MerandA biLdiginiz En güçLü ŞifacıLar ?

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
MoziLLa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Re: MerandA biLdiginiz En güçLü ŞifacıLar ?

Mesaj gönderen MoziLLa »

KIYAMETX
MePoDer Üyesi :arrow: Ayık Olun ;)
______ ;) MoZiLLa ;)______
Kullanıcı avatarı
Theanswer3
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Theanswer3 »

ashabı kaf kef :D :twisted:
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT

MERAN HAXBALL TEAM
Kullanıcı avatarı
MoziLLa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen MoziLLa »

Theanswer3 yazdı:ashabı kaf kef :D :twisted:
Aaa. Evet unuttuk onu :D
MePoDer Üyesi :arrow: Ayık Olun ;)
______ ;) MoZiLLa ;)______
Kullanıcı avatarı
Theanswer3
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Theanswer3 »

MoziLLa yazdı:
Theanswer3 yazdı:ashabı kaf kef :D :twisted:
Aaa. Evet unuttuk onu :D

tabiki ;)
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT

MERAN HAXBALL TEAM
Kullanıcı avatarı
Perfectmagician
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Perfectmagician »

Perfectmagician yazdı:Deathxmortal
Megaşifa
Samilbey
Alayınaxebuhan
Megaxsoul'u unutmuşum pardon xD
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
Kullanıcı avatarı
ByaTTacK
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ByaTTacK »

Arkadasım ne bu Her Yerde Megaşifa ?? Megaşifa grup sıfacısı oLarak super ona bıse demem ama bız burda Ws ci sifacıLarı soruyoruz..! bu gune kadar megaşifa nın ws attıgına Hic Tanık oLamadım (3,5 yıL)
Ws ci sıfaLaRı SAyıyorum .!
Kıyametx ( item boLLugu var bunda ;) )
DeatHxmortaL ( benim ıkonum )
ChoosensxÇakaL ( Her ne kadar sevıLmeyen bı Loncanın uyesı oLsada BaşarıLarı kanıtLanır Birisi )
Vodooo (eskıLerden cok ıyı Tanırım )
KurmayxEbuhan ( eskıden atardı Ws Lerını Suan aıLe Reısı :P oyuna Pek agırLık vermıo )
Hashxteryakı ( HEr ne kadar bı zamanLar ıyı oLsada hırsızLık ve kufur onun sonu oLdu gibi Degeri kaLmadı Kımsede )
.................................................~~ * *~~..................................................
cogu kısı kendını neden yazmadın dıyecek Ben ws yi sevmezdım ama kasınanLara Kapagı Her zaman koydum..!
Hem grup sıfacısı oLarak Hemde Ws ci sifacı oLarak ıtemLerım daıma Superdi
ama sıyaset konusmaLarında geneLde KÜRT haLkına Laf edenLere Dayanamadıgım ıcın Degerimi Kaytbettim .:(

bu Arada BykaLpsiz karakTeri ıLe aLakam kesınLıkLe kaLmamıstır Sahbinin Askerden geLmesı ıLe carını geri verdim neden o carı savunuyorsun dıyenLere sunu soyLemek ısterım ...
Bana emanet edıLen Hic bir seye ihanet etmem Ve Laf ettırmem .!!
Resim

Ya oLduguN gibi goruN yada gozuMe goruNMe . . .
Kullanıcı avatarı
FromXXXhELL
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen FromXXXhELL »

Şifa bence bu oyunun en renklı karakterı onca bozmalarına ragmen en karızmatık oyun karakterı kı 10 sayfa yorum yapılıoyr ve bır cogu kısısel atısma ve post da olsa ıyı sıfa ve guclu sıfaların ısımlerı uzerınde duruluyor...
Elbette bu sunucu acıldıgı gunden berı ve ozellıkle PvP sıstemının bence daha eglencelı oldugu donem olan 39 lvl sınırnda olan ve akılda kalan bır cok arkadasımızın kı bır cogu artık aramızda degıl ısımlerı bunca zaman gecmesıne ragmen hala en ust sıralarda yer alıyor...Ben bunu yendım sunu yendım onu kım yazmıs gıbı yorumlarada saygı duyarım ama genl kanı sanırm herkez ıcın aynı 7-8 arkadasın sıfacı karakterlerı hakkında ust bılgılerı oldugu nu gosterıyor... Ben her zaman zevkle takıp ettıgım 2 ısmı bır cok arkadasdan duydum

Deathxmortal : Meran sunucusu ıcınde hemen hemen herkezın takdırını kazanmıs bır ws sıfacısıdırkı bu ısı
bence en guzel Yapan 2 arkadasdan bırydı.Ozelıkle Samılbeyle beraber atıkları vs ve Devana
kesımlerı o zmanlar ıcın bır haylı guzel ve eglencelı ıslerdı....

