VS için Solucan + Cevriye mi Solucan + Ardenneler mi?

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: VS için Solucan + Cevriye mi Solucan + Ardenneler mi?

Mesaj gönderen Auril »

DavuTT yazdı:
Drowxauril yazdı:
DavuTT yazdı:şifa ws şifada kesinlikle max kullanılmaz ruh kalkanı yoksa max mantıklı olur

şifacıların saldırılarıda arttı üstüne bide ruh kalkanı saldırıda veriyor bide zırh geldi şifa coşdu artık şifacılarda gene bir zamanlar olduğu gibi savunma dizmenin zamanı geldi

zifallon plevne + kutadgu bilig

önce kutadgu sonra zifallon giyilecek bu 2 sete sahip olanın karşısında duracak adam tanımıyorum şifa kullanmayı bilmese bile kazanır :D

benim görüşüm bu olmaz diyenler varsa açıklarım varsa üslubu ve nedeni ile sölesin belki bnm hatam vardır belkide sizin kaçırdığınız ufak bir noktayı bn yakalamışımdır.
adam bi direnc acar zilafonu gorursun :)
tek bir şey dicem ashab neden hasar zehir de max deil ;)
ashab yetenek sisteminden once gledi ve ilk geldiginde max dı ise yaramayınca zilafon yaptılar yetenek sistemi gelince de ole kaldı suan ashab ı ws de tercih etmem
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

Drowxauril yazdı:
DavuTT yazdı:
Drowxauril yazdı:
DavuTT yazdı:şifa ws şifada kesinlikle max kullanılmaz ruh kalkanı yoksa max mantıklı olur

şifacıların saldırılarıda arttı üstüne bide ruh kalkanı saldırıda veriyor bide zırh geldi şifa coşdu artık şifacılarda gene bir zamanlar olduğu gibi savunma dizmenin zamanı geldi

önce kutadgu sonra zifallon giyilecek bu 2 sete sahip olanın karşısında duracak adam tanımıyorum şifa kullanmayı bilmese bile kazanır :D

benim görüşüm bu olmaz diyenler varsa açıklarım varsa üslubu ve nedeni ile sölesin belki bnm hatam vardır belkide sizin kaçırdığınız ufak bir noktayı bn yakalamışımdır.
ashab yetenek sisteminden once gledi ve ilk geldiginde max dı ise yaramayınca zilafon yaptılar yetenek sistemi gelince de ole kaldı suan ashab ı ws de tercih etmem

savaşçı ws sinde özellikle ashab biraz sıkıntılı normal silahlar daha etkili geledi gözlemlerime göre :)
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Wizards »

benim gözlemlediğim bir taktik var şifacı şifacı vs lerinde

bu taktik centurion zırh kolye yüzük + ashab ı olanlarda bir hayli işe yarıyor bütün dirençleri zehire veriyoruz element +

fiziksel direnci açıyoruz. üstüne 1 veya 2 parça da hasar + direnç zehir giyiyoruz. yaklaşık olarak 740 falan oluyor

2 parça da direnç zehir giyince.

böylece karşımızdaki kişinin zehir yoluyla vereceği hasarların çoğunu absorbe etmiş oluyoruz.

kalan itemlerimiz de iyi ise karşımızdaki kişiyi yenme şansımız bir hayli yüksek oluyor.

arkadaşın sorduğu soruya gelince ben ardenner i tercih ederim.
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi

Mesaj gönderen Auril »

Wizards yazdı:benim gözlemlediğim bir taktik var şifacı şifacı vs lerinde

bu taktik centurion zırh kolye yüzük + ashab ı olanlarda bir hayli işe yarıyor bütün dirençleri zehire veriyoruz element +

fiziksel direnci açıyoruz. üstüne 1 veya 2 parça da hasar + direnç zehir giyiyoruz. yaklaşık olarak 740 falan oluyor

2 parça da direnç zehir giyince.

böylece karşımızdaki kişinin zehir yoluyla vereceği hasarların çoğunu absorbe etmiş oluyoruz.

kalan itemlerimiz de iyi ise karşımızdaki kişiyi yenme şansımız bir hayli yüksek oluyor.

arkadaşın sorduğu soruya gelince ben ardenner i tercih ederim.
karsındakının ustunu nerden biliceksinki :)
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Wizards »

sizin sunucuyu bilmem ama bizim sunucuda sürekli üstlerindeki itemleri yansıtıyorlar :)
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen DavuTT »

Drowxauril yazdı:
DavuTT yazdı:
Drowxauril yazdı:

yanlışın var filizciğim :D zamanla anlarsın
...
Kullanıcı avatarı
KoLpaxxhayaT
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen KoLpaxxhayaT »

FEVZİ CEVRİYE EN İİSİ
Wu~`Huu
Kullanıcı avatarı
Theanswer3
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Theanswer3 »

biraz saçma bir soru ruh kalkanını 15 yap zırhın gereğince ipekli ceket eldiven almaya çalış(zırh için) ve zırhın 70 lenene kadar solucan diz fullenince ardeneller onları giy yani şifacıyı sevmem o yüzden pek bilmem full solucanla 70 leniyormu zırh . . .
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT

MERAN HAXBALL TEAM
Kullanıcı avatarı
Tskxtatanga
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Tskxtatanga »

Yahu 1 ayı geçkin bir konuyu güncellemeyin artık ben aldım cevabımı en iyisi Hayyan Cevriye. (Ciddiyim)
Yeni forum hesabım TaTaNgAxEbKK'dır...

“Şifacı” sayfasına dön