***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Azrailll
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: ***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)

Mesaj gönderen Azrailll »

Selamın Aleyküm.Cümleten Hayırlı Hafta Sonları Diliyorum
GündüzümXgECEM / xECEMxKENANx / ECEMxKENAN / EcemKenan
Resim

Sen Unutursun Unutulmak Zor
Unutulan Oldum Buda Bana Pis Kor
Her Gece İsyan Artık Bir Dur
O Salak Ciğerime Nikotin Doldur.
Kullanıcı avatarı
Loserr
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Loserr »

Icha yazdı:
Loserr yazdı:
TheRiamax yazdı:Selamün aleyküm yavru kurtlarım nasılsınız :D
Aleyküm selam ibrahim biz iyiyiz sen nasılsın..? Akadaşlar dün migrata girdiğimiz gruptan çok özür diliyorum kalkmam lazımdı dedemgil geldi:) sınıfta kaldığımı öğrendinler onun için bilgisayara kızıyolar ondan dolayı çıkmış oldum bu arada sizde öğrenmiş oldunuz :(

belki hoşuna gitmeyecek şimdi burada yazacaklarım
ve belki bir ihtimal bana kızacaksın..
ama..
eğer iddia ettiğimizin yarısı kadar "aile" isek;
birinin sana bunu söylemesi "kardeşliğin gerçek tanımı" olur..

dün bende vardım migrat grubunda
ve evet sen çıktıktan hemen sonra bizde dağıldık

Ancak;
özür dilemen gereken şey,
migrattan çıkman değil;
"okulunda sınıfta kalmış olmandır" sevgili kardeşim..

lonca kardeşilerimizin hem oyunda hem de gerçek hayatta başarılı olmaları bence en önemli lonca vazifemiz olmalıdır...
hatta gerçek hayatta örnek birer birey olamadıktan sonra burada ejderli ecelli dolanmışsın kime ne fayda değil mi sevgili kardeşim?

onun için bence en önemli "lonca vazifen" de o okulda çok güzel bir başarıya imza atabilmendir..
en azından kendi kişisel görüşüm bu yönde...

okulunda başarılı bir arkadaşımızla lonca olarak migrat yapmanın o güzel ve haklı gururunu bize en kısa zamanda yaşatmanı diliyorum.Hatta haddim olur mu bilmiyorum ama bir ablan olarak bunu ısrarla talep ediyorum..tamam mı?

sevgi ve saygılar
Çok teşeekür ederim bana bu desteği verdiğin için bende bunu bi büyük sözü olarak kulağıma küpe yapacağım bundan emin olabilirsin
**********Börteçinexömer**********Börteçinexbüyü**********Loserr**********
Kullanıcı avatarı
ustax66
Sığınak Fedaisi
Sığınak Fedaisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen ustax66 »

Çok teşeekür ederim bana bu desteği verdiğin için bende bunu bi büyük sözü olarak kulağıma küpe yapacağım bundan emin olabilirsin

Ayça ablan büyüğün olarak sana lazım ve yararlı olacak nasihatı yazmış, bende örnek vererek nasihatı tamamlayayım. Ben 45 yaşındayım ve ilk okul mezunuyum. Benim okumama engel o zamanki anarşik olaylardı. Evimize yakın lisedeki sık sık yapılan öğrenci eylemleri, okulu kapatmalar en acısı, eylem zamanlarında istiklal marşı yerine enternasyonal kominist marşının okunması idi. Babam onların arasında onlardan farkınız kalmaz diyerek okutmadı.

Tahsil yapamamak bana her zaman engel oldu, askerliğimde olsun, meslek hayatımda olsun, siyasi hayatımda olsun benim en büyük, bir türlü aşamadığım engel oldu. Hayat yolundaki engellerden çok bu yolu tıkayan dev barikat tahsilsizlik ile uğraştım.

Börteçine manasını gerçek hayattada şiar edinen biri için tahsil mecburiyettir. Çok zengin olabilirsin, gıpta edilen bir sanatkar olabilirsin, yaşadığın toplumda çok saygın biri olabilirsin fakat gerekli tahsilin yoksa öncü, yol gösteren, yol açan lider savaşçı, mücadelede sürükleyici olamazsın. Bunlar siyasi manada değildir, hayat denen mücadeledeki evrelerdir. Tahsil yapmayan biri ne kadar uğraşırsa uğraşsın en fazla benim gibi evinde Börteçine olur. Topluma, Milletine, Vatanına katkısı tahsil derecesi ile sınırlıdır.

Ben bu gün için okumaya üşenen tahsili angarya gören genç beyinleri anlamıyorum ve esef ediyorum. İki cümlelik bir örnek; ALLAH C.C. Cebrail alehisselam ile peygamberimiz Hz. Muhammed S.A.S. gönderdiği ilk emir ''oku'' emridir. Öğrenmek için oku emri ilk inen ayettir. Ve dinimiz islamiyyet her müslümana ilmi farz kılmıştır. Peygamberimiz Hz. Muhammed S.A.S. İlim her müslümana farzdır. İlim çinde de olsa alınız, demiştir hadisi şeriflerinde. Peygamberimizin emri ile, yapılan savaşlarda alınan esirler 10 müslümana okuma yazma öğreten serbest bırakılmıştır.

