Royalxbaronda karakter silimine mağruz kalan bir arkadaşımızdı ve desteğe attığı mesaj olumlu gelmesi karşılığında yarın güncellemeden sonra büyük ihtimal oyuna dönebilecek,Royal loncası olarak kardeşimizin geri dönmesi bizi çok mutlu etti umarım tanıdığı arkadaşlarınıda mutlu edecektir,haydi selametle.İnşallah yarın aramızdasın. ADEM
Royalxbaron gerimi dönüyor ?
- Ayazkalpli
- İskele Babası
- Klan: Lodos
Royalxbaron gerimi dönüyor ?
Evet arkadaşlar bildiğiniz gibi yarın ki güncellemeden sonra silinmiş karakterler,üretim ve toplamalar geri alınabilecek.
Royalxbaronda karakter silimine mağruz kalan bir arkadaşımızdı ve desteğe attığı mesaj olumlu gelmesi karşılığında yarın güncellemeden sonra büyük ihtimal oyuna dönebilecek,Royal loncası olarak kardeşimizin geri dönmesi bizi çok mutlu etti umarım tanıdığı arkadaşlarınıda mutlu edecektir,haydi selametle.İnşallah yarın aramızdasın. ADEM
İnanmak başarmanın yarısıdır.

- Eflatun
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Royalxbaron gerimi dönüyor ?
Bu adam mı dönüyor:
[/i][/b]Ixxreisxxl yazdı:Berk EmirBerkKorkmaz adlı forum hesabından niye yazmıyorsun yoksa süresiz kapatıldı mı zuahahahahahahahahahah :lol: şuan güldüğüm kadar hiç gülmemiştim çocuk forum hesabı kapatıldı diye oyunu bırakıyorBb
Tskxdxebkk
Tskxkxtatanga
Tskxhxtatanga
Tskxkxtatanga
Tskxhxtatanga
- Ayazkalpli
- İskele Babası
- Eflatun
- FareAdam Düşmanı
İyi hayırlı olsun...Ayazkalpli yazdı:Evet o arkadaşım bi mahsurumu var ?
Tskxdxebkk
Tskxkxtatanga
Tskxhxtatanga
Tskxkxtatanga
Tskxhxtatanga
Sazan balıkları karakterlerini aldı an balık tutma mevsiminin geldiğini anladım berkEflatun yazdı:Bu adam mı dönüyor:
[/i][/b]Ixxreisxxl yazdı:Berk EmirBerkKorkmaz adlı forum hesabından niye yazmıyorsun yoksa süresiz kapatıldı mı zuahahahahahahahahahah :lol: şuan güldüğüm kadar hiç gülmemiştim çocuk forum hesabı kapatıldı diye oyunu bırakıyorBb
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
- Eflatun
- FareAdam Düşmanı
Benim oltaya 4 mevsim takılıyor onlar Olci...Kable yazdı:Sazan balıkları oyuna başladımı balık tutma mevsiminin geldiğini anladım berkEflatun yazdı:Bu adam mı dönüyor:
![]()
Tskxdxebkk
Tskxkxtatanga
Tskxhxtatanga
Tskxkxtatanga
Tskxhxtatanga
- Ayazkalpli
- İskele Babası
Beyler konuyu mahfetmeyin yine adam gibi doğru dürüst şeyler yazın şuraya.

Hayırlısı olsun.Maksadım eğlenmekti .Ama sözlerim gerçeği yansıtır.Bir insan bunu söylerse siz(sen) karakterini geri verirmisin?(Taraflı düşünme)
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
- Ayazkalpli
- İskele Babası
Emek hırsızlığı yapmak hoşuma gidiyorsa senin gibi olabilirim ama bende akıl var arkadaşım kimsenin bişeyinde gözüm yok seninde olmasın sadece anana-babana küfür yersin 

- Eflatun
- FareAdam Düşmanı
Olcay ve emek hırsızlığı mı?Ayazkalpli yazdı:Emek hırsızlığı yapmak hoşuma gidiyorsa senin gibi olabilirim ama bende akıl var arkadaşım kimsenin bişeyinde gözüm yok seninde olmasın sadece anana-babana küfür yersin
İşleme dönüştürürsek şöyle olur...
Olcay=Emek Hırsızı => Olcay=Sen
Fakat bildiğimiz üzere Olcay≠Sen => Olcay≠Emek Hırsızı...
Kolay gele...
Anaya babaya küfretmeyi çok seviyorsun galiba...
Demek ki adam değilsin...
Tskxdxebkk
Tskxkxtatanga
Tskxhxtatanga
Tskxkxtatanga
Tskxhxtatanga