İçerik silindi.
viewtopic.php?f=46&t=39559
İlgili konudan devam edebilirsiniz. Bu güncelleme hakkında bir konumuz mevcut.
[GM]Erdoğan
karakter geri getirme ve toplama,üretim haksızlığı
karakter geri getirme ve toplama,üretim haksızlığı
Skytech
SkyTecHII
Suntech
SkyTecHII
Suntech
Re: karakter geri getirme ve toplama,üretim haksızlığı
1 kutu değil 1 plus oda senin aldığın epini sadece kendin bilebilirsin 
''Üretim ve Toplama Puanlarının Sıfırlanması
Üretim ve toplama puanlarının da sıfırlanabilmesi oyunumuzun ilk sürümünden bu yana oyuncularımızın istediği bir özelliktir. Bu özellik artık sizler için hayata geçirilmiştir. Bu ayrıcalığı da İKV Özel Sürüm Kutu almış oyuncularımıza bir teşekkür olarak sadece onların faydalanabileceği şekilde hazırlamış bulunmaktayız.''
Alıntıdır .
iyi okumamışsın herhalde.
Üretim ve toplama puanlarının da sıfırlanabilmesi oyunumuzun ilk sürümünden bu yana oyuncularımızın istediği bir özelliktir. Bu özellik artık sizler için hayata geçirilmiştir. Bu ayrıcalığı da İKV Özel Sürüm Kutu almış oyuncularımıza bir teşekkür olarak sadece onların faydalanabileceği şekilde hazırlamış bulunmaktayız.''
Alıntıdır .
iyi okumamışsın herhalde.
Skytech
SkyTecHII
Suntech
SkyTecHII
Suntech
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Bu ayrıcalıgı bende halen anlamış değilim tepemin tası atmış durumda..
o plusların parası kime gidiyo yahu biz ne diye alıyoruz onu bunu bi analtsalar tamam bize niye bi teşekkür yok biz 2. sınıf oyuncumuyuz nedir bu ?
o plusların parası kime gidiyo yahu biz ne diye alıyoruz onu bunu bi analtsalar tamam bize niye bi teşekkür yok biz 2. sınıf oyuncumuyuz nedir bu ?

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
mesela hiç plus almayıp onca şeyden yararlanmasını bekliyemeyiz ama bize
karakter silindiginde plus lı olman lazım yok
1 kutu alman lazım gibi gereksiz yaklaşım olmaması lazım ben oyunu zevk için oynamanın yanında gelişmesi için katkıd bulunmusum
karakter silindiginde plus lı olman lazım yok
1 kutu alman lazım gibi gereksiz yaklaşım olmaması lazım ben oyunu zevk için oynamanın yanında gelişmesi için katkıd bulunmusum
Skytech
SkyTecHII
Suntech
SkyTecHII
Suntech
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Tılsım
Yahu ben 2 yıldır plus alıyorum gerek mynet gerek ttnet..
24 x 12 =288 gibi bi mevla çıkıyo
Ben o kadar katkıda bulunmuşum bunlardan yarlanamıycam halende ödemeye devam ediyorum bi kaç ay önce çıkmış kıçı kırık pakete 20 tl verip alan bi oyuncu benden üstünmü olucak bu nasıl bi mantıkdır sorarım size
24 x 12 =288 gibi bi mevla çıkıyo
Ben o kadar katkıda bulunmuşum bunlardan yarlanamıycam halende ödemeye devam ediyorum bi kaç ay önce çıkmış kıçı kırık pakete 20 tl verip alan bi oyuncu benden üstünmü olucak bu nasıl bi mantıkdır sorarım size

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
Sanki çok matah biRşeymiş bu oyunDa . konusuyorLar sacma Sapan yeniLik getiriyorLar ama getiRdikLerin yeniLiklrin hepsi dogru dürüst degl . Buda ikv nin ne kadaR düştügünü gösterioR. sen bu oyuna o akdaR plus aL para ver . İTin biri geLsin çaRı siLsin Sonra geri aLmak için özel sürüm Kutusu aL oh ! ne aLa memleket .
Gulasor

€min .. !
BeLaX .

€min .. !
BeLaX .
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
sen qerekli önlemleri alırsan eqer o it çarını silmeyi bırak çarınla aynı sunucuda bile bulunamazByjuzzky yazdı:Sanki çok matah biRşeymiş bu oyunDa . konusuyorLar sacma Sapan yeniLik getiriyorLar ama getiRdikLerin yeniLiklrin hepsi dogru dürüst degl . Buda ikv nin ne kadaR düştügünü gösterioR. sen bu oyuna o akdaR plus aL para ver . İTin biri geLsin çaRı siLsin Sonra geri aLmak için özel sürüm Kutusu aL oh ! ne aLa memleket .
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!