Anlamamk için halen zorluyosun dimi kendini ?Selinay yazdı:Oyunun ilk sürümünden itibaren dile gelen sorunu yöneticilerimiz çözmüş .. Bizim için üretim /toplama ve yarından itibaren çarları geri alabilme imkanı sağlamış.. Bu siten Sadece kutu almayacaksınız diyemi !! D&r 'de al bir kutu devam et..![]()
Hem bu sistem gelmiş.. İleriye yakın sürelerde Plussuz üyelerimizde kullabilir... Sonuçta bu özellik güncelleme oyuna girecek.. Şimlik silinen çarları Plus pakete sahip olanlarda işleme koyacaklar. Herşey zamanla .. Bekledik bekledik ve sonuçta yöneticiler yaptı.
Teskkürler ikv ,, Tesekkürler anlayıssız bilincsiz ikv oyuncuları... :twisted:
Alıcak yer yok arkadaş tüm kyölere bile dağıtsın sonra desin alan oyunculara teşekkürler sadece şehir otamına değil..
Benim bu oyuna başlattıgım arkadaş sayısının haddi hesabı yok gerektiiğinde onlarada plusu ben aldım öğrenci olmama rağmen kendi verdiğimin paranında haddi hesabı yok !!
Ben kutu içindeğil mantıksızlıga çözüm arıyorum
Karakter kurtarmada kural olabilir ama yetenek sıfırlama gibi bi makine için bu ne demek ya ?
Yeni gelenle eskilerin bi ayıralıgı gibi bişey kalmadı al kutu devam et ne kadar basit dimi o plusları boşuna aldım ya ben..
Ayrımcalıgın başladıgı yerde istikrar biter ben bu kadar diyorum zorla beyninize sokamam bunu anlamak siteyen analr