vsnin başında açarsan malsın.ama yerinde iş yapar.werdusa yazdı:becede kons açma sadece ölmene sebep oluyor
[OKO Taktikleri] Büyücü-Şifacıya karşı
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: [OKO Taktikleri] Büyücü-Şifacıya karşı
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
vsde işi bilen hiç bi büyücüye kons atamassın kutup ve zihin yeteneğini kullanmadıysaPetcarar yazdı:vsnin başında açarsan malsın.ama yerinde iş yapar.werdusa yazdı:becede kons açma sadece ölmene sebep oluyor
Arkadaşlar yorumlarınız çok güldürüyor beni
maxla hangi şifacı ws eder hooopp gerçek dünyaya bir dönün
asit büyü hasarı bi bakın isterseniz büyücüyü asfalta yapıştırıyor mu yapıştırmıyor mu
hatta skill sfrlamadan party şifası olarak çoğu ortalama iteme sahip büyücünn kudreti bitiyor
ws atmak isteyen olursa Teşkilattayım ve şifacıyım isterseniz bi şansınızı deneyin ama işini bilen şifayı öyle her adam kesemez
şifacı çoğu zaman keser her zaman demiyorum bakın :!: ama yorumlardan birinde de yazdığı gibi direnç açıcan kons açıcan şifa sana vuramıycak mı zannediyorsun eli armut mu topluyor yada o şifacının element direnci mi yok
şifacı hiç bişey yapmasa direnç açar arkadaş 2 vurmuş ama direnç puanlarını vermemiştir o şifa elektrk buz dirençlerini 120 şer puan versin 15 de elemnt direnci koysun bakalım şifacıya kaç vuruyor
yok mu burda konfiçyus nerelerdesin üstad :?: :?:
DarknessMagician
DarknessHealer
DarknessWarrior
DadaşxBakırköylü
Dadaşkentxcengiz
Dadaşxanduril
DarknessHealer
DarknessWarrior
DadaşxBakırköylü
Dadaşkentxcengiz
Dadaşxanduril
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
konu başlığını ben mi yanlış okudum siz mi okumadınız?veym2 yazdı:vsde işi bilen hiç bi büyücüye kons atamassın kutup ve zihin yeteneğini kullanmadıysaPetcarar yazdı:vsnin başında açarsan malsın.ama yerinde iş yapar.werdusa yazdı:becede kons açma sadece ölmene sebep oluyor
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
o okumamışPetcarar yazdı:konu başlığını ben mi yanlış okudum siz mi okumadınız?veym2 yazdı:vsde işi bilen hiç bi büyücüye kons atamassın kutup ve zihin yeteneğini kullanmadıysaPetcarar yazdı:vsnin başında açarsan malsın.ama yerinde iş yapar.werdusa yazdı:becede kons açma sadece ölmene sebep oluyor
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- XottomancavalryX
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Şifacı asitçiyse zaten Hemen en fazla hasarı vermeniz gerekir.o yüzden direnc kırıp hemen konsantrasyon ile dalma taraftarıyım ben.Çünkü asayla 200 vurucak ztn.
Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur
Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur
Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
üstü full bir büyücü (nucles takım+buz) bence çok rahat bir şekilde şifa kesebilir
ayrıca yeteneklerde 15 kons 15 direnç kırma ve 5 tesla ile kesemeyeceğiniz şifa olacağını sanmıyorum
ayrıca yeteneklerde 15 kons 15 direnç kırma ve 5 tesla ile kesemeyeceğiniz şifa olacağını sanmıyorum
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
tesla kons falan qereksiz. tek büyü atmana da qerek yoq kudretine bakarak bazen 1 at bazen döşe hepsinisamert71 yazdı:üstü full bir büyücü (nucles takım+buz) bence çok rahat bir şekilde şifa kesebilir

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
samert71 yazdı:üstü full bir büyücü (nucles takım+buz) bence çok rahat bir şekilde şifa kesebilir
Zaten şuan tüm büyülerin üstü NecLeus set ya rahat keser ondan

New StyLe
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
orta sayfalarda falandı sanırım bi arkadaş çember kullanın demişti. şifacı çift direnç açar 400 artar direnci direnç kırma atarsın 400 azalır eski noktaya dönersin. 0'ın altına da düşmediqi için en fazla 2000 falan wurursun 

Gizlenmiş İçerikGöster
VAMOS RAFA!