NEDEN NORMAL PLUS DEĞİL !!!
NEDEN NORMAL PLUS DEĞİL !!!
Yazıklar lsun ki okadar plus alıyruz silinen carımı bile alamayacagım PEKİ NEDEN...kUTUM YOKK
Re: NEDEN NORMAL PLUS DEĞİL !!!
Yok kardeş aşağıda gördüğün gibi normal 1 veya 3 aylık plus paketin olursa geri döndürebilirsin. Yani illaki plus paketin olması gerek. İster cepten E-pin alarak, ister Paket alarak fark etmez.kalkan yazdı:Yazıklar lsun ki okadar plus alıyruz silinen carımı bile alamayacagım PEKİ NEDEN...kUTUM YOKK
Karakter kurtarma nedir?
Herhangi bir nedenle hesaptan silinen karakterlerin, tamamen silinmeyip arka planda saklanması diyebiliriz. Karakterin saklanması için, karakter silindiğinde üyeliğiniz Plus Paket aboneliğine sahip olmalıdır. Her hangi bir Plus Paket aboneliği yeterlidir (1 aylık 3 aylık ). Aksi takdirde, karakteriniz silindiğinde üyeliğinizde Plus Paket yüklü değilse karakteriniz eskiden olduğu gibi direk olarak silinecektir.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
kİLİT Sanırım Değiştirdiler yazıyı 
- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
karakterimizin arka planda; yani silinse dahi korunması ancak herhangi bir plus paket ile mümkündür. silinen ve arka planda saklı kalan karakterin iadesinin talebi aşamasında İKV Özel Sürüm Kutu istenmektedir.
Karakter kurtarma nedir?
Herhangi bir nedenle hesaptan silinen karakterlerin, tamamen silinmeyip arka planda saklanması diyebiliriz. Karakterin saklanması için, karakter silindiğinde üyeliğiniz Plus Paket aboneliğine sahip olmalıdır. Her hangi bir Plus Paket aboneliği yeterlidir (1 aylık 3 aylık ). Aksi takdirde, karakteriniz silindiğinde üyeliğinizde Plus Paket yüklü değilse karakteriniz eskiden olduğu gibi direk olarak silinecektir.
Eğer karakteriniz silindiğinde üyeliğinizde Plus Paket yüklü ise bu karakterin kurtarılmasını bizden talep edebilirsiniz. Silinmiş karakterin kurtarılıp tekrar üyeliğinize iade edilmesi talebinde bulunabilmek için ise, o üyelikte herhangi bir zamanda yüklenmiş en az bir İKV Özel Sürüm Kutu olmalıdır.
Bu koşulların var olma nedeni ise; bu zorlu işlemlerin kötüye kullanılmasını engellemek ve gerçekten oyunu her anlamda destekleyen oyuncularımıza teşekkür ederek onlara bir ayrıcalık sunmak istememizdir.
Karakter kurtarma nedir?
Eğer karakteriniz silindiğinde üyeliğinizde Plus Paket yüklü ise bu karakterin kurtarılmasını bizden talep edebilirsiniz. Silinmiş karakterin kurtarılıp tekrar üyeliğinize iade edilmesi talebinde bulunabilmek için ise, o üyelikte herhangi bir zamanda yüklenmiş en az bir İKV Özel Sürüm Kutu olmalıdır.
Bu koşulların var olma nedeni ise; bu zorlu işlemlerin kötüye kullanılmasını engellemek ve gerçekten oyunu her anlamda destekleyen oyuncularımıza teşekkür ederek onlara bir ayrıcalık sunmak istememizdir.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
- trapzone1
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
yazıklar olsun nadıde ceket uretım malzemelerını topladım uretemıycem neden Kutum yok Lanet oLsun yönetim eski günleri özlüyorum
eski biR dost < IITRABZONLUII >
- KankaXzeus
Merhabalar ;
Bir Bknz : viewtopic.php?f=46&t=39758
Bir Bknz : viewtopic.php?f=46&t=39758