ustalardan destek plssss

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
Swider
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

ustalardan destek plssss

Mesaj gönderen Swider »

arkadaşlar ben 41 level şifayım zar zor exp 74 artık kasamıyorum 2 tane 49 carım var onlarla zar zor kasıyorum ortaklarla aynı anda girince sizce 41 level için itemler yetenekler ve nerde kasmalıyım grv yapcam dicem ama bombacı görevim var tamamlayamıyorum 19 da filan düşüyorum yardım pls
ResimResim
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: ustalardan destek plssss

Mesaj gönderen DavuTT »

pc iyimi ve senin ve ayrı bir hesabda savaşcın yada büyücün var mı eğer bunlar varsa hızına sende şaşırırsın
...
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

Swider yazdı:arkadaşlar ben 41 level şifayım zar zor exp 74 artık kasamıyorum 2 tane 49 carım var onlarla zar zor kasıyorum ortaklarla aynı anda girince sizce 41 level için itemler yetenekler ve nerde kasmalıyım grv yapcam dicem ama bombacı görevim var tamamlayamıyorum 19 da filan düşüyorum yardım pls

baya sıkıcı bi dönem haklısın ayrıca max itemlerin yoksa meran şehri açılsa da bir süre daha devam ediceksin malesef cinlerde . kendine güzel bir müzik listesi yap ara ara oyundan kalkıp dolaş az da olsa faydası olur bence . eğer toplayıcıysan maden başlarında da kasmayı deneyebilirsin bunun da faydası olur .
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Kullanıcı avatarı
Ozelxharekat
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Ozelxharekat »

Yeteneklerini
15 şifa 15 bilgisi
15 ruh kalkanı
15 asit 15 bilgisi
15 can kurtaran
yapabiliyorsan eğer böle çok rahat kasabilirsin.
Ama 41 lwl sıkıcı bir dönemdir ama cıncır ın orda bence en rahat kasabileceğin yer orası diye düşünüyorum
bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir.

Saygılarla

Ykysklyprensxx (49) Teknokorsan (49) Nirvanxcobain(39)
Kullanıcı avatarı
Swider
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Swider »

zar zor 42 yaptım ama nası bilionuzmu :) exp bigun 95 oldu ertesş gun 97 oldu ertesi gun 99 bugun 42 cok sıkıo 2 -3 exp bile olsa kasmak

itemler ise :

takı lar: yuzuk mağara
kolye ısık havuzu

eldiven: ibnisina

asa: iyileştirme arttırıcı

gerisi zart zurt ayakkabı karacin o kdr ceket pant gzl değil ama satan blursam alman ceket mi alam pantmı ?
ResimResim
ResimResimResim
goktanri
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Mesaj gönderen goktanri »

Swider yazdı:zar zor 42 yaptım ama nası bilionuzmu :) exp bigun 95 oldu ertesş gun 97 oldu ertesi gun 99 bugun 42 cok sıkıo 2 -3 exp bile olsa kasmak

itemler ise :

kolye ısık havuzu

gerisi zart zurt ayakkabı karacin o kdr ceket pant gzl değil ama satan blursam alman ceket mi alam pantmı ?
kardeş sen kuklacıya gel ben sana full hasar set dizim yada hasar max karışık o itemlerle tabiki kasamassın
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda

The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
Kullanıcı avatarı
Swider
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Swider »

goktanri yazdı:
Swider yazdı:zar zor 42 yaptım ama nası bilionuzmu :) exp bigun 95 oldu ertesş gun 97 oldu ertesi gun 99 bugun 42 cok sıkıo 2 -3 exp bile olsa kasmak

itemler ise :

kolye ısık havuzu

kardeş sen kuklacıya gel ben sana full hasar set dizim yada hasar max karışık o itemlerle tabiki kasamassın
teşkilatı bırakamam 49 buyucum var full azat 49 savaşçım var full yucelen 49 savaşçım var full yucelen halit girmenc Paşa loncasındayım ve dahacok bırakamam teskilatı krds
ResimResim
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

itemler ise :

kolye ısık havuzu

bu itemlerle ruh çalan kesebilio musun ? :D
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
Swider
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Swider »

su aralar biraz sıkısık oldugumdan çok item alamadım full yucelen savaşçı dizdim para durumundan sıkısıgım ama 45 buyucu kestim hbn olsun istersen savaşçım yada buyucumle senide kesebilirim...benim için hava hoş
ResimResim
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

Swider yazdı:su aralar biraz sıkısık oldugumdan çok item alamadım full yucelen savaşçı dizdim para durumundan sıkısıgım ama 45 buyucu kestim hbn olsun istersen savaşçım yada buyucumle senide kesebilirim...benim için hava hoş
bana açtırma eski defterleri.. :) swider çarına sordum kordinatör sen misin diye hayır dedi ama imzada aynı yazıyor.

o kordinatör çarı artık kim ise çok rezaleti war bende :) ayrıca sawaşçıya full yücelen dizip, şifaya element bile dizemeyen we 2 haftada 500 bin bulamayan birisiyle tartışmak bana uyqun deqil.. ;)
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!

“Şifacı” sayfasına dön