Silinen Karakterler Geliyor,Üretim ve Toplama Sıfırlanıyor

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Lodos

Re: Silinen Karakterler Geliyor,Üretim ve Toplama Sıfırlanıyor

Mesaj gönderen Rescuer »

DehrayN yazdı:
Rescuer yazdı:
DehrayN yazdı:
Lathander yazdı:
bloodxknow yazdı:Ne diyeyim Size İKV Camiası yazıkLar oLsun 3 Tane SaheseRLi Carım bLokLandı Ztn 1 İnide yanLısLıkLa siLdim EceLLi Savaşçım vaRDı Onu aLabiLme Sansım vaR Diye qiRmiştim Ama Siz Kutu iÇin Yapmadıqınızı bıRakmadınız Ne diyeyim pLusım vaRdı O Carda Ancak iLLa Kutu Lazımmıs YzıkLar oLsun Para iÇin Herşey yapyıoRsunuz Yaf xS
Karakteriniz silindiğinde, tamamen silinmemesi ve hafızada kalması için Plus paket olması yeterlidir. Silinen karakterin hafıza da kalması için kutu olmasına gerek yoktur.

Kutu; Karakterinizi kurtarmak isterseniz gerekecektir. Yani dilerseniz kutu alarak karakterinize tekrar kavuşabilirsiniz.

Sizler için hazırladığımız açıklama metinlerini lütfen dikkatli okuyunuz.

İyi forumlar.
LathanderKutu veya Plus ne fark eder? Sonucta PLUS paketi öylede böylede alıyoruz Önemli olan plus olmak değil mi ? şimdi karakterimi kurtarmak için illa sizin dediğiniz o ikv kutusundan mı alacağım ? ne fark eder ha mobil ödeme ile almışım ha üyelikaldan sonucta plus olmak yeterli olmalıdır bence + madem bir hizmet sunuyorsunuz ayrım yapmadan verin hizmeti yok plus paket kullanıcıları karakteleri sistemden tam olarak silinmiyor falan gibisinden cocuk mu kandırıyorsunuz ?düpedüz soygun bu ya İKV sürüm kutusu alırsın yada Karakterlerine VEDA edersiniz diyorsunuz resmen ya YAZIK !
Oyunun gittikçe maddiyata dayanmaya başlaması kötü bir durum katılıyorum fakat taktir edersiniz ki bazı şeyler için para gerek. Sobee çalışanları karnını neyle doyurur düşünen var mı ? Yoksa düşünmeye başlasınlar ay başını iple çektikleri zamanları...
Hiçbir şey -hele ki şu dünyada- güzel hatrınız için size verilmiyor yapılan tüm yenilikler yeni bir harcama gerektiriyor. Kutu almak neden gereksin diyorsun, düpedüz soygun diyorsun eğer bu bir soygunsa neden normalde 30 TL'ye aldığın bir paketi 20 TL'ye satıyorlar ?
Gereksiz sinirlere kapılıp, gereksiz çıkışlar yapmanın bir amacı yok; lafınızı söylemeden önce doğruluğunu bir kere de kendiniz düşünün.
Eğer senin dediğin zihniyete göre hareket edilirse Plus paket ayrıcalığının da ortadan kalkması gerekir, bazı işler için (başarı için de diyebiliriz) bedel ödemek gerekir, eğer kutu alamam diyen varsa dikkat etsin ve karakterini silmesin diyorum.
Son olarak kutu alınmasının İKV'ye faydaları oyun içinde dahi defalarca sarı renkli kanaldan duyuruluyor, okumanızı tavsiye ediyorum.

İyi forumlar...
Arkadaşım ben zaten Plus paketimi Özel sürüm kutusu olarak değil Mobil ödeme sistemi ile alıyorum (3 yıldan beride plus paket kullanırım)... Yakın cevremde özel sürüm kutusu satan yok neden illede özel sürüm kutusu istiyorlar ben zaten plus paket kullanıyorum anladın mı ?
Destek ekibine 5 dakika içinde bu durumla ilgili bir mesaj yollayacağım. Ancak kutu hakkında bu denli sert yorumlar yapılmasına karşıyım. İKV Özel Sürüm Kutusu oyuncular için bir avantajdır, dezavantaj değildir ve faydalanabildiğiniz kadar çok faydalanmalısınız (faydalanmalıyız).

Bu fikrimle inşallah yakında kutuya ulaşamayan kalmayacak...