Şamılbey : Burak arkadasımız kadar bu ıste usta bır sıfa kullanıcısı ıdı emınonunden berı sıfa kullanımında
bır cok ılkı yapanlardandır bence bır zamanlar yonetıcılık yapması klan olaylarına cok
karısan bır kısı olmaması ,fazla muhabetı olan bırı olmaması ve oyunu bırakması ıle unutulan sevdıgımız abılerımızden bırıdır ..

Ebuhan : Karsıt gruplarda olsakda oyundan ayrılalı onca zaman gecsede hala hakkında konusuluyor
olması ne kadar ıyı bır oyuncu oldugunun gostergesıdır bence oynadıgı donemlerde cok ıyı
anlastıgımız soylenemesede ısmını sunucuya daıma hatırlatan bır arkadasımızdı.....

Bence bu arkadaslar gıbı belkı onlarcı ıyı ve kuvetlı hatta su an onları gecmıs arkadaslrda vardır ama kendı kısısel kanatım Meran sunucusunu acıldıgından berı gerek durusları gerekse oyun bılgılerı ve guclerı ıle hep bır adım onde olmus sıfacı arkadaslar bunlardır dıye dusunmekteyım .... Saygılarımla..............................
[img]img35.imageshack.us/img35/3205/ggfg10.png
[/img]
Kullanıcı avatarı
ferhatbaba
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ferhatbaba »

beyler dağılın adam king :D
BizDe geri Vites OLmazzz 5 vitesi iLeri ;)

FeRHaT SüSeN

Resim

! sɹǝʇnq ʞǝʇ ɹiq ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ iʞuɐs
Kullanıcı avatarı
umutkocatug
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Glory Or Death

Mesaj gönderen umutkocatug »

1.Sylar
2.Şirkan
3.Vipxcutter
Gün geLiR devRan döneR bana attıgın kazık .... girer :)
Kullanıcı avatarı
xDarkiMMortaLx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xDarkiMMortaLx »

Bu tür kim iyi kim kötü konularına pek yorum yapmam da bir ilk olsun dedim :P .Hadi geçmişten günümüze yol alalım :) .
Alayınaxebuhan: Pek düellolarını izlemedim fakat namına yakışır biri olduğunu bilirim.Zamanında Ebuhan ve ekibi oyuna girdiğinde kaleden pek çıkamazdık :) .Ayriyeten elinde İnat Kıran'la 8000 küsür şifasıyla bende dahil birçok kişiyi kendisine hayran bıraktı.
Voodoo:Sivri Ada'daki savaşların vazgeçilmeziydi.Şifacılığın hakkını veriyordu.
Alekto:Pek düello yapmasa da kendisini kesmeye çalıştığımızda kudret bırakmazdı.
Xhsyn:Hüseyin'in bir zamanlar meraklanıp oynadığı şifacısıydı.Yaptığı çoğu vs'yi kazanırdı.
Deathxmortal:Boss kesimlerindeki grup tabusunu yıkıp tek başına boss kesimlerine imza attı.Ayriyeten sürüm 2.0 zamanında kendisini kesebilen pek çıkmazdı.Şu anda pek itemi olmasa da işe yaramaz bir zırh ile çoğu şifacıyı kesebileceğine inanıyorum.Kudretinin değerini bilirdi ;) .
Deathxandrei:Death macerama yeni başladığımda Deathxroland isimli karakterime sağlam bir set yapmama rağmen tekme tokat keserdi.Şaşırırdım :roll:
Megaşifa:Eskiden saygı duyduğum sayılı insanlardandı, oyuna tekrar döndüğümde yeni bir Megaşifa görmüştüm.Değerlendirmeye gelecek olursak ; 3 senedir grupların vazgeçilmezi.

Gelelim şimdiye.
Kıyametx:İtem konusunda pek sıkıntısı olmayan PvP'ye yakışır bir chara sahip.Çok yiğidi yıkar. :)
Megaxsoul:Alınmasın ama muazzam bir karaktere sahip fakat kullanma konusunda değerini pek vermiyor.
Choosensxkalpsiz:Değersiz itemleriyle korkulacak cinstendi az vakit önce.
Kholpashalixsway:Uzun uğraşlar sonucu kuşandığı zırhıyla korkulacak cinsten.

Unuttuklarım varsa affola.

İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır

Yunus Emre

“Genel Sohbet” sayfasına dön