Dikkatinizi çektiğine eminim, son bir kaç gündür forumda ki bazı başlıklarda(ki ezici çoğunluk başlıkta) gereksiz derecede yüksek bir tansiyon gözlemlememek elde değil...
Arkadaşlar;
nedir aranızdaki meseleler bilemem..ve açıkçası bilmeyi hiç mi hiç istemem de...Beni zırnık raddede ilgilendirmez... keşke forumda okumak zorunda kalıp bunların varlığına şahit olmasaydım da bu satırları yazıyor olmasaydım...
Ancak meseleniz ne olursa olsun kendi aranızda birazcık sakince yazışabilirsiniz ve muhattabınızla çok...nasıl denir... "kapışmak" istiyorsanız; bunu da ÖM(özel mesaj) yöntemiyle de yapabilirsiniz...
Zaten oyunda, her nedendir anlamam, bölgeden kavga etmek moda oldu...
özelden değilde onun yerine bölgeden kavga edince kişiler ne kazanır bilemem ama uzun vadede -yalakalık değişkenini çıkardığınızda denklemden- "saygı" kaybettikleri kesindir...(yalakalıktan kasıt; siz bölgeden hedehödö bir şey yazdığınızda fısıltı ile size "helal sana çok iyi cevap verdin aslansın kaplansın" diye yazıp; arkanızdan atıp tutan oyun içi kanka(!)larınızdır...onların "sahte" saygı gösterileri dışında bölgeden kavga etmenin insana kattığı katacağı şey ne olabilir ki?)
Bakın;
"Saygı", kişinin gururu ve onurunun toplamıdır..onlar olmadan size saygı duyulmaz ve sanmam ki gerçekten gururu ve onuru olan insanlar herkesin dinleyeceği (okuyacağı/göreceği) şekilde kavga etsinler..(ama tabii bu benim kişisel görüşüm farklı düşünenler de olabilir..saygım sonsuz farklı düşüncelere)
Velakin bu bahsi geçen bölge kirliliği yetmezmiş gibi
şimdi de
forumda mı kavga aramaya başladı millet???
Lütfen...bunu yapmayın...
Bu forumu bir çok kişi okuyor....Bunların arasında yaşı küçük kardeşlerimiz de var..
Onların varlığı içindir ki yazdıklarımızda biraz olsun özenli ifadeler kullanmamızın daha şık olacağını müsadenizle düşünüyor ve öneriyorum..
Bizler İKV oyuncuları olarak sadece itemlarımız KP lerimiz ve WS performansımızla değil; insanlığımızla da iyi birer örnek olabiliriz...
Bu yazılanlara rağmen karşınızda ki şahısla "hayır illa kavga" etmek istiyorsanız
ve gerçekten bu kavga niyetinde ciddi iseniz
özel mesajlarla kavganızı ediniz
Forumun havasını "çok psikopatlı gökgürültülü hormonlu sağanak atmasyonlu" hale getirmenin bencileyin kimseye faydası yok.Bari o temiz kalsın...rica ederim...
O yüzden...
lütfen...
biraz sükunet...
biraz özen...
biraz saygı...
teşekkürler ve sevgiler