin. Hata veren karakterinizin adını ve yaşadığınız olayı mutlaka ayrıntılı olarak ekleyin.
Not: Eğer gerçekten bir hata tespit edilirse hesabınız incelenmek için bloklanabilir, heycanlanmayın. Bu konuda zaten Destek biriminden ayrıntılı mail alırsınız.
Eğer aynı hesaptaki diğer karakterlere sorunsuz girip, sadece belli bir karaktere girerken oyun kritik hata veriyorsa, hatayı aldıktan sonra oyundan çıkıp tekrar oyunu açmadan oyunun dizinindeki base klasörü altında olan istanbul_oyun.html dosyasını destek formundan gönderin. Hata veren karakterinizin adını ve yaşadığınız olayı mutlaka ayrıntılı olarak ekleyin.
Not: Eğer gerçekten bir hata tespit edilirse hesabınız incelenmek için bloklanabilir, heycanlanmayın. Bu konuda zaten Destek biriminden ayrıntılı mail alırsınız.
- HanedanxBisus
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Meran
Bendede buna benzer bir sorun var. oyuna girdikten kısa bir süre sonra bilgisayarım kasıyor ve kritik hata veriyor. oyunu tekrar acmaya calıştıgımda oyun acılmıyor. reset cektigimde ise sorun cözülüyor ama bi mühted sonra tekrar aynısı oluyor. bunun icin ne yapmam gerekir oyunun dosyasında bir bozuklukmu var yoksa benim bilgisayardamı bir sorun var
RiSuS DieAnotherDay
HANEDAN
HANEDAN