Amansız Kıyım şansım vardı girdim ama sonlara doğru net gitti
Amansız Kıyım
Amansız Kıyım
Amansız Kıyım şansım vardı girdim ama sonlara doğru net gitti
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Amansız Kıyım
tabiki evladım en büyük lodos
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
- Zonguldakli
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Bnde Video Açılmıyor Ya xS
sen neden direnç kırmayı açmadın xD
O yetenek bende yoktuda ondan.emre2010 yazdı:sen neden direnç kırmayı açmadın xD
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
ahahaha kobay fare bu kadar zorlarmı ya
:D

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Acemi kişiler vardı yoksa Arz'lar daha iyi olabilirdi.
Orda şamanlar varken Kobay 'a dalan arkadaşlar hangi akılla bunu yapıyorlar acaba ? 110 bin şifa basılan bir yaratıgı nasıl kesebilirsin ki ? Kudretin degil Aklın fikrin yetmez.
Şifacı arkadaşlardan bir kaçını kınıyorum. Ölen şifacıyı kaldırmak yerine büyücü veya savascı kaldırmakta neyin nesi ? Nasıl bir mantık bu *
Yinede ellerinize sağlık bir dahaki sefere artık...
Orda şamanlar varken Kobay 'a dalan arkadaşlar hangi akılla bunu yapıyorlar acaba ? 110 bin şifa basılan bir yaratıgı nasıl kesebilirsin ki ? Kudretin degil Aklın fikrin yetmez.
Şifacı arkadaşlardan bir kaçını kınıyorum. Ölen şifacıyı kaldırmak yerine büyücü veya savascı kaldırmakta neyin nesi ? Nasıl bir mantık bu *
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Lonca: #direngezi
Haklısın. Gerçekten .SeRRuh yazdı:Acemi kişiler vardı yoksa Arz'lar daha iyi olabilirdi.

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

18 resmin 18'ini de koydum. Tüm etkinliği elimden geldiğince görüntülemeye çalıştım. Beğenmeniz dileği ile..
Eşit şartlarda ve eşit tiplerdeki oyuncularla başladığımızı düşünüyorum. Etkinlik her ne kadar geç olsana zevkli idi. 18 Lodos cengaverinin bombacıyı da mağara şamanını da fareyide kolayca ezebileceği ortadaydı.
Arzlar baştan beri taktik hatası yaptıkları için bomba saldırısında çok büyük bir bocalama yaşadılar. Özellikle de şifacıları ile övünen Arz, can kurtarandan bir haber bir şekilde adeta ölümü beklemekteydiler ki öldüler zaten. :lol: Buda onlara büyük zaman kaybı ve yıkım oldu.
İş bitirici kardeşlerim ile etkinliği farkla kazandık. Katılamayan kardeşlerimde üzülmesinler. Katılabilme şansına eriştiğim için mutluyum
Zevkli bir etkinlik oldu olmasına fakat daha seçkin ve daha zor bir etkinlikle daha güzel bir ödül olsa daha iyi olurdu.(daha x4 :lol:) Buna da şükür diyelim..
Bence bu etkinlik bir kere daha gösterdi ki İsmeti çekip kesmekle Güçlü olunmuyor Lodos balyozu bu sunucuda bir kaç sene daha güvende
Arz kardeşlerime de teselli ödülü olarak "Önemli olan katılmaktı." Sözünü hediye ediyorum :lol: .
Videoyu çeken arkadaşı da tebrik ederim. Çok güzel bir çalışma girişimin olmuş fakat internetinin kesilmesi şanssızlığın..
Çok uzatmayayım, saygılar, vesselam..

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...