Asixbüyücü ULTRALOVEFİST Asixrüzgar ]Asimiyim
^^NEDEN 5,ÇAR ACILIPTA BETA OLMASIN ?
- Asimiyim87
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
^^NEDEN 5,ÇAR ACILIPTA BETA OLMASIN ?
Öncelikle herkese slmlar sevgili yöneticiler sizden bir ricam olucak bir hesapta 4 çar açabiliyoruz . 5'inci bir çar daha açılsa fenamı olurdu? Hatta bu çar beta olsa tamam nasıl olur diceksiniz malum herkeste beta çar var olmayanlarda keşke önceden açsaydık fln diyorlar en azından bir hesapta 4 adet 49 lvl çar varsa 5,bir çar ve beta olsa iyi olmazmı sadece bir kerelik açma hakkı olsa büyük harfte şart değil küçükte olsa olur tümü . Gelelim 2,konumuza kasalarımız 2 bölüm ve çok geniş güzelde birde çantalarımız genişlese buna çözüm bulun sayın yöneticiler mesela 2 takım esyamızı koyunca çanta doluyor kasılmıyor 2, bir bölüm olmasının kimseye zararı olmaz değilmi ? Şu üretimler maden toplama puanlarınıda yazıcaktım bir ara aklımdaydı siz konuyu başlatmısınız kalbim temizmiş
Şimdikten teşekkürler sayın yöneticiler sevgili arkadaşlar . . .
- Asimiyim87
- Salgın Koruyucusu

Re: ^^NEDEN 5,ÇAR ACILIPTA BETA OLMASIN ?
konuya duyarsız olmayın en azından fikrime saygı duyun ve bir yorumu çok görmeyin olumlu yada olumsuz .
- patiklipenguen
- Işık Hanım'ın Elemanı

Beta dönemlerinin güzelliği karakter isimlerinin büyüklü küçüklü olmasından ziyade, o dönem oyunun oyun olduğunun farkında olanların varlığı ve onların kişilikleriydi. Konuyla bunun ne alakası var dersen ben de bilmiyorum
Benim kullandığım karakterlerde standart isim diziliminde keşke farklı açsaymışım diye düşünmedim ama. Zaten karakterinizin adının duruşu oyunda bişeye etki etmez, önemli olan kullananın duruşudur. Bırakın o dönemi yaşamışların bir ayrıcalığı olarak kalsın.
Patiklipenguen
- Asimiyim87
- Salgın Koruyucusu

sana saygı duyuyorum evet nerde o eskiler haklısın benimde betam var fakat herkes soruor başka varmı fln yani açılsa fenamı olur 1tane 
patiklipenguen yazdı:Beta dönemlerinin güzelliği karakter isimlerinin büyüklü küçüklü olmasından ziyade, o dönem oyunun oyun olduğunun farkında olanların varlığı ve onların kişilikleriydi. Konuyla bunun ne alakası var dersen ben de bilmiyorumBenim kullandığım karakterlerde standart isim diziliminde keşke farklı açsaymışım diye düşünmedim ama. Zaten karakterinizin adının duruşu oyunda bişeye etki etmez, önemli olan kullananın duruşudur. Bırakın o dönemi yaşamışların bir ayrıcalığı olarak kalsın.
Çok güzel bir konuya değinmişsin kardeşim Beta İsmi Olup da Sana bir + kazandırmıyor düz isim olsun duruşun olsun yeterlidir bak ozaman bütün beta çarlardan üstün olursun
- seagle
- Meteor Kaşifi

- Lonca: Sentinus
O dönemi bende yaşadım xXxKINGxXx di büyük efsaneydi ettesi gün giremedim çarımaörendim ki mynet üyeliği oyundaki çarımı silömişler hergün birini kesiodum XD şimdi imzamdaki o çarlarım druo ...gitmez işşallah ... kıngıda ekliyim sığarsa
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
- azizcan
- Teşkilat Neferi

- Klan: Arzın Çocukları
Beta ÇArım olmasın ama Beta dönemindeki kişiler ve beta zamanındaki zevki tekrar alalım. Benım tek isteğim bu