Spannungx Loncası hakkında

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ustaarmour
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Spannungx Loncası hakkında

Mesaj gönderen ustaarmour »

Meraba Ben Spannungx loncasından Cmcm.

Artık yeter buramıza kadar geldi.Size tüm gerçekleri bir bir kanıtlayacağım

Öncelikle en baş konudan başlamak istiyorum Chosensxcakal mevzusundan

Bir gün oyuna bir girdim Cakal calındı Cmcm çaldı her yerde Choosensxkrall ın iftirası.Sebebi ise vslerde yenilip ağlamaları.Yeraltına iniyorm cmcm hırsız meteora gidiyorum cmcm hırsız.Kanıtla diyorum kanıtı da şu kanıtta sayılamzda ; Choosensxkrall : Cakal giriyor cmcm cıkıyor cmcm giriyor cakal cıkıyor.Kanıtlayamadılar ve daha sonra zaten Sotkalı isimli hırsız kendi çaldıgını kimsenin üstlerine yıkmaması gerektiğini açıkladı.Ve choosensxler attıkları iftirayla kaldılar.

Gelelim Spannnungxgame mevzusuna.Malesef Spannungxgame bayramın ilk günü çalındı.Çalınmasını fırsat bilen Choosensxkrall yine yeraltı meteor nerde olursa iftira atmaya başladı Gameyi cmcm çaldı loncadaki arkadaşı söylüyor.İşte onun fotosu .http://img18.imageshack.us/f/qral1.jpg/.Daha sonra iftiraları tam tersine döndü bir gün Faceye kesilip daha sonra hırsına yenik düşen ve gerçeği saklayamayan krall Gameyi çaldıgını itiraf etti.İşte fotosu.
http://img836.imageshack.us/f/qral.png/ Resimdende anlaşılacağı üzere meranın en sağlam şifacıları arasında olan ve çalınan Gamenin itemleri Bedduada ne işi var ?

Gelelim Hasanserpill olayına.Yine bugün bir anda Choosensxkrall Choosensxkalpsiz in işbirligi.Yine iftira yine adilik.Bana gelmiş diyorlarkı Spannungxgame Hasanserpill i çaldı çarı geri verin.Zaten Gameyi çalan sizsiniz game sizin elinizde birde gelmiş çok saçma bir iftira atıyorsunuz.Buna 7 yaşındaki cocuk bile inanmaz.Nasıl oluyor diycekseniz şöyle anlatayım Gameyi çalıyorlar birde adımızı lekeleme klandan Spannung loncası hırsız demek için toplanıp Game hasanserpili caldı hırsızdır diyorlar.Artık sizin gibi karaktersizlere vereceğim Son CEVAPTIR.Bundan sonra Bize isteyen inanır isteyen inanmaz.Ama tek bir gerçek varki oda bizim deil Choosensx Loncasının hırsız olduğu !

Ayrıca son bir kanıt Alixkatil emre yücelenin skypesini vericem gel skypeye bana urban zırh verdi diyor.Gelincede şifreni ver vereym diyor.Daha sonrada kendisiinin kral oldugunu soyleyince hemen o benim Teyzemin oğlu diyerek Kendisini temize çıkarmaya çalısıyr.http://img821.imageshack.us/i/23791164.jpg/
http://img33.imageshack.us/f/51398127.jpg/

Saygılarımla. Spannungxloncası.
Sakın dönüp bakma ardına , Krallar önde gider !
Kullanıcı avatarı
NuMBeR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: Spannungx Loncası hakkında

Mesaj gönderen NuMBeR »

Hacı kafana taktigina değmez tüm meran Chosensxkral ın ne olduğunu saten biliyor sen sadece kervanini yurutceksin 12 gün sonra dönüyorum oyuna o zamana kadar ses çıkarma sen...

Zentiusxmareşal
Zentiusxmareşalx
Resim
Kullanıcı avatarı
MoziLLa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen MoziLLa »

Ustaarmour olarak oyunda uzun süredir varsın elbette çekemeyenler olcak ama bu çok çirkin birşey !!
MePoDer Üyesi :arrow: Ayık Olun ;)
______ ;) MoZiLLa ;)______
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

MoziLLa yazdı:Ustaarmour olarak oyunda uzun süredir varsın elbette çekemeyenler olcak ama bu çok çirkin birşey !!
+1
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
Theanswer3
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Theanswer3 »

Canceazi yazdı:
MoziLLa yazdı:Ustaarmour olarak oyunda uzun süredir varsın elbette çekemeyenler olcak ama bu çok çirkin birşey !!
+1
+2
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT

MERAN HAXBALL TEAM
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

Theanswer3 yazdı:
Canceazi yazdı:
+1
+2
Haklısın.
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
Tryagain
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Tryagain »

Ah Hido(m) vah hidom sana neler yapmıslar dolmuşsun baya :D Takmayacaksın arkadaş. Objektif adam neyin ne olduğunu çok yakından biliyor zaten. Choosens loncasından sevdiğim adamlarda vardır ama Meran'da oldukları için utanıyorum şahsen.
Resim

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...

“Genel Sohbet” sayfasına dön