1. de söylediğin defansif ofansif olayına katılmıyorum diş papağan gibi 1 sn de vuran silahların battal yatağanı cellat satırı gibi 2 sn de vuran silahlardan sert ve ağır vuruşlarda fazla vurduğunu biliyoruz bu durunda ofansifdeyken latif ecelden sert ve ağır vuruşlarda daha fazla vuracaktır. 2. söylediğindede latif ecelden 2 kat hızlı vuruyo (1sn - 2sn) max +saldırı ecele max+kritik latife lazım ki latifin kritik oranı ecelden fazla olduğu için max+kritik latifte daha iyi iş görecektir bu benim fikrim yoruma açık iyi forumlar herkeze. Bu arada benim tercihim latiften yana zira şu an bile yücelen diş kullanıyorum diğerleri çantada duruyo diş bile iş görüyosa latif nasıldır.XxLYDERxX yazdı:Dilimde Tüy Bitti...
1) Defansif isen Latif
Ofansif isen Ecel
2) Max + Halit isen Ecel
Max + Ardenneler isen Latif
3) OkO İçin Latif (Yaratık v Oyuncu)
PvP İçin Ecel (Oyuncu v Oyuncu)
4) Karizma İstiyorsan Latif
İş Görsün İstiyorsan Ecel :lol:
4 Numara Hariç Hepsi Doğrudur 4 Numarayı Kendi İnsiyatifim Doğrultusunda Yazdım![]()
GHOSEN
Latif Mi? Ecel Getiren mi ?
Re: Ecel mi daha iyi Latif Mi ??
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
buqün sawaş ws şifa izledim sawaşçıda ecel de latifte wardı ikisiyle de denedi ecelle yaptıklarında 5-10 canla latifle yaptıklarında 30-40 canla kurtuldu
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
mitmet yazdı:buqün sawaş ws şifa izledim sawaşçıda ecel de latifte wardı ikisiyle de denedi ecelle yaptıklarında 5-10 canla latifle yaptıklarında 30-40 canla kurtuldu
tabiiki şifacıya latifle daha rahat yener.Sebebi şudur.Latif uzun vadede hızlı hasar verdiği için şifacıya şifa bastırma süresi tanımayacaktır.Fakat savaşçıda geçerli değil.Savaşçı vs si zaten kısa sürdüğü için önemli olan fazla hasarı vermektir.
Selamlar...
Silahın Hiç Tipine,Güzelliğine,Şekline,Rengine,Duruşuna vs.vs Bakmayacaksın...
Ben olsam Ecel Uretır Gecınırım...
İyi forumlar...
Silahın Hiç Tipine,Güzelliğine,Şekline,Rengine,Duruşuna vs.vs Bakmayacaksın...
Ben olsam Ecel Uretır Gecınırım...
İyi forumlar...
- Xxxgencinsanxxx
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Sorun silah değildir. Max +kritik yaparsan(max kritik setle wuramazsın diyen olabilir ancak 40 saldırı ofansif/ 20 saldırı latif /20 saldırıda gözlük weriyor) gözlük saldırı olursa ( max +kritik set nerden baksan 200m) latif seri olduğu
için + kritik ihtimalı ecele göre daha üstün ard arda kritik wurabilir.(kritikleri 2,3k/2,7k denenmiştir) Diğer Ecel max setle(+ kritik /saldırı fark etmez ) 2k wurur.Başta dediğim gibi sorun silah değil.
kolay gelsin
için + kritik ihtimalı ecele göre daha üstün ard arda kritik wurabilir.(kritikleri 2,3k/2,7k denenmiştir) Diğer Ecel max setle(+ kritik /saldırı fark etmez ) 2k wurur.Başta dediğim gibi sorun silah değil.
kolay gelsin
arkadaşlar dün en yakın arkadaşıma ecel ürettik sonunda ve deneme amaçlı vs attık üstümüz aynı tek fark benim ayak alman onun yücelendi bende kadim görev itemi yücelen diş vardı birbirimizi kesmedik durduğumuzda benim 8 onun 3 canı vardı bana normal 2000 sert 3600-3700 arası ağır 3800- 3900 arası vurdu 4000 i bile göremedi savaşçı vs de bu rakam az değilmi ofansif max yüzde 30 zırhla bu arada ecel olan arkadaşın ceketi max hasar değildi sadece benimde aynı şekilde
bende normal 1000 sert 3100 ağır 3500 vurdum hep ilk kez ecelin ne kadar vurduğunu kendim denedim kulaktan dolma değil bizzat yaptığımı anlatıyorum yorumları bekliyorum
bende normal 1000 sert 3100 ağır 3500 vurdum hep ilk kez ecelin ne kadar vurduğunu kendim denedim kulaktan dolma değil bizzat yaptığımı anlatıyorum yorumları bekliyorum
Re: Latif Mi? Ecel Getiren mi ?
savaşçı vs sinde latifin vuruşlarını yazabilecek birileri varmı acaba arkadaşıma ecel ürettik bana ne kadar vurduğunu biliyorumda latifin normal sert ve ağırını birebir deneyen biri yazabilirmi acaba
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Klan: Arzın Çocukları
sawaş ws sawaşta dikkat daqıtma ile ecel qetiren birleşirse ıska qeçeceqini hiç sanmıyorum. hele hele 1-2 parça ardenneler warsa ıska qeçmez 
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- Ozelxharekat
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
Öncelikle Tank bir savasçı isen Latif'i öneririm çünkü Latif bir çok defa vurarak rakibin yaratığın vs. daha çok hiddet yaratabilir.Ama klanda veya vs yapıp arz lodos kovalıycaksan ecel getiren diyorum şahsen.
Ama şekil olarak Latif 10 numara
Ama şekil olarak Latif 10 numara
bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir.
Saygılarla
Ykysklyprensxx (49) Teknokorsan (49) Nirvanxcobain(39)
Saygılarla
Ykysklyprensxx (49) Teknokorsan (49) Nirvanxcobain(39)
bnce tek kelime latif