İyi forumlar...
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
Thefat
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Thefat »

DehrayN yazdı:
Kurtlarxjunior yazdı:Ben böyle bi saçmalık görmedim görememde heralde bu ne yahu..
Plusumuzu alıyoruz takır takırda yatırıyoruz burda kutu alabilecegim bişey yok yoksa daha fazla apra ödemeye gönüllü değilim ben..
Şu kutu yerine sadece plus olsa ne olur söylesene bana ne olur yani neymiş teşekkürmüş aldıgımız plusun parası senin cebine gitmiyomu o zaman paketleri köylerin bakkalrrına dahi dağıtın her tarafda olsunda sonra de bana özel kutu alana teşekkür ederiz..
Şu saaten sonra plus paketide iptal ediyorum bu nedir ya böyle bi saçmalık olamaz biz bekliyoruz üretim puanları tekrar yenilensin o akdar destege mesaj atıyım sıkıştırıyım gelsin özel kutu alana teşekkürmüş..
Şunu sadece plus paket yapsanız ne olur yani bi yerinizmi incinir gece rüyanızamı girer o para sizin cebinize girmiomu nankörlükten başka bişey değil sadece yazıklar olsun sadece böyle yönetimede yazıklar olsun kendi kendinize oyunun sonunu getiriyosunuz özel kutu alanalrın ayrıcalıgı ne mantıksız düşünüyosunuz plus paketle aynı şey değilmi illaki onumu almamız lazım bu ne saçmalıktır...
Söylediklerinin harfi harfine katılıyorum destekliyorum.Zaten mobil ödeme ile plus alıyorum. Yakın çevremde sürüm kutusu satan yok çok mantıksız hareket ediyorlar..
Size aynen katılıyorum mobil ödemeyle alsak ne farkeder özel kutu alsak ne farkeder.. Aksine normal alınca maddi açıdan onlar için daha karlı oluyor
Kullanıcı avatarı
DehrayN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen DehrayN »

10 sayısına 11-1=10 olarakda ulaşabiliriz 9+1=10 olarakta değil mi ? elbette ikv özel sürüm kutusu avatanjlı buna sonuna kadar katılıyorum ama benim ikv özel sürüm kutuyu bulmak için Anad. yakasını gezmem gerekiyor ama ben mobil ödeme sistemi ile alıyorum sonuçta değişen bişey yok neden illede sürüm kutusu almak için milleti zorluyorlar bunu anlamadım ben..
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

DehrayN yazdı:10 sayısına 11-1=10 olarakda ulaşabiliriz 9+1=10 olarakta değil mi ? elbette ikv özel sürüm kutusu avatanjlı buna sonuna kadar katılıyorum ama benim ikv özel sürüm kutuyu bulmak için Anad. yakasını gezmem gerekiyor ama ben mobil ödeme sistemi ile alıyorum sonuçta değişen bişey yok neden illede sürüm kutusu almak için milleti zorluyorlar bunu anlamadım ben..
Kutu sayesinde başka bir oyun için rafları dolaşan bir kişi İKV'yi görerek aynı zamanda İKV'ye başlayabilir. Neden kutu almak için zorluyorlar ? Zorlama yok (: Ancak bu kutuların üretimi için de taktir edersiniz ki bir miktar harcama yapıldı, kutuların elde kalması zarar olarak geri dönüş yapacaktır ancak;
Bu konu kutular hakkında konuşulacak konu değildir. Lütfen kutu konusu daha fazla uzamadan kapatalım.

İyi forumlar...
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
sahinx60
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen sahinx60 »

Helal olsun sana helal olsun :) ortalığı ikv oyuncuların alıksları ve tezauratlari inletiyor :D
Sahinx
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

Bu konudaki tepkileri anlamakla beraber bazı noktalardaki eksik bilgleri gidermek istiyorum.

Silinen karakterin geri gelmesi bizler için sadece sistemin yaratılması ile bitmiyor. Sizden gelen bildirimler yine ayrı bir iş planı ile değerlendirilmektedir. Bu da ayrı bir iş yükü demektir. Bu sistemin gelişi güzel kullanılmaması için bazı şartların konulması kaçınılmazdı. Bizim de aklımıza ilk gelen (ki bu cümlelerim kutunun diğer Plus Paketlerden farkını soran arkadaşlara hitabendir) yıllarca Wow Pes Fifa oyunlarının yer aldığı o mağzalaralara İKV'yi taşıyan, İKV'ye sadece satış olarak değil tanıtım olarak maddi gelirden çok daha önemli olan manevi kazanç sağlayan İKV Özel Sürüm Kutusu'ndan başka bir şey olamazdı. Eğer bizim bu kararımızı maddiyatla ilişkilendiren oyuncularımız varsa normal 3 aylık plus paket ile İKV Özel Sürüm Kutu'nun fiyatlarını yanyana koyup tekrar düşünmelidir.

Bu noktada İKV Özel Sürüm Kutu'ya ulaşma imkanı zayıf olan oyuncularımız için alternatif kanalların sağlanması için elimizden geleni yapacağız. Şu an www.uyelikal.com'dan İKV Özel Sürüm Kutu için sipariş verebilirsiniz.

İyi forumlar.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kullanıcı avatarı
BLackGezz0
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Yeniçeri Loncası

Mesaj gönderen BLackGezz0 »

Silinen karakterleri geri almak için belirli bi tarih varmıdır ? Mesela 2009 yılından sonraki silinen karakterler alınabilir gibi. Bu konuda yetkili kişilere sorduğumda hiçbirinden net yanıt almış değilim. Yetkili tagında bi kişi yanıtlarsa sevinirim.
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco

Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..

SOKRAT ST
Kullanıcı avatarı
sahinx60
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen sahinx60 »

Nocomment yazdı:Merhaba İKV,

Sizlerin de seveceğini umduğumuz iki güncellemeyi tamamlamış bulunuyoruz. Bu ön duyurudan sonra yarından itibaren bu iki özelliği kullanabilir olacaksınız.

Günler, haftalar, aylar hatta yıllar boyu emek verdiğiniz karakterlerinizin bir anlık dikkatsizlik nedeni ile kaybolup gitmesini artık önleyebileceksiniz. Üstelik bu hizmet geriye dönük olarak bir aylığına çalışabilmektedir. Koşullu bir destek hizmeti olarak sunulacak bu hizmetin detayları aşağıda paylaşılmıştır.

Karakter kurtarma nedir?

Herhangi bir nedenle hesaptan silinen karakterlerin, tamamen silinmeyip arka planda saklanması diyebiliriz. Karakterin saklanması için, karakter silindiğinde üyeliğiniz Plus Paket aboneliğine sahip olmalıdır. Her hangi bir Plus Paket aboneliği yeterlidir (1 aylık 3 aylık ). Aksi takdirde, karakteriniz silindiğinde üyeliğinizde Plus Paket yüklü değilse karakteriniz eskiden olduğu gibi direk olarak silinecektir.
Eğer karakteriniz silindiğinde üyeliğinizde Plus Paket yüklü ise bu karakterin kurtarılmasını bizden talep edebilirsiniz. Silinmiş karakterin kurtarılıp tekrar üyeliğinize iade edilmesi talebinde bulunabilmek için ise, o üyelikte herhangi bir zamanda yüklenmiş en az bir İKV Özel Sürüm Kutu olmalıdır.
Bu koşulların var olma nedeni ise; bu zorlu işlemlerin kötüye kullanılmasını engellemek ve gerçekten oyunu her anlamda destekleyen oyuncularımıza teşekkür ederek onlara bir ayrıcalık sunmak istememizdir.

Silinmiş karakterimi nasıl kurtarabilirim?

Silinen karakterinize geri ulaşmak destek formları arasında bulacağınız Karakter Kurtarma formunu doldurup bize ulaştırmanız yeterlidir.

Formu göndermek istediğimde hesabımda İKV Kutu Özel Sürüm olması gerektiğini söylüyor?

Evet. Bu destekten faydalanabilmek için kurtarılacak karakterin bulunduğu üyeliğe herhangi bir zaman diliminde en az bir adet İKV Özel Sürüm Kutu yüklenmiş olmalıdır.

Karakter kurtarmanın seviye limiti var mı?

Hayır. İstediğiniz seviye bir karakteri gerekli başvuruları yaptıktan sonra kurtarabilirsiniz.

Kurtarılan karakter üzerinde bir değişiklik olur mu?

Hayır. Kurtarılan karakter silindiği anda üzerinde ne varsa nerede duruyorsa aynen kurtarılır, karakterde hiçbir değişiklik olmaz.

Bir karakteri birden fazla kez kurtarabilir miyim ?

Evet şu an için herhangi bir limit yoktur.

Karakter kurtarma desteği gelmeden önce silinmiş bir karakterimi kurtarabilir miyim ?

Evet bu işlem geriye dönük olarak çalışabilir. Kurtarılacak karakterler için silinme tarihi 01.09.2010 tarihi ve sonrasıdır. Şu an için önceki tarihli karakterler kurtarılamamaktadır.

Üretim ve Toplama Puanlarının Sıfırlanması

Üretim ve toplama puanlarının da sıfırlanabilmesi oyunumuzun ilk sürümünden bu yana oyuncularımızın istediği bir özelliktir. Bu özellik artık sizler için hayata geçirilmiştir. Bu ayrıcalığı da İKV Özel Sürüm Kutu almış oyuncularımıza bir teşekkür olarak sadece onların faydalanabileceği şekilde hazırlamış bulunmaktayız.

Üretim ve toplama puanlarımı nerede sıfırlayacağım?

Teşkilat bu işlemi gerçekleştirebilen GBM-0B 'yi Mısır Çarşısı'na yerleştirmiştir. Yetenek ve direnç puanlarını sıfırlayan GBM-0'a benzeyen bu tesisatı GB Anı'nın hemen yanında (1089, 961) bulabilirsiniz.

Üretim ve toplama puanlarını ne kadar oyun parası karşılığında sıfırlanmaktadır?

Bu cihaz 100 bin artı 15 seviyeden sonraki her seviye için 20 bin karşılığında üretim ve toplama puanlarınızı iade eder.

Üretim ve toplama puanlarımı sıfırladığımda daha önceden öğrendiğim reçetelerim silinir mi?

Hayır. Reçeteleriniz silinmez. Fakat bu reçeteleri kullanabilecek mesleklere gerekli puanı tekrar yatırmadığınız sürece kullanamazsınız. Burada tek istisna Şaheser eşya reçetelerindedir. Eğer herhangi bir meslek için verilmiş şaheser reçetesini öğrenip üretim ve toplama puanlarınızı sıfırladığınızda, tekrar o mesleğe puan vermeseniz de şaheser eşya reçetelerini kullanabilirsiniz.

İlgili güncellemelerin yayınlaması için 05.10.2010 sabah 09:30 sularında sunucularımız kısa süreliğine bakıma alınacak ve erişime kapanacaktır.

İKV camiasına duyurulur.

Siz çalısın yeter ki maddi manevi biz oyunculardan gelecektir tek istediğiğmiz diğer oyunlar için vakıt ayırıyoruz diye İKV den vaz gecmeyin
Sahinx
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxjunior
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Kurtlarxjunior »

Lathander yazdı:Bu konudaki tepkileri anlamakla beraber bazı noktalardaki eksik bilgleri gidermek istiyorum.

Silinen karakterin geri gelmesi bizler için sadece sistemin yaratılması ile bitmiyor. Sizden gelen bildirimler yine ayrı bir iş planı ile değerlendirilmektedir. Bu da ayrı bir iş yükü demektir. Bu sistemin gelişi güzel kullanılmaması için bazı şartların konulması kaçınılmazdı. Bizim de aklımıza ilk gelen (ki bu cümlelerim kutunun diğer Plus Paketlerden farkını soran arkadaşlara hitabendir) yıllarca Wow Pes Fifa oyunlarının yer aldığı o mağzalaralara İKV'yi taşıyan, İKV'ye sadece satış olarak değil tanıtım olarak maddi gelirden çok daha önemli olan manevi kazanç sağlayan İKV Özel Sürüm Kutusu'ndan başka bir şey olamazdı. Eğer bizim bu kararımızı maddiyatla ilişkilendiren oyuncularımız varsa normal 3 aylık plus paket ile İKV Özel Sürüm Kutu'nun fiyatlarını yanyana koyup tekrar düşünmelidir.

Bu noktada İKV Özel Sürüm Kutu'ya ulaşma imkanı zayıf olan oyuncularımız için alternatif kanalların sağlanması için elimizden geleni yapacağız. Şu an www.uyelikal.com'dan İKV Özel Sürüm Kutu için sipariş verebilirsiniz.

İyi forumlar.
Sayın lathander.
sayın diyorum ki çünki halen gözümde bi abimsin..
karakterin geri getirilmesini anladım ama üretim sıfırlama puanında bu zorunluluk neden bi onu anlayamadım..
Bizim aldıgımız plus ayrı bi plusmu onu siz yapmıyomusunuz sizin cebinize gelmiyomu ?
Şuan onu alma imkanım hiç bi şekilde yok yani ne demek oluyo normal plusu alma artık ogeçersizmi demek oluyo bunu bi açıkalrsan sevinirim.
Tepkim üretim toplama puanalrının sıfırlanmasında saçmalanması
Resim

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
Kullanıcı avatarı
DehrayN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen DehrayN »

Lathander yazdı:Bu konudaki tepkileri anlamakla beraber bazı noktalardaki eksik bilgleri gidermek istiyorum.

İyi forumlar.
Peki Lathander kutu ne yapıp edip alacağım 01.09.2010 tarihini biraz daha geriye alsanızda ben dahil olmak üzere diğer arkadaşlarda bu yaptığınız calısmadan faydalansa? Karakterlerimizi kurtarsak ?

“Eski Duyurular” sayfasına dön