VEDA

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Re: VEDA

Mesaj gönderen veym2 »

umut abi hakkını helal et banada az yardımın dokunmadı
Kullanıcı avatarı
QSOMEGOSALENQ
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen QSOMEGOSALENQ »

Helal olsun kardeşim ne demek Yarım Oyun İçinde Göz ardı edilemeyen en güzel ve en gerekli olan bir olaydır Sen olsan sende edersin..
Ama yardım Edipte Lafını Eden Adamlarda var Çok şukur öle bir lüksümüz yok bizim

İyi Eğlenceler..
Ben Birini Sevmiyordum Oda beni Sevmiyordu Birgün Biryerde Randevuleştik, Ben gitmedim Oda Gelmedi Pp

SomeGİveToGİRL & QSOMEGOSALENQ & DyBGöLGe
Resim
cikletcim
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen cikletcim »

Kendiniz için en doğru kararı yine kendiniz verirsiniz, onun için verdiğiniz kararı doğru bulmaktan başka çağremiz yok. Kendinize iyi bakın , yine bir şekilde haberleşiriz, yollarımız kesişir başka bir yerde, allaha emanet olun.
deathstolker DeathStolker Deathstolkerr Xxdeathstolkerxx

Resim
IIDoGuII
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen IIDoGuII »

Allaha Emanetsin Kardeşim . Gitmeden Öce SÖylediklerin İnşallah Birilerinin kulağına küpe olur .

HerKeSe Bitlisten Selamlar . SaygıLar. .
MeNeK
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen MeNeK »

QSOMEGOSALENQ yazdı:
MeNeK yazdı:
QSOMEGOSALENQ yazdı:BİZİM DOSTLUĞUMUZ oyun İçerisinde Değildir Ve Hiçbir zaman Olmayacaktır DOSTLUĞUMUZ kesinlikle BÖLÜNEMEZ bir bütündür

OYUN KALDIRILMIŞTIR oyun İÇERİSİNDE tatsız olaylar yaşandı bu Durum Reale Taşımak üzereydi Ve sağlam Dostluklar Kurduğumuz İçin OYUNU burda Noktalıyoruz OYUN içerisinde Ki zaten böle bi dostluk YOKTU kimsede ama Realde Bu DOSTLUK BLÜNEMEZ BİR BÜTÜNDÜR sadece İlgi alanımızı Değiştiriyoruz konuyu saptrmayın
Oyun İyi GüzelHOŞTU Ki üzerimizde Durablecek sayılı Kişiler vardı sizden İSTEdiğimiz şey

OYUN İÇİN KENDİMİZİ DEĞİŞTİRMEDİK.
OYUN İÇERİSİNDE KİMSEYE KAŞI BIRAKMADIK
OYUN İÇİNDEKİ İNSANLAR YÜZÜNDEN BIRAKMADIK
OYUN OYUNDUR BİİM İÇİN BU OYUN BİTMİŞTİR

Bundan Ötürü birşey Kimsenin Aklına Gelmesin BİZİ BÖLEN Olmadı Olamaz ÇOK kurtlarla savaştık Çok kanı bozuk gördük Oyun için Karakterini satn Kişiliksiz İnsanlar tanıdık ama hepsi gelip geçici.

Kıcık Kapmak İçin Dil Din Irk Gibi Siyasete yönelen karaktersiz İnsanlarda vardı AMA bizimle Baş edemediler Şimdi meydan Onlara Kalsın Kimse Düşünmesin ki BİZ OYUN İÇİN DOSTLUĞUMUZU ASLA VE ASLA BZMADIK BOZMAYACAĞIZ

GÖrünen Köy Klavuz İstemez.

Yanına Merhaba olarak Gittiğim Sofrasına Oturduğum Kanı BOZUK insanlar Oyunda bunu bana karşı bir menfaat olarak kullandılar
Misafirliği gel burdan GÖR DADAŞKENT

OYUN içinde DEĞERLİ sandığımız AdAMLAR sırf sevdik diye samimiyetten dolayı Eskiden etiği yardımlar hergün Komedi olsun Diye söylediğim adamlar OYUNDA EĞERLİ EŞYALAR ELDE edince Eski KRAL dostlukları UNUTTULAR

Arkadaşlığı gel burdan gör MeNeK

OYUNDA bizi seven sayan Olduğu kadar bizden Nefret edenlerde Oldu Irkçılık yapıp karakterini Belli EDENLERDE oldu

Müslümanlığı Gel burdan GÖr BATILI arkadaşlar..

Son olarak BİZİ BÖLMEK için cehennem Alevi Gibi bi Yürek olması lazım Varmı .?

VARSA EĞER
MEKAN = Diyar_i Bekir

HOŞÇA KALIN SAĞLICAKLA KALIN SİZİ UNUTMAM MÜMKÜN DEĞİL

BENİ TANIYAN HERKEZ SAYGI VE SEVGİLERİMLE HAKKINIZI HELAL EDİN.
LONCA GÖLGE HARAMİLERİ VEDA EDİYOR..
durumu acıkladım ama ne fayda skayım esyasına ıtemıne nese sız haklısınız kekem hakkını helal et:S
Sende Hakkını Helal ET kekem seni tanımak güzeldi

Ama senin Karşına Aldığın adam benim cocukken beraber Dolaştığım didiştiğim arkadaş bana yalan söylemez Senin AlBaYI a söylediklerin Gerçekten beni üzdü ama yine gönlünce olsun herşey
Saygılarımlar Kekem
İTEMSİZ KAHRAMAN.
emin ol egerkı o arkadasların benle bu munakasayı yasamıssa bılkı bana kufur etmıstır emın ol yoksa cvb bıle wermesdım !!! cocukluk arkadasın olabılır ama ben yasananları anlattıım hala benı kotulemıssın some nese hayatında basarılar senı tanımak guseldi...
MeNeK
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen MeNeK »

QSOMEGOSALENQ yazdı:BİZİM DOSTLUĞUMUZ oyun İçerisinde Değildir Ve Hiçbir zaman Olmayacaktır DOSTLUĞUMUZ kesinlikle BÖLÜNEMEZ bir bütündür

OYUN KALDIRILMIŞTIR oyun İÇERİSİNDE tatsız olaylar yaşandı bu Durum Reale Taşımak üzereydi Ve sağlam Dostluklar Kurduğumuz İçin OYUNU burda Noktalıyoruz OYUN içerisinde Ki zaten böle bi dostluk YOKTU kimsede ama Realde Bu DOSTLUK BLÜNEMEZ BİR BÜTÜNDÜR sadece İlgi alanımızı Değiştiriyoruz konuyu saptrmayın
Oyun İyi GüzelHOŞTU Ki üzerimizde Durablecek sayılı Kişiler vardı sizden İSTEdiğimiz şey

OYUN İÇİN KENDİMİZİ DEĞİŞTİRMEDİK.
OYUN İÇERİSİNDE KİMSEYE KAŞI BIRAKMADIK
OYUN İÇİNDEKİ İNSANLAR YÜZÜNDEN BIRAKMADIK
OYUN OYUNDUR BİİM İÇİN BU OYUN BİTMİŞTİR

Bundan Ötürü birşey Kimsenin Aklına Gelmesin BİZİ BÖLEN Olmadı Olamaz ÇOK kurtlarla savaştık Çok kanı bozuk gördük Oyun için Karakterini satn Kişiliksiz İnsanlar tanıdık ama hepsi gelip geçici.

Kıcık Kapmak İçin Dil Din Irk Gibi Siyasete yönelen karaktersiz İnsanlarda vardı AMA bizimle Baş edemediler Şimdi meydan Onlara Kalsın Kimse Düşünmesin ki BİZ OYUN İÇİN DOSTLUĞUMUZU ASLA VE ASLA BZMADIK BOZMAYACAĞIZ

GÖrünen Köy Klavuz İstemez.

Yanına Merhaba olarak Gittiğim Sofrasına Oturduğum Kanı BOZUK insanlar Oyunda bunu bana karşı bir menfaat olarak kullandılar
Misafirliği gel burdan GÖR DADAŞKENT

OYUN içinde DEĞERLİ sandığımız AdAMLAR sırf sevdik diye samimiyetten dolayı Eskiden etiği yardımlar hergün Komedi olsun Diye söylediğim adamlar OYUNDA EĞERLİ EŞYALAR ELDE edince Eski KRAL dostlukları UNUTTULAR

Arkadaşlığı gel burdan gör MeNeK

OYUNDA bizi seven sayan Olduğu kadar bizden Nefret edenlerde Oldu Irkçılık yapıp karakterini Belli EDENLERDE oldu

Müslümanlığı Gel burdan GÖr BATILI arkadaşlar..

Son olarak BİZİ BÖLMEK için cehennem Alevi Gibi bi Yürek olması lazım Varmı .?

VARSA EĞER
MEKAN = Diyar_i Bekir

HOŞÇA KALIN SAĞLICAKLA KALIN SİZİ UNUTMAM MÜMKÜN DEĞİL

BENİ TANIYAN HERKEZ SAYGI VE SEVGİLERİMLE HAKKINIZI HELAL EDİN.
LONCA GÖLGE HARAMİLERİ VEDA EDİYOR..
he bide ole degerlı esya fln elıme gecınce bole olmussun fln yazmıssın hıc alaksı yok butun setlerımı ben dızelı 1ayı gectı hepsınden 2 3 set var bende degısseydım bu forumda hava atardım prınter yapardım 7 zırh ve dıger setlerımı vede savacıılarla 50 100mıle vs ayapardım emın ol sadece herseyı anlamak ıstedıgınız gıbı anlıosunuz altı ustu oyun oynuorus tanımadıgım bırısı kufur ederse bana tassak gecerım bende onla tanıdıgım eskılerden bırısı kufur ederse bana bu boyutlara gelbılıor nese yeter kıb...
COTANAKLAR
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen COTANAKLAR »

KENDİNİZE İYİ BAKIN ARKADAŞLAR Chose Chosen Thecho Üzüldüm SİZİN GİBİ BETA OYUNCULARDA BIRAKIOSA OYUNU ARTIK NE DİYEBİLİRİZ Kİ ..

“Genel Sohbet” sayfasına dön