Dinimiz İslamiyyet ve Türk töresi ilmi, ilim tahsilini daima teşvik etmiştir. Medeniyyet toplumların ilim seviyesi ile tayin olunur.

Daha söylenecek söz varmı ? Söylenecek mutlaka çok söz var, onun için bile ilim ister, düşünce zenginliği, fikir ufkunun genişliği sözleri tayin eder. Benden ancak bu kadar...
Resim
Resim

[right]Arif YAMAN[/right]
Kullanıcı avatarı
TheRiamax
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen TheRiamax »

Resim

LATİFCİLER :D
Resim
Kullanıcı avatarı
Kabusxhayalett
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kabusxhayalett »

iboooo beni bi ara acil !!
Resim
єƒѕαηєℓєя öℓмєz ѕα∂є¢є şєкιℓ ∂єğιşтιяιя
Kullanıcı avatarı
TheRiamax
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Noldu la
Resim
Kullanıcı avatarı
Kabusxhayalett
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kabusxhayalett »

sizni ordaki cargada gel ben caldırın ca acil !!
Resim
єƒѕαηєℓєя öℓмєz ѕα∂є¢є şєкιℓ ∂єğιşтιяιя
Kullanıcı avatarı
TheRiamax
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Tamam
Resim
Kullanıcı avatarı
TheRiamax
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Benim pencereye gel
Resim
Kullanıcı avatarı
Loserr
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Loserr »

ustax66 yazdı:Çok teşeekür ederim bana bu desteği verdiğin için bende bunu bi büyük sözü olarak kulağıma küpe yapacağım bundan emin olabilirsin

Ayça ablan büyüğün olarak sana lazım ve yararlı olacak nasihatı yazmış, bende örnek vererek nasihatı tamamlayayım. Ben 45 yaşındayım ve ilk okul mezunuyum. Benim okumama engel o zamanki anarşik olaylardı. Evimize yakın lisedeki sık sık yapılan öğrenci eylemleri, okulu kapatmalar en acısı, eylem zamanlarında istiklal marşı yerine enternasyonal kominist marşının okunması idi. Babam onların arasında onlardan farkınız kalmaz diyerek okutmadı.

Tahsil yapamamak bana her zaman engel oldu, askerliğimde olsun, meslek hayatımda olsun, siyasi hayatımda olsun benim en büyük, bir türlü aşamadığım engel oldu. Hayat yolundaki engellerden çok bu yolu tıkayan dev barikat tahsilsizlik ile uğraştım.

Börteçine manasını gerçek hayattada şiar edinen biri için tahsil mecburiyettir. Çok zengin olabilirsin, gıpta edilen bir sanatkar olabilirsin, yaşadığın toplumda çok saygın biri olabilirsin fakat gerekli tahsilin yoksa öncü, yol gösteren, yol açan lider savaşçı, mücadelede sürükleyici olamazsın. Bunlar siyasi manada değildir, hayat denen mücadeledeki evrelerdir. Tahsil yapmayan biri ne kadar uğraşırsa uğraşsın en fazla benim gibi evinde Börteçine olur. Topluma, Milletine, Vatanına katkısı tahsil derecesi ile sınırlıdır.

Ben bu gün için okumaya üşenen tahsili angarya gören genç beyinleri anlamıyorum ve esef ediyorum. İki cümlelik bir örnek; ALLAH C.C. Cebrail alehisselam ile peygamberimiz Hz. Muhammed S.A.S. gönderdiği ilk emir ''oku'' emridir. Öğrenmek için oku emri ilk inen ayettir. Ve dinimiz islamiyyet her müslümana ilmi farz kılmıştır. Peygamberimiz Hz. Muhammed S.A.S. İlim her müslümana farzdır. İlim çinde de olsa alınız, demiştir hadisi şeriflerinde. Peygamberimizin emri ile, yapılan savaşlarda alınan esirler 10 müslümana okuma yazma öğreten serbest bırakılmıştır.

Dinimiz İslamiyyet ve Türk töresi ilmi, ilim tahsilini daima teşvik etmiştir. Medeniyyet toplumların ilim seviyesi ile tayin olunur.

Daha söylenecek söz varmı ? Söylenecek mutlaka çok söz var, onun için bile ilim ister, düşünce zenginliği, fikir ufkunun genişliği sözleri tayin eder. Benden ancak bu kadar...
Arif abi öncelikle ellerine sağlık bende seni loncadaki bir komutanım değilde.. Abim amcam olarak görüyorum..Tabikide biliyorum beni sevdiğinizi yüzünüzü bu sene kara çıkarmıcam
**********Börteçinexömer**********Börteçinexbüyü**********Loserr**********

“Lonca İletişim” sayfasına dön