Silinen Karakterler Geliyor,Üretim ve Toplama Sıfırlanıyor

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
DigitalKumSaati
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Re: Silinen Karakterler Geliyor,Üretim ve Toplama Sıfırlanıyor

Mesaj gönderen DigitalKumSaati »

kurtarmak istediğiniz karakterinizin adı kullanılıyorsa mecburen isim seçme hakkı veriliyor.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
Kullanıcı avatarı
MoziLLa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen MoziLLa »

RedNight yazdı:kurtarmak istediğiniz karakterinizin adı kullanılıyorsa mecburen isim seçme hakkı veriliyor.
Tamam denerim o zaman :)
MePoDer Üyesi :arrow: Ayık Olun ;)
______ ;) MoZiLLa ;)______
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

MoziLLa yazdı:Peki ben çarımın ismini beğenmiyorsam yine ismimden örnek vereyim. Diyerim çarımın ismi mozilla sildim çarımı Mozilla diye başka bir çar açtım. Kurtarmak istiyorum çarımı. Çarımın ismini İnternetExplorer olarak geri alabilirmiyim yani bunu avantaj olarak kullanmamız yasak mıdır ?
Bu iş şu şekilde mantıklı olabilir diyelim ben qwertyx loncasındayım ve loncadan çıktım. Çarımı silsem aynı isimde bir çar açsam ve silinen 49 çarımı Kesinlikle istediğim isimle getirebilirmiyim(kastettiğim büyük küçük harf değil yani eski adına yakın olmak gibi bir zorunluluğu varmmı ?
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
xTANIMSIZx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen xTANIMSIZx »

Tmm güzel her şeyi anladım ama ister istemez insanın aklına yeni sorular geliyor. : )
Şimdi ben yaklaşık iki hafta önce bir anlık sinirler karakterlerimin alayını sildim.
Benim iki farklı hesabım vardı. Bunların birinde plus paket vardı ama diğer üyeliğimde yoktu.
Şimdi benim plus olmayan üyeliğimde sildiğim karakterim hiç bir şekilde geri dönemezmi yoksa dönebilirde şuan için böyle bir ayrıcalık tanınmıyormu?
TANIMSIZ - UNJUST
Resim

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

xTANIMSIZx yazdı:Tmm güzel her şeyi anladım ama ister istemez insanın aklına yeni sorular geliyor. : )
Şimdi ben yaklaşık iki hafta önce bir anlık sinirler karakterlerimin alayını sildim.
Benim iki farklı hesabım vardı. Bunların birinde plus paket vardı ama diğer üyeliğimde yoktu.
Şimdi benim plus olmayan üyeliğimde sildiğim karakterim hiç bir şekilde geri dönemezmi yoksa dönebilirde şuan için böyle bir ayrıcalık tanınmıyormu?
01.09.2010 tarihinden sonra sildiğin tüm +plus paket sahibi hesaplarında bulunan silinmiş olan karakterlerini geri getirebilme hakkı verilmiş zaten, yukarıda okuyabilirsin.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
TurkDragon
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen TurkDragon »

Arkadaşlar bir konu yanlış anlaşılmış sanırım. Eğer sildiğiniz karakterde aynı ismi bir başkası veya siz aldıysanız ve eski karakterinizi geri getirmek istiyorsanız, NORMAL OYUNDA GEÇERLİ OLAN İSİM KURALLARINA UYGUN bir isim seçmek zorundasınız.

Örneğin;

"Kasaba" adında bir karakteriniz var. Bunu sildiniz ve aynı isimde yeni bir karakter oluşturdunuz. Sildiğiniz karakteri geri isteyeceksiniz, fakat zaten bu isimde yeni bir karakter oluşturdunuz. Bu durumda sildiğiniz karakterin adının "KaSaBA" olarak değiştirilmesini talep edemezsiniz. İsim kurallarına uygun olarak "Kasabax" veya "Kasabalı" tarzında isimler ile değiştirilmesini talep edebilirsiniz.

Ekleme: Seçeceğiniz yeni adın kurallara uygun olmasının yanında, sunucuda olmayan bir isim de seçmeniz gerekecektir. Bunun için yeni bir hesapta isim denemeleri yapabilirsiniz. Fakat karar kıldığınız ismi, deneme yaptığınız hesaptan mutlaka silmelisiniz. Aksi taktirde yeni talep ettiğiniz isim de, sunucuda var olduğundan karakterinizi geri alma işleminiz gecikecektir.
Kullanıcı avatarı
Suskunjackal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Suskunjackal »

TurkDragon yazdı:Arkadaşlar bir konu yanlış anlaşılmış sanırım. Eğer sildiğiniz karakterde aynı ismi bir başkası veya siz aldıysanız ve eski karakterinizi geri getirmek istiyorsanız, NORMAL OYUNDA GEÇERLİ OLAN İSİM KURALLARINA UYGUN bir isim seçmek zorundasınız.

Örneğin;

"Kasaba" adında bir karakteriniz var. Bunu sildiniz ve aynı isimde yeni bir karakter oluşturdunuz. Sildiğiniz karakteri geri isteyeceksiniz, fakat zaten bu isimde yeni bir karakter oluşturdunuz. Bu durumda sildiğiniz karakterin adının "KaSaBA" olarak değiştirilmesini talep edemezsiniz. İsim kurallarına uygun olarak "Kasabax" veya "Kasabalı" tarzında isimler ile değiştirilmesini talep edebilirsiniz.

Ekleme: Seçeceğiniz yeni adın kurallara uygun olmasının yanında, sunucuda olmayan bir isim de seçmeniz gerekecektir. Bunun için yeni bir hesapta isim denemeleri yapabilirsiniz. Fakat karar kıldığınız ismi, deneme yaptığınız hesaptan mutlaka silmelisiniz. Aksi taktirde yeni talep ettiğiniz isim de, sunucuda var olduğundan karakterinizi geri alma işleminiz gecikecektir.

Pekı bunu bilerek yani karekterımın ısmını sevmıyorum yada yanlış bir harf kullandım mesela o adı değiştirmek için o karekteri bilerek silip sonra 1 lvl aynı ısımde çar acıp diğer karekterimi geri kurtarmam yasak mı ?
Kullanıcı avatarı
MaNiaCjndII
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen MaNiaCjndII »

Birileri bizlere teşekkürlerini sunmuş sanırım.Şahsım adına teşekkür etmeyi kendime borç bilir ve yönetimin ilgisinden dolayı charlarımı geri alıp oyuna yeniden döneceğim. Saygılarımla

MaNiaCjnd,MaNiaCjndII,Exorcistjnd,Balgam [ şimdi silik olsalarda Herşeyin görünmeyen bir yüzü vardır ve elbet birgün kendini belli eder o da bugündür :))) ]
MaNiaCjnd,MaNiaCjndII,DyBMaNiaC.
GöLGe HaRaMiLeRi
Resim
S te elém álltál,s aztmondtad van valaki.Nem hittem el hogy vége,nem hittem el hogy elmész
Kullanıcı avatarı
BLackGezz0
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Yeniçeri Loncası

Mesaj gönderen BLackGezz0 »

BLackGezz0 yazdı:
BLackGezz0 yazdı:Silinen karakterleri geri almak için belirli bi tarih varmıdır ? Mesela 2009 yılından sonraki silinen karakterler alınabilir gibi. Bu konuda yetkili kişilere sorduğumda hiçbirinden net yanıt almış değilim. Yetkili tagında bi kişi yanıtlarsa sevinirim.
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco

Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..

SOKRAT ST
kotuxruya
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen kotuxruya »

Bi insan hesabını yanlışlıkla nasıl siler şaşarım buna . Ayrıca bir insan hesabını nasıl çaldırır bunada şaşarım . Peki bu işlemlere gerek varmıydı ? Hayır !!! Oyun açılış ekranına bir şifre bölümü ekleyerek karakter silme tuşuna bastıgımda o şifreyi benden istese daha kolay olmazmıydı ? O zaman kutu satılmazmıydı ? Benim toplama puanlarım oyuna ilk başladıgımda acemi oldugumdan hep dagınıktır senelerce sıfırlansın dedik kimse takmadı mecburen hepimiz yeni yeni karakterler kastık bizim suçumuz neydi ? Ha degiştirirmiyim asla :) Kutucu arkadaşlara hayırlı olsun ne diyelim gönül isterdiki oyun içerisine eklenmiş çeşitli özellikler satılmasın .

“Eski Duyurular” sayfasına